Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by SUMMERSNOW View Post
    19-21 μαλλον το χασαμε .χασαμε αχαστο ασσο μιλαμε ....ισως βαλουμε το γκολ της τιμης με μια απο τα συνηθισμενα ,αχνες ζαχαρες κτλ.
    παμε τωρα για καμια παστα χοντρη τα χριστουγεννα ,αν χασουμε και αυτο το αχαστο ,παμε για για τουρτα τριοροφη την πρωτοχρονια .
    ε αν χασουμε και αυτο,παμε....ε δεν ξερω ...γενικα παμε .
    υ.γ παντα ομως ελπιζουμε,vamoooooossssssssss για 19-21 στο 12αρι
    Διαλέγω άχνη τώρα και πάστα τα Χριστούγεννα

Comment

• Και μονο που θα κρυωσει ο καιρος κατι ειναι κι αυτο παιδια. Μπροστα σε αυτο το αισχος που ζουμε 10 μερες τωρα, θα μοιαζει με παραδεισο η πτωση. Εστω και χωρις πολλα φαινομενα.

Comment

• Χααααααχαχαχααχαχα
        Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
        http://gr-news-365.blogspot.gr/
        http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
          Deutera triti.egrap saga oti.ine maa.otan.alloi evlepan fadastika.senaria.me anadiplosris ktl.Gia to.meta apla anafeto ta dimetina dedomena alla exei meres
          Δευτερα τριτη εγραψα οτι ειναι μαπα οταν αλλοι εβλεπαν φανταστικα σεναρια με αναδιπλωσεις κτλ. Για το μετα απλα αναφερω τα σημερινα δεδομενα αλλα εχει μερες

Αφηστε μεταφραζω εγω

Comment

• τελικά μία μέρα ανωμαλίας ήταν στα μοντέλα η προχθεσινή. επιστρέψαμε δυναμικά στο τίποτα χθες και σήμερα. οπότε αναγκαστικά πάμε για χριστούγεννα τώρα. που κι εκεί πλέον έχει αρχίσει το πράγμα να χαλάει(κύριο παίου χάλια,μέσος όρος παίου κακός για εδώ,κύριο τζίφου καλό,μέσος όρος τζίφου οκ)
            μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

• Originally posted by salonikatasos View Post
              τελικά μία μέρα ανωμαλίας ήταν στα μοντέλα η προχθεσινή. επιστρέψαμε δυναμικά στο τίποτα χθες και σήμερα. οπότε αναγκαστικά πάμε για χριστούγεννα τώρα. που κι εκεί πλέον έχει αρχίσει το πράγμα να χαλάει(κύριο παίου χάλια,μέσος όρος παίου κακός για εδώ,κύριο τζίφου καλό,μέσος όρος τζίφου οκ)
              Ο μεσος ορος του τζιφου στο εξαρι ειναι αρκετα βελτιωμενος σε οτι αφορα τα πιο μακρινα και τα περισσοτερα σεναρια βγαζουν δημιουργια θερμης ραχης κατω απο τη Γροιλανδια κινουμενη σε πιο βορειες συνιστωσες.

Comment

• Originally posted by giannis.mar View Post
                Ο μεσος ορος του τζιφου στο εξαρι ειναι αρκετα βελτιωμενος σε οτι αφορα τα πιο μακρινα και τα περισσοτερα σεναρια βγαζουν δημιουργια θερμης ραχης κατω απο τη Γροιλανδια κινουμενη σε πιο βορειες συνιστωσες.
                τα υποσενάρια του τζίφου έχουν λίμνες από ανατολικά μας(πιο λίγες) μέχρι τέρμα δυτικά ισπανία(λίγες κι αυτές). τα περισσότερα έχουν λίμνες από δυτικά,αλλά υπάρχουν και σενάρια ζωνικής(και δεν είναι λίγα)

Comment

τα υποσενάρια του τζίφου έχουν λίμνες από ανατολικά μας(πιο λίγες) μέχρι τέρμα δυτικά ισπανία(λίγες κι αυτές). τα περισσότερα έχουν λίμνες από δυτικά,αλλά υπάρχουν και σενάρια ζωνικής(και δεν είναι λίγα)
                  Ναι για πιο μετα βγαζει μιας μορφης ζωνικη ο μεσος ορος. Αλλα ειναι τοσο μακρια χρονικα που εχει ελαχιστη σημασια μιας και τα σεναρια στην ουσια ειναι μπουρδουκλωμενα.

