χαλια τα σεναρια του τζιφου για μετα της 180ωρες η θα δειχνουν δυτικη ευρωπη η ζωνικη,ευτυχως ειναι μαρκια.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Να μην μείνει κορφή για κορφή...Originally posted by sakis13 View PostΑγγελακο πλακιτσα κανουμε...Τωρα θα ανατιναξουμε την πινδο και τα ορη της πελοποννησου για να σκανε αυτουσιες οι βροχες απο τα δυτικα και την διρφυ σε κανα μηνα για να τρωμε εμεις το χιονι το καλο...Χαριτολογωντας φιλε το γραψα...😊
& την Πάρνηθα αν ειναι εύκολο γιατί μου κόβει την φορά των καταιγίδων που έρχονται απο τον Σαρωνικό! 😋
Αυτη η Πινδος πάντως... μεγάλη βροχοδιωχτρα για την ανατολική Ελλάδα...☹Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment
-
Θα είμαι 12 με 16 του μήνα. Με λίγη τύχη όλα γίνονται.Originally posted by Dirfis View PostΚαι τί δεν θα έδινα να βρίσκομουν στην Χριστουγεννιάτικη Πράγα την ερχόμενη εβδομάδα!!Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.
Comment
-
Κάθε μερα κοιτάζω την κάμερα της γέφυρας του Καρολου! Μαγεία...Originally posted by Seth13 View PostΘα είμαι 12 με 16 του μήνα. Με λίγη τύχη όλα γίνονται.
Πάντως κ χιόνι να μην εχει ο χειμώνας εχει μπει για τα καλα εκεί πάνω...
Εχω επισκεφτεί την πόλη 3 φορές αλλά ποτε χειμώνα ή Χριστούγεννα...
Περιμένουνε φωτογραφίες!
Πάντως ποτε δεν εχω δει την Πράγα με πολύ χιόνι... Max. 10 πόντους!Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment
-
Αν πέσει το νερό που δίνει το 12αρι του gfs στην δυτική Ελλάδα, μάλλον θα δουμε φοβερές εικόνες!Originally posted by sakis13 View PostΜεσα Αγγελε..Εχει παρει tnt..ο θοδωρακος..Φτανει και για παρνηθα...☺Πλακα πλακα θα πνιγει η ηπειρος το δευτερο δεκαημερο...Αλλα εχει δυναμικη...Ολη η χωρα θα δει νερα...Ακομα και μεις στα ανατιλικα😊
Η γη εχει ήδη κορεστεί...Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment
-
Συνεχόμενα δυτικά συστήματα,με πολλά νερά στη Δυτική Ελλάδα,που κάποιες φορές θα περνούν τον κορμό της Πίνδου,και με την μόνη περιοχή που να έχει κάποιες ελπίδες γιά χαμηλές χιονοπτώσεις,τον νομό Ιωαννίνων.Αυτά λένε και σήμερα οι χάρτες μέχρι και του Λευτέρη τη γιορτή...
11/01/2017
Comment
-
για το χιόνι για τα Γιάννενα λέω.Originally posted by Dirfis View PostΤα καλα τα πρωινά του gfs...;;;Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment

Comment