καλύτερος και από το χθεσινοβραδυνό ο ευρωπαίος.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Αλλο να ελπιζεις και αλλο να παραμυθιαζεσαι και ακομα χειροτερο να παραμυθιαζεις κι αλλους...Απολογισμο κανεις δε κανει..Οταν πια φτανουμε στις 72 ωρες και εχουμε παρει το μακρυτερο τοτε ξανα κοιταζουμε τις 240 ωρες και τουμπαλιν...Δεν απευθυνομαι σε σενα..Γενικα μιλαω...Αλλο ελπιδα και αλλο...Τελος παντων χρονιαρες μερες ερχονται...
Comment
-
Δυστυχως τον τελευταιο καιρο αποδειχτηκε οτι και ο νοτιας μπορει να εχει την ιδιοτητα που εχει το ξεροβορι, δηλαδη... ξερονοτι.Originally posted by sakis13 View PostΜετα τον επικο δεκεμβρη του 14 με τα 200 χιλιοστα στην αθηνα και την χιονοπτωση την παραμονη της πρωτοχρονιας ολοι οι υπολοιποι δεκεμβρηδες ντυθηκαν στρουμφιτες...Ανομβροι για την αθηνα μεχρι εκει που δεν παει..Μονο οι ψυχρες εισβολες στα τελη τους εσωναν καπως την εικονα τους...Απο 1 οκτωβρη εχουμε ζησει μια ενδιαφερουσα βδομαδα μονο αυτη στο διαστημα 13-20 νοεμβρη αλλα και παλι η χαρα μας μετριαστηκε απο τους πολλους νεκρους...Ποιες βροχες και ποια χιονια???Δεν βλεπετε ρε παιδια τι γινεται???Τραγικος μηνας και τραγικη και η εξελιξη...Εαν εσεις τσιμπατε στις 200 ωρες που παντα τα μοντελα σας επνιγαν η σας εθαβαν..απλα κακο του κεφαλιου σας...Οι πιο πολλοι γραφετε φανφαρες για φαινομενα και λοιπες μπουρδες...Την αληθεια ομως κανεις σας δεν τολμαει να την πει..Τι περιμενατε και τι εν τελει πηρατε απο τον δεκεμβρη..Καταντια ειναι να δινουμε αναφορες για χιονια στα 2000 μετρα..η για το αν θα κανει το αυτονοητο το σαββατο να βρεξει δηλαδη..Εκει καταντησαμε...Καλα καλα δεν μπορει να χιονισει στη φλωρινα...Στην αθηνα εχουμε 15 μερες νοτια και δεν μπορει να βρεξει...Μεινετε συντονισμενοι στις 240 ωρες του τζιφου...Περαστικα σας...
Το λεω αυτο επειδη εισαι "φιλος" του νοτια και υποστηριζες οτι σχεδον παντα ειναι υετοφορος σε σχεση με τον βορια που οι περισσοτεροι απο εμας τον προτιμαμε. Αμ δε...
Comment
-
Εγω προσωπικά 36 χρονών περίοδο εορτών χιόνι θυμάμαι το 91-92 βάλε και το περσινό χιονάκι για αθήνα στις 29 δεκέμβρη πάντα από 200 μέτρα και κάτω...δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι οπότε για πιά μη κανονικότητα μιλάμε...προσωπικά και με τα 8ροδεκάρια και με κρυμμένο όσο γίνεται τον ήλιο είμαι κομπλέ αναμένοντας την διήμερη τριημερη φωτοβολίδα της αθήνας
Comment
-
Τελευταία μέρα αύριο, από εκεί και πέρα οι αλλαγές δεν πιστεύω ότι θα είναι αρκετές, ούτε καν για νιφάδισμα.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
εκει στις 96 ωρες παιχτηκε το παιχνιδι...ενα κλικ αν ηταν η μυτη του αυλωνα πιο δυτικα δεν θα πεταγοταν στην μαλτοτυνησια στη συνεχεια..αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες που τωρα ειναι αρνητικεςOriginally posted by giannis.mar View PostΜπα....
Τυνησια το πηγε.ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment

Comment