Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Το σωστό σοκ και δέος είναι 10ποντο τουλάχιστον στη θάλασσα. Τα υπόλοιπα ειναι από τα λιντλOriginally posted by notios_polos View Postανσμπλ ...οτι πρεπει!!!στο πρωτο τους κομματι...ετσι οπως παει περιμενω κανα παιο τουμπανο και μετα κανω υπομονη μεχρι το 18αρι να αμολησω το πρωτο σκο και δεος της χρονιας
Comment
-
ευρωπαίος πιο κοντά σε ούκμο, και νομίζω θα βγει πιο έντονο και από αυτό. βέβαια προς το παρών δεν ξέρω τι θέλω, γιατί ο τζίφος είναι πολύ καλός εδώ.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Και με το παραπανω. Αυριο να σε δωOriginally posted by notios_polos View Postοταν το χειροτερο απ ολα ειναι ο τζιφος που ειναι καλος και πολλα υποσχομενος τοτε πολυ απλα τα μοντελα σε λενε...ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕΕ....πως τον θες τον χιονια?ετσι?μηπως ετσι?μηπως αλλιως?...το ενα καλυτερο απο το αλλο...ΥΓ τελικα στεφανε αποτυπωθηκε η χαρα μου το μεσημερη για τον ΝΑΟ..ετσι?
Φερτω Βαγγγ!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:
Comment
-
Στριγκακι απο τα λιντλ ο αυλωνας στο 12αρι του γφς. ας ελπισουμε να αλλαξειΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
Σωστό. Το θέμα είναι τι.
Originally posted by tzelilis View Postρε παιδια αν ειναι δυνατον τπτ δεν κλειδωσε ουτε θα κλειδωσει σμρ.με τετοια κυκλοφορια ολοι πιστευω θα παρουν...δλδ θα εχουν ευκαιρια.κ προσωπικα ακομα κ το 6αρι που ηταν προσυνεμο δεν ειχε καλες Τ για πεδινα...οποτε καλυτερα στην αλλη προσπαθεια.κ δεν το λεω με κανενα ιχνος ειρωνιας.με τις τιμες που περνει μετα ο αζορικος νομιζω οτι εκει καπου στα χριστουγεννα θα παει για προσυνεμα η ολη φαση.ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.
Comment
-
Βγαζει αποκοπη Τζορτζινο. Αργει η αναβαθμιση?Originally posted by GEORGE SNOWMAN View PostΚαι ριτζαρει ψηλοτερα??πειτε ρε, δε μπορβ να το βλεπω καλα απο κινητο...δωσεεεΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
Comment
-
και ριτζάρει ψηλότερα ναι γιώργο, θα βγάλει μάλλον το ευνοικότερο σενάριοOriginally posted by GEORGE SNOWMAN View PostΚαι ριτζαρει ψηλοτερα??πειτε ρε, δε μπορβ να το βλεπω καλα απο κινητο...δωσεεε
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment

Comment