Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Παίξε ένα τζόκερ αδερφέ....σιγουράκι το εχεις...!Originally posted by vorios polos View PostΔεν γράφω συχνά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αλλάξει προς το καλο για εμάς όλη η κατάσταση από την περίοδο τον γιορτών και μετά οπότε είμαστε σε καλό δρόμοLast edited by panos erythrea; 13/12/2017, 02:16 PM.2002!
Comment
-
Γειά σου Πανάκο μου.Κύριοι το ζητούμενο είναι ο ψυχρός καιρός...και τον έχουμε στις γιορτές.Τώρα τα συννεφάκια και τα συστηματάκια αν μας καθήσουν που και πως και πόσο,αυτό θα φανεί κατά της 18 του μήνα.Καλό απόγευμα.Originally posted by panos erythrea View Postσυνονόματε...........!11/01/2017
Comment
-
Διαβαζω απο πολλους οτι σε πρωτη φαση σημασια εχει το ψυχος και αυτο ειναι δεδομενο..εαν κατσει λεμε αν,το γφς με λιακαδες η και λιγοστα φαινομενα...τι ψυχος περιμενετε να κανει με -5/-6 θεσσαλονικη και -3 αθηνα? ,θα εχει μια τυπικη δροσερη ημερα τιποτα αλλο.Εκτος αν ειναι ψυχος σε συγκριση με της σημερινες ζεστες.Σοβαρη καταβαση για να την πεις ειναι να εχει -7 και κατω η β ελλαδα και -5 στην ξεφτυλα η Αττικη εστω.Σιγα τωρα μην μιλαμε για ψυχος .Δεν μπορω επισης να καταλαβω γιατι πρεπει τα χριστουγεννα να κανει απλα κρυο?,τι να το κανω να εχει λιακαδα με μονοψηφιες δηλαδη?καλυτερα να εχω κλειστο καιρο με νοτιαδες παρα να μαςτρωει ο ηλιος..και να εχω τι βραδυ αχρηστες αναστροφες.Εαν κατσεινοπως το εχει το γφς τα χκ δεν θα λειτουργουν καν μετα τις ζεστεςπου εχουμε..οχι οτι με νοιαζει αλλα γ οσους θα πανεκαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment
-
Ρε γιαννη στην τελική που δεν θα εχει φαινόμενα.....Originally posted by ΓΙΑΝΝΗΣ View PostΔιαβαζω απο πολλους οτι σε πρωτη φαση σημασια εχει το ψυχος και αυτο ειναι δεδομενο..εαν κατσει λεμε αν,το γφς με λιακαδες η και λιγοστα φαινομενα...τι ψυχος περιμενετε να κανει με -5/-6 θεσσαλονικη και -3 αθηνα? ,θα εχει μια τυπικη δροσερη ημερα τιποτα αλλο.Εκτος αν ειναι ψυχος σε συγκριση με της σημερινες ζεστες.Σοβαρη καταβαση για να την πεις ειναι να εχει -7 και κατω η β ελλαδα και -5 στην ξεφτυλα η Αττικη εστω.Σιγα τωρα μην μιλαμε για ψυχος .Δεν μπορω επισης να καταλαβω γιατι πρεπει τα χριστουγεννα να κανει απλα κρυο?,τι να το κανω να εχει λιακαδα με μονοψηφιες δηλαδη?καλυτερα να εχω κλειστο καιρο με νοτιαδες παρα να μαςτρωει ο ηλιος..και να εχω τι βραδυ αχρηστες αναστροφες.Εαν κατσεινοπως το εχει το γφς τα χκ δεν θα λειτουργουν καν μετα τις ζεστεςπου εχουμε..οχι οτι με νοιαζει αλλα γ οσους θα πανε
Sent from my iPad using Tapatalk2002!
Comment
-
Διαβασα κατι σελιδες πριν οτι το γφς τουμπαρε στον ao χχαχαχαχαχαχ ρε παιδια τι ανοησιες ειναι αυτες?,ανακαλυψατε τους δεικτες μετα απο δεκα χρονια οκ αλλα αυτα που γραφει απο κατω δεν τα διαβαζετε?,κοιτατε δεικτες και δεν ξερετε καν πως βγαινουν?ειβαι ποτε δυνατον να τουμπατει το γφς στους δεικτες που φτιαχνονται απο τα δικα του ανσπαμπλς??xaaxa
The ensemble mean forecasts of the AO index are obtained by averaging the 11 GFS ensemble members .. με ααπλα εληνικα ο αο βγαινει απο 11 μελη ανσαμπλς του γφς και οχι το αντιθετοκαμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment

Comment