Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Δεν μπορει να.κανει.ενα.ριτζ φορεστερ ο αζορ
    καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο...Μιά προσφορά του Τζιφάρα προς όλους τους χιονοστερημένους χιονόφιλους της Ελληνικής επικράτειας γιά την παραμονή Χριστουγέννων...

11/01/2017

Comment

• Τα λεγαμε χθες ο αζορ εχει τασεις γρηγορης ανατολικης κινησης. Με το 6αρι παιρνουμε ολοι μια τζουρα εξπρες. Εκει παιζει το εκκρεμες Ιταλια Τουρκια ως συνηθως με την Τουρκια να εχει το προβαδισμα για μενα.
        Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Η βαρετοκαιρία καραδοκεί. Ας ελπίσουμε να αλλάξουν προς το θετικό τα επόμενα ραν για τις 24-25/12

Comment

• Ξαστεριες δινει το.γφς για γριστουγεννα
            καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

• Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View Post
              Δεν μπορει να.κανει.ενα.ριτζ φορεστερ ο αζορ
              Μπαρδόν γιαννη;;;;;;;;;
              2002!

Comment

• Originally posted by panos erythrea View Post
                Μπαρδόν γιαννη;;;;;;;;;
                αδιάβαστο σε βρίσκω

Comment

• Τολμη και Γοητεια ο Γιαννης.

Comment

• μαγκιές πάλι στις 300+ ο γφσους

Comment

• Η διαταραχή 20-22 πάντα αφορούσε τα 500-600 για χιόνια( που παίζει να ναι και σφοδρά) και πάνω για αττική η διαταραχή απο 23-24 είναι το στοίχημα...γίγαντας αυλώνας εκκρεμεί και λογικά ακόμα...οδηγός τα ενσέμπλς του ανάποδου τριγώνου της ευρώπης κι εννοείται τα τρεξίματα μέχρι και κυριακή

Comment

• ωχ ωχ ωχ ωχ.....

Comment

• Γενικως υπαρχει κινητικοτητα κ αυτο κραταμε ως τωρα. Ενδιαφερον θα υπαρχει και οχι βαρετοκαιρια

Comment

• κατι θα κατσει... light η δυνατο θα φανει μεχρι Κυριακη
                            www.frozenwave.gr

Comment

• Originally posted by diko View Post
                              αδιάβαστο σε βρίσκω
                              Κλαίω. Το έπιασα στο ριπλει......απο το αυτί και στον δάσκαλο.
                              2002!

Comment

• Originally posted by south coast View Post
                                κατι θα κατσει... light η δυνατο θα φανει μεχρι Κυριακη
                                το light 2% δεν μας κάνει. Πες του ότι θέλουμε δυνατό πράμα.

Comment

Working...
                                X