Ωραιο το 6αρι. Επιστροφή στα καλα τρεξιματα?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Collapse
X
-
το ξέρω που αναφερόσουν, αλλά το μετά αλλάζει πολύ εύκολα όμως. αυτή την στιγμή έχουμε ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου.Originally posted by Χιονόλυτο View PostΓια μετα αναφερθηκα εγω παντως...δειχνει ωραιο στρωσιματακι.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
θερμοκρασιακα ο νοεμβρης ξεκιναει πολυ καλα ( καρμπον ο περσινος )...υετικα ισως υστερει αλλα καθε εμποιο για καλο ακομη και στα καιρικα
ας παρουμε το καλυτερο δυνατο στο πρωτο 10ημερο αφου δεν φαινεται καποια διαταραχη ικανη να δωσει γενικευμενα και με διαρκεια φαινομενα,)
απο κει και περα φαινεται ο ατλαντικος ( που το τελευταιο μεγαλο διαστημα δινει ρεστα) να ησυχαζει, φαινεται μια καθαρη μετατοπιση του κρυου ανατολικοτερα σε επιπεδο δινης που αν συμβει ( προσωπικα τη εχω κλειδωσει)... με σωστα ριτζαρισματα στα δυτικα θα εχουμε καλες ευκαιριες για δυνατες κατεβασιες !!
φουλ αισιοδοξος λοιπον για τη συνεχεια και νον στοπ απο 12-13 του μηνα !!!Απο Μαρτη...Μαρτης-γδαρτης..........κι απο Αυγουστο χειμωνα!!!!!
Comment
-
Μαζι σου ακριβως οτι ειπες εκτος των ημερομηνιων. Πιστευω θα παμε πιο πισω στις ημερομηνιες. Ετσι δειχνει τουλαχιστον προς το παρων.Originally posted by INUIT View Postθερμοκρασιακα ο νοεμβρης ξεκιναει πολυ καλα ( καρμπον ο περσινος )...υετικα ισως υστερει αλλα καθε εμποιο για καλο ακομη και στα καιρικα
ας παρουμε το καλυτερο δυνατο στο πρωτο 10ημερο αφου δεν φαινεται καποια διαταραχη ικανη να δωσει γενικευμενα και με διαρκεια φαινομενα,)
απο κει και περα φαινεται ο ατλαντικος ( που το τελευταιο μεγαλο διαστημα δινει ρεστα) να ησυχαζει, φαινεται μια καθαρη μετατοπιση του κρυου ανατολικοτερα σε επιπεδο δινης που αν συμβει ( προσωπικα τη εχω κλειδωσει)... με σωστα ριτζαρισματα στα δυτικα θα εχουμε καλες ευκαιριες για δυνατες κατεβασιες !!
φουλ αισιοδοξος λοιπον για τη συνεχεