Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1000 φορες κανονικος βορειοελλαδιτικος παρα γιαλατζι προσηνεμος και να χιονιζονται οι βιλες των υπερβορειων προαστιων.
    Η χιονι κεντρο η τιποτα!
    Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Originally posted by icestorm View Post
      1000 φορες κανονικος βορειοελλαδιτικος παρα γιαλατζι προσηνεμος και να χιονιζονται οι βιλες των υπερβορειων προαστιων.
      Η χιονι κεντρο η τιποτα!
      Για μας εδω στα βορεια ειναι ή χιονι στα προσηνεμα ή να φυγει μεση ανατολη μην τρωμε τζαμπα τα -8 στο κεφαλι μας.
      ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• Δεν ειναι κατι το δυνατο αλλωστε. Καλυτερα να παει β ελλαδα... εκει τουλαχιστον θα ειναι επαρκες...

Originally posted by icestorm View Post
        1000 φορες κανονικος βορειοελλαδιτικος παρα γιαλατζι προσηνεμος και να χιονιζονται οι βιλες των υπερβορειων προαστιων.
        Η χιονι κεντρο η τιποτα!
        Συμφωνω παρα πολυ σε αυτο .
        9-10/1/2017 ΛΕΜΕΕΕΕΕ :cool:

Comment

• πρεπει να αλλαξουν αρκετα για να ερθει πιο δυτικα...η ιστορια μας δειχνει οτι το πιθανοτερο ειναι να παει κ αλλκ ανατολικα..αν δεν αλλαξει κατι στα επομενα 2-3 ραν τοτε παμε για προσυνεμα vs τουρκια..
          tzelilis

Comment

• Πριν λιγες μερες εγραφα οτι δεν θα αργησει να ξυπνησει ο ατλας κ να σπρωχνει τον αζορ ανατολικοτερα με αποτελεσμα να μπουμε σε ενδιαφερουσα περιοδο....παντως αν ειναι να ερχονται ρεταλια προτιμω τις βροχες

Comment

• Αποφασιστε ρε παιδια...β.ελλαδιτικος ,προσηνεμα η μεση ανατολη

Comment

• Originally posted by ano liossia View Post
                Αποφασιστε ρε παιδια...β.ελλαδιτικος ,προσηνεμα η μεση ανατολη
                ολα ανοιχτα ειναι οπως και το τιποτα,ειναι πολυ ρευστη η κατασταση

Comment

• Αυτο που φαινεται να κλειδωνει ειναι οτι απο 18/12 ως τουλαχιστον το νεο ετος θα πανε στα τσακιδια οι καμηλες

Comment

• Είμαι δουλειά ...ξεκλειδωνα...είδα το τρέξιμο και έβγαλα κραυγή.....ο συνάδελφος κάλεσε στον ασύρματο...νόμιζε ότι μας την πέσανε.....καλημεραααααααα
                    Καιροφιλος!!!

Comment

• Σήμερα πρωί: Φεύγουν τα ψαρόνια από Ιπποκράτειο κατα χιλιάδες

25552002_499340590465018_1091139265872745506_n-1.jpg25498177_499340630465014_4181441073756787627_n.jpg25586826_499359987129745_6848904896598262966_o.jpg
                      NEA WEATHER CAM ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ :

http://forecastweather.gr/index.php/site/camera/ippokrateios-politeia

Η λιμνη μας τον χειμωνα. https://www.facebook.com/IppokratiosPolitia

Comment

Working...
                      X