Παντως η θεσσαλονικη εχει απο τ καλυτερες ζωντανες καμερες..αντι.να.βαλλουν.μια.τετοια.χορτιατη...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
μικρό αλλά θετικό βήμα, σωστος ΤζορτζινοΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
παντως τα μοντελα χιονια στα τσιμεντα της μεγαλουπολης δεν εταξαν ποτε για τις επομενες μερες. Ο περισσοτερος κοσμος δεν επιθυμει κακοκαιριες στις γιορτες, χθες οποιον / α άκουγα ελεγε τι ωραιο καιρό που ειχε για να βολτα στα μαγαζια, τα καρουζελ και τα συναφη μέρη όπου ο κόσμος συχναζει στις γιορτες όταν είναι στην πολη.Last edited by Stavrostham; 18/12/2017, 01:34 PM.
Comment
-
ηδη αρχισε να ψιχαλιζει θεσσαλονικη κ χιονιζει προς κοζανη....μεσα επεσες!!!!Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View PostΚαλα.επεμεινε για.πολυ περισσοτερα το.σκ.κ δεν.ειδατε σταγονα,οπως και το γφς!,,ναι δεν αποκλιεται.ο χορτιατης βουνο ειναι κ.με ελαχιστο υετο ασπριζει.τα.μμ του γφς.κ του ευρωπαικου δεν.λενε τιποτα.Να.βρειρε εναν προγνωστη να εχει.μεγαλη εμπειρια να ξερει.να.βγαζει μονος του τον καιρο.οχι εδω καυε τρεις.κ.λιγο που σας ταζουν.ονειρα.Στην.Αθηνα.εχουμε ευτυχως αρκετα παιδια που ξερουν κ οσοι παρασυρονται φταινε οι.ιδιοι!tzelilis
Comment
-
δεν βλεπεις καλα ρε...ηλιο εχουμε αχχαχαχχαOriginally posted by tzelilis View Postηδη αρχισε να ψιχαλιζει θεσσαλονικη κ χιονιζει προς κοζανη....μεσα επεσες!!!!
παντως και χθες και προχθες στο επταπυργιο μια βροχη καμια ωριτσα καλουτσικη την εριξε
Υ.Γ.ΓΙΑΝΝΗ χωρις παρεξηγηση ετσι,εχασες ομως στις λεπτομερειες
Comment
-
Φιλε δουλευω καθε μερα πλην Κυριακης οπου την αφιερωνω στην οικογενεια. Θελω να σας γνωρισω αλλα....μονο την περιοδο των γιορτων θα μπορουσαOriginally posted by panos erythrea View Postδεν σε βλεπω ομως Πάνο στην λιστα την αυριανή......Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Comment
-
-
Πάντως αν βγει κακοκαιρία προτείνω ανεπιφύκτα να της δωσουν εδώ το ονομα σου ή καποιο που θα επιλέξεις. Σηκωνεις στις πλάτες σου την ομάδα στα δυσκολα...Originally posted by GEORGE SNOWMAN View PostΠλησιαζει το -30 ο μ.ο στσ 500...προχωραμεCaer esta permitido levantarse es obligatorio
Comment

Comment