Comment

ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• τασο στο meteoguru θα δεις ανσαμπλ ευρωπαικου κ θα σου αρεσουν.τα μισα σεναρια στο -5 πανε απο της 23 εως 25 αλλα πιο νωρις αλλα μετα για αυτο ο μ.ο. ειναι 0..
                      tzelilis

Comment

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
                        Γιαννη ξαναβαλε την βιντεοκασετα να δεις ποιο μοντελο εβλεπες...χαχσχα
                        Εχω τεταστια μνημη..εδω θυμαμε ακομη 6500 κωδικους.απο εκει.που δουλευαν.αλλα.δεν βλεπω να.βρισκεις.το καναλι,αδικα.περιμενω!!!
                        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by Χιονόλυτο View Post
                          Μια μεταφραση Στεφανε;

Comment

• Originally posted by tzelilis View Post
                            τασο στο meteoguru θα δεις ανσαμπλ ευρωπαικου κ θα σου αρεσουν.τα μισα σεναρια στο -5 πανε απο της 23 εως 25 αλλα πιο νωρις αλλα μετα για αυτο ο μ.ο. ειναι 0..
                            τα 850 δεν λένε τίποτα από μόνα τους. και τώρα -5 θα έχει,αλλά χωρίς φαινόμενα. -5 μπορεί να έχει και με αντικυκλώνα πάνω μας. δεν έχουμε τα 500αρια για κάθε ένα από τα 50 σενάρια,οπότε κοιτάω απλά μία διάταξη που είναι χάλια. όπως χάλια είναι και το κύριο. τα 850 δεν τα κοιτάω,αν δεν βλέπω τη διάταξη γιατί από μόνα τους δεν μου λένε κάτι. -5 μπορεί να έχει και μια κλασσική βορειοελλαδίτικη διάταξη,-5 μπορεί να έχει και με σχεδόν ζωνική,-5 μπορεί να έχει και σε μια λάιτ προσήνεμη εισβολή. βάλε μου τα 50 σενάρια στα 500 να τα δω να σου πω αν είναι καλός ή όχι ο μέσος όρος
                            από την άλλη στον τζίφο,επειδή μας δίνει τα υποσενάριά του,τα κοιτάω όλα για να δω αν ο μέσος όρος είναι πιο αντιπροσωπευτικός. στον τζίφο λοιπόν υπάρχουν αρκετά καλά σενάρια,υπάρχουν και πολλά που είναι μέτρια ή χάλια

Comment

• Originally posted by giannis.mar View Post
                              Μια μεταφραση Στεφανε;
                              Θα πει ο Βαγγελης. Εγω εχω μπερδευτει. Δεν μου αρεσουν για τα μακρινα παντως ειναι η αληθεια.
                              ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• Originally posted by Χιονόλυτο View Post
                                Θα πει ο Βαγγελης. Εγω εχω μπερδευτει. Δεν μου αρεσουν για τα μακρινα παντως ειναι η αληθεια.
                                Αυτο που γνωριζω ειναι οτι οταν ο ΑΟ περναει σε αρνητικες τιμες, ο πολικος στροβιλος αποκταει μια μεγαλυτερη χαλαροτητα. Αυτο δειχνουν τα περισσοτερα σεναρια στο τελος του διαγραμματος. Τις αμεσως επομενες μερες θα περασουμε σε μια θετικη φαση, που σημαινει οτι ο πολικος στροβιλος θα ανασυγκροτηθει πιθανοτατα προσωρινα ομως, την περιοδο δηλαδη που θα κατεβει ο ψευτοαυλωνας προς τη γειτονια μας.
                                Μετα οπως προειπα δειχνει μια πτωση ο ΑΟ που μπορει να σημαινει και ανοδος θερμης ραχης απο τον Ατλαντικο με ταυτοχρονη καθοδο αυλωνα αγνωστης δυναμικης και καταληξης. Αυτο ψελλιζει ο τζιφος εδω και κανα 2 μερες στην δευτερη καρτελα του μετεοσιελ. Ο ευρωπαιος τον ανατολικιζει πολυ παντως.

Αυτα ξερω προς το παρον..

Comment

Working...
                                X