Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αχ το αποφάσισα .....Θα μετακομίσω στην Φινλανδία!!!Τα .....πασχούγεννα μου μέσα!!

Comment

• Βέβαια... υπάρχει κι αυτο και αν βγει τέτοιο σενάριο χαλάλι και οι νοτιάδες και οι "ζεστες"!!

Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• Μεσσηνιε το τι ξερω και αν ξερω το γνωριζουν ολοι εδω μεσα στα 10 χρονια εδω στο φορουμ. Εσυ εισαι νεο φρουτο Μεσσηνιας που συνεχως σ αρεσει να τσακωνεσαι οπως φαινεται οχι μονο απο μενα αλλα και με αλλους συνδαιτημονες του φορουμ.
        Μαθε λοιπον οτι στην Αθηνα και οχι στη Μεσσηνια μπορει να χιονισει και Δεκεμβρη και ειναι δικαιωμα μου να το θελω κουμαντο κανε στα δικα σου γουστα....
        Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Και εγώ ρε παίδες θέλω τα Χριστούγεννα να κάνει χιονιά 13 με 14 Ιανουαρίου του 1968 αλλά ξέρω ότι αυτό έχει 0,05 τις εκατό πιθανότητες να συμβεί, συνεπώς δεν πετάω στα σύννεφα...

Comment

• γιατι σχολιάζεις μονο εκεινο κ οχι κ αυτο? που ειναι το Ασπρο μαυρο τα δυο αυτα σενάρια.

Originally posted by Dirfis View Post
            Βέβαια... υπάρχει κι αυτο και αν βγει τέτοιο σενάριο χαλάλι και οι νοτιάδες και οι "ζεστες"!!

Last edited by dimisg; 08/12/2017, 01:01 PM.

Comment

• Βλεπω μεσα στις γιορτες να τρωμε κανεναν αντικυκλωνα στο κεφαλι και θα λεμε τι καλα που ηταν με τους νοτιαδες,η κυκλοφορια χρειαζεται ενα restart ,οποτε και οι αντικυκλωνες ειναι μεσα στο παιχνιδι για να απκτησει αργοτερα ενδιαφερον ο καιρος για τα προσημενα
              Ο ήλιος μας είναι ένα από τα 100 δισεκατομμύρια αστέρια στο γαλαξία μας. Ο γαλαξίας μας είναι ένας από τους δισεκατομμύρια γαλαξίες στο σύμπαν. Θα ήταν πολύ τολμηρό να υποθέσουμε ότι είμαστε τα μόνα έμβια όντα σ’ αυτήν την τεράστια απεραντοσύνη

Comment

• Πρώτη προσπάθεια κατάβασης ψύχους και αποτυπωμένη πλέον από τον αμερικάνο από τις 22 και μετά...λογικά και τα ενσέμπλς θα αρχίσουν να δείχνουν σταδιακά ένα δρόμο ώστε στους επίμαχους μήνες γενάρη φλεβάρη η ρωσική αρκούδα να βρυχηθεί...προσωπικά για αθήνα δεκέμβρη μήνα ποτέ δεν περιμένω σοβαρά πράγματα

Comment

• Originally posted by icestorm View Post
                  Μεσσηνιε το τι ξερω και αν ξερω το γνωριζουν ολοι εδω μεσα στα 10 χρονια εδω στο φορουμ. Εσυ εισαι νεο φρουτο Μεσσηνιας που συνεχως σ αρεσει να τσακωνεσαι οπως φαινεται οχι μονο απο μενα αλλα και με αλλους συνδαιτημονες του φορουμ.
                  Μαθε λοιπον οτι στην Αθηνα και οχι στη Μεσσηνια μπορει να χιονισει και Δεκεμβρη και ειναι δικαιωμα μου να το θελω κουμαντο κανε στα δικα σου γουστα....
                  Στερεύουν τα επιχειρήματα και το ρίχνουμε στις προσβολές και στις ύβρεις.
                  sigpic

Comment

• Gua gelia ta ensembls tou eyraipaioy..
                    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• icestorm χαλάρωσε ρε δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου. Εσύ δε λες να μην ευχόμαστε βροχές Δεκέμβρη μήνα, γιατί δε γίναμε Μανίλα και Τζακάρτα; Αντίστοιχα σου απάντησα και εγώ. Αν σε ενόχλησε κάτι μπορείς να το πεις χωρίς ύβρεις. Αν είναι να ξεφεύγει η κατάσταση και να αρχίζουμε ύβρεις εκατέρωθεν δεν έχει νόημα ο διάλογος. Ο σκοπός μου δεν είναι να τσακώνομαι κακώς κατάλαβες.
                      sigpic

Comment

• Μανιλλα δεν ειμαστε αλλα ο δεκεμβρης ειναι ο πιο υετοφορος μηνας...Τα νουμερα και τα στατιστικα το λενε οχι εγω...Αρα???Ποια χιονια..??Πες μου βρε icestorm ποσους χιονοφορους δεκεμβρηδες θυμασαι??Εγω λογω ηλικιας θυμαμαι τρεις 1988 για σαλονικα και 2001 και για αθηνα 1991...Δεν μιλαω για ψευτοχιονιαδες...Δεν θα αναιρεσουμε τον ιδιο τον καιρο γιατι δεν γουσταρουν καποιοι τις βροχες...

Comment

• O Νοεμβρης ξαι.ο Δεκεμβρης ειναι πραγματι.οι πιο υευοφιτοι..και οι δυο.μαχιδτο κεντρο της Αθηνας ποσο ?100μμ??,,αμα τιηρι τον ενα.μηνα 100σπανια ριχνει τον αλλο.Θα.πρρπρι να καταλαβετε.οτι.ολες οι.κακοκαιριες προκαλουν.ευσταθεια μετα το.περασμα τους.Αν εχεις υετοφορο χειμωνα δεν εχεις κρυα,νομος
                          καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
                            O Νοεμβρης ξαι.ο Δεκεμβρης ειναι πραγματι.οι πιο υευοφιτοι..και οι δυο.μαχιδτο κεντρο της Αθηνας ποσο ?100μμ??,,αμα τιηρι τον ενα.μηνα 100σπανια ριχνει τον αλλο.Θα.πρρπρι να καταλαβετε.οτι.ολες οι.κακοκαιριες προκαλουν.ευσταθεια μετα το.περασμα τους.Αν εχεις υετοφορο χειμωνα δεν εχεις κρυα,νομος
                            Νόμος με εξαιρέσεις ίσως. 2011-2012

Comment

• Συμφωνώ με τον συνονόματο!!Πχ ο χειμώνας των πάγων για Ευρώπη 1962-1963 κατά μέσο όρο για την Ελλάδα ήταν πολύ βροχερός άλλα ΔΕΝ τον λες και τόσο παγωμένο όσο εκείνον του 1991-1992..Η Ελλάδα για ένα μεγάλο διάστημα βρισκόταν στον θερμό τομέα ..Για κοιτάτε ανοιξιάτικες συνθήκες που επικρατούσαν πρώτο μισο΄Ιανουαρίου....Βέβαια το τρίτο δεκαήμερο εκείνου του μήνα έκανε πράγματα και θαύματα..

Όσον αφορά τώρα τον τωρινό Δεκέμβρη τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουνε βροχές αλλά δεν περιμένω κάτι το τόσο σημαντικό μέχρι τις 20 του μήνα που θα θυμίζει εκείνον του 1999....

Comment

• Ποια χιονια ρε παιδες? Εδω ουτε να συννεφιασει δεν μπορει. Ας βρεξει πρωτα και στο υπολοιπο 80% της χωρας και βλεπουμε μετα για χιονια. Προς το παρον σφοδρες ηλιοφανειες πληττουν το νομο της Αττικης, απαραιτητη η χρηση γυαλιων ηλιου το επομενο διαστημα.

Comment

Working...
                                X