Παει κι ο προσηνεμος, πανε κι ολα..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
σιγά ρε από ένα τρέξιμο στις 160 ώρεςOriginally posted by giannis.mar View PostΠαει κι ο προσηνεμος, πανε κι ολα..Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
υπάρχουν πολύ καλύτερες διατάξεις για Φλώρινα από αυτές Ανδρέα!Originally posted by andreas86 View PostΘα ήταν υπερβολή εάν έλεγα ότι το 12αρι δίνει θαψιματα Δυτική Μακεδονία 19 του μήνα;Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
Στο εξαρι εβγαζε κι εδω χιονοπτωση με θετικες Τ. Τωρα ανεβηκαν τα υψομετρα αρκετα παραπανω.Originally posted by salonikatasos View PostΠολυ ωραιο το 12αρι τοτ τζιφου. Πιο κρυο για εδω (στο εδαφος) και με πολυ παραπανω υετο βεβαια. Για τους υπολοιπους χαμηλων υψομετρων φαινεται χειροτερο, αλλα στα πεδινα νοτια θεσσαλιας δεν ειχε τπτ ετσι κι αλλιως στο 6αρι
Comment
-
Εγώ αυτό που έδειχναν αρκετά τρεξίματα το έλεγα αυτό και όχι από ένα!Originally posted by giannis.mar View PostΠαιρνω κλαψιαρικα παραδειγμα απο σενα που διατυμπανιζεις ζωνικες
gem~navgemΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
Πες τα ρε συ που έχεις υπομονή, εγώ την έχω χάσει, δεν μπορώ καν να διαβάσω όλα αυτά τα άκυρα που διαβάζω....παρασκευή ετοιμάσου...Originally posted by GEORGE SNOWMAN View PostΜια χαρα ολα...μπαινουμε στο χειμωνα...μη κλαιτε...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment

Comment