Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
θα κανω ψιλοασχετο ποσταρισμα..
τωρα που το σκεφτομαι ,αν κανει πολλα χιονια εδω γυρω απο θεσ/νικη,θα αρχισω να τρεχω παλι πισω απο την ΗΡΑΚΛΑΡΑ,δεν μπρει με τοσα χωρια που παιζουμε θα δω πολλα χιονια!!εχει και τα καλα της η γ εθνικη
θα κανω ψιλοασχετο ποσταρισμα..
τωρα που το σκεφτομαι ,αν κανει πολλα χιονια εδω γυρω απο θεσ/νικη,θα αρχισω να τρεχω παλι πισω απο την ΗΡΑΚΛΑΡΑ,δεν μπρει με τοσα χωρια που παιζουμε θα δω πολλα χιονια!!εχει και τα καλα της η γ εθνικη
Χωριά έχει και η Α εθνική εδώ και χρόνια. 1000 χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
η μορφή-κλίση του αυλώνα,η θέση του χαμηλού σε σχέση με αυτόν και η κίνηση του χαμηλού είναι ιδανική αν όλο αυτό ήταν 2-3 χιλιάδες χλμ ανατολικότερα. ένα τέτοιο στο ιόνιο θέλουμε πιο μετά
πάρα πολύ μακρινό,αλλά κανά τέτοιο στο βόρειο πόλο μπορεί να μας έσωζε εδώ πέρα. αν βγουν εκεί πέρα υψηλές πιέσεις έστω προσωρινά να μπορέσει να κάνει ριτζ ο αζορικός πιο ανατολικά,κάτι μπορεί να γίνει και για την ανατολική ευρώπη
Εκει που ειναι ο αζορ ειναι αχρηστος! Καλυτερα ατλαντικη κυκλοφορια και αντικυκλωνας μεσογειο με λιακαδες και κρυα βραδυα παρα αυτο το σιχαμα του νοτια που ζουμε. Τοσο δυτικα ειναι σκετη καταστροφη ο αζορ θα φερνει συνεχως καμηλες
Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Μετα υπαρχουν καποιοι που δεν θεωρουν τις αναστροφες χειμωνα!
Βλακειες! Φατε τωρα τα 17 αρια ξημερωνοντας 2/12! Αυτο το λετε χειμωνα δλδ;;; Ας σοβαρευτουμε
Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης
Μετα υπαρχουν καποιοι που δεν θεωρουν τις αναστροφες χειμωνα!
Βλακειες! Φατε τωρα τα 17 αρια ξημερωνοντας 2/12! Αυτο το λετε χειμωνα δλδ;;; Ας σοβαρευτουμε
Κάτσε ακόμα δεν μπήκε ο χειμώνας..εννοείται πως θα κάνει και μια βδομάδα 10 μέρες νοτιάδες και βροχές στη μισή και βάλε χώρα...αν πάει έτσι όλος ο Δεκέμβρης υπαρχει πρόβλημα...όπως υπήρχε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα που είχαμε 40-50 μέρες σερί αντικυκλώνες πόσους προηγούμενους Δεκέμβρηδες-Γενάρηδες χωρίς ίχνος βροχής και με ρεκόρ ωρών ηλιοφάνειας..γιατί χειμώνας στη χώρα μας δεν νοείται με ήλιο και ξεραίλα...
Comment