Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πιθανότατα έχεις δίκιο για τις 150ώρες Γιάννη. Όντως κέντρο πολύ δύσκολα... Ελάχιστες ώρες αργότερα όμως, στις 153-154 δηλαδή, γύρω στις 3-4 το πρωί, και πάντως σίγουρα στις 156, θα ρίχνει κανονικά!... ΑΝ φυσικά τα δεδομένα είναι ακριβώς ίδια με αυτά που βλέπουμε τώρα. Που μάλλον δεν θα είναι. Δεν ξέρω αν θα είναι προς το χειρότερο ή το καλύτερο. Πάντως έτσι όπως τα δείχνει τώρα, ένα 3-4ωρο καλής χιονόπτωσης, σε εξαιρετικές ώρες (χαράματα) μοιάζει να το έχει η Θεσσαλονίκη... Ίδωμεν.

Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
    stis 150 den xionizei. Sti thesaloniki kedro
    Καιρός σημαίνει χειμώνας! Λευκά βουνά, αγριεμένες θάλασσες, ομίχλες, νιφάδες, κρύο, κεραυνοί και βροχές...για ποιό καλοκαίρι να μιλήσουμε τώρα!

Comment

• χαχαχα γελαω....βγηκε κ ο μ.ο. του ευρωπαικου στο meteoguru απο 18 εως 27 κατω απο το 0 στα 850.γιαννη στις 156 δειχνει 0 επιφανιας.τεσπα ο καθενας λεει οτι θελει παντως αν δεις με βδ συνηθως φτανει κ το -2.5
      tzelilis

Comment

• Den exo parapono pados miso metro m dini edo opws k to 06,pados vrikqme asxolia pali
        καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• τα ανσμπλ θα ειναι πολυ καλα λογικα...
          ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Στις 150 χιονιζει μεχρι το κυμα στη Θεσσαλονικη...στις 204-210 στα υπερβορεια στην Αθηνα
            ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by islander View Post
              Πιθανότατα έχεις δίκιο για τις 150ώρες Γιάννη. Όντως κέντρο πολύ δύσκολα... Ελάχιστες ώρες αργότερα όμως, στις 153-154 δηλαδή, γύρω στις 3-4 το πρωί, και πάντως σίγουρα στις 156, θα ρίχνει κανονικά!... ΑΝ φυσικά τα δεδομένα είναι ακριβώς ίδια με αυτά που βλέπουμε τώρα. Που μάλλον δεν θα είναι. Δεν ξέρω αν θα είναι προς το χειρότερο ή το καλύτερο. Πάντως έτσι όπως τα δείχνει τώρα, ένα 3-4ωρο καλής χιονόπτωσης, σε εξαιρετικές ώρες (χαράματα) μοιάζει να το έχει η Θεσσαλονίκη... Ίδωμεν.

Φίλε μην ακους ασυναρτησίες...

Comment

• τι ετοιμαζει για μετα ο τζιφος; φτιαχνει κ γριλανδικο
                tzelilis

Comment

• Δίνει πόνο το 18άρι...και τώρα σκάει το τέρας

Comment

• εγω 27-29 παω παρνασσο στα 1200-1300 μετρα και θελω να εχει πανω απο μισο μετρο. Οπως βλεπω παιζει να ειμαι τυχερος :d
                    Χιονια στην αγιαρα και τι στον κοσμο!!!!!

Comment

• Comment

• Στις 280 να δεις Τζορτζινο μεχρι που θα χιονιζει
                        Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
                        Στις 150 χιονιζει μεχρι το κυμα στη Θεσσαλονικη...στις 204-210 στα υπερβορεια στην Αθηνα
                        ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
                        DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
                          Στις 150 χιονιζει μεχρι το κυμα στη Θεσσαλονικη...στις 204-210 στα υπερβορεια στην Αθηνα
                          και στις 156..μην μας κλεβεις τα 6αωρα
                          ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Originally posted by tzelilis View Post
                            χαχαχα γελαω....βγηκε κ ο μ.ο. του ευρωπαικου στο meteoguru απο 18 εως 27 κατω απο το 0 στα 850.γιαννη στις 156 δειχνει 0 επιφανιας.τεσπα ο καθενας λεει οτι θελει παντως αν δεις με βδ συνηθως φτανει κ το -2.5
                            Koitaxa prin ligo kai analutika stis 150 i isothermi tou miden ine sta 500m. Epifqnuas gyro stoys 4.,>stis 156 xionizei..ala den exei noima na t koitqkecayta twra..to savato
                            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Αδερφέ, εγώ αν ακούω κάποιους ουσιαστικά, αυτοί είστε όλοι εσείς που ζείτε στη Θεσσαλονίκη χρόνια (διότι εγώ εγκαταστάθηκα φέτος) και γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα την τοπικότητα... Αν μίλαγα για Λέσβο π.χ. θα σας έλεγα τα πάντα. Φέτος απλά μελετώ τη συμπεριφορά του καιρού, για να μπορώ του χρόνου να έχω σαφή άποψη...
                              Originally posted by Philip View Post
                              Φίλε μην ακους ασυναρτησίες...
                              Καιρός σημαίνει χειμώνας! Λευκά βουνά, αγριεμένες θάλασσες, ομίχλες, νιφάδες, κρύο, κεραυνοί και βροχές...για ποιό καλοκαίρι να μιλήσουμε τώρα!

Comment

• χιονίζει και με το 18αρι,αλλά κλάιν. μπορεί να βελτιωθεί αρκετά,αλλά έχουμε καιρό.
                                στα του 18αριου,το μεγάλο ετοιμάζεται μετά τις 240
                                μηδενίσαμε,αλλά δεν τελειώσαμε...

Comment

Working...
                                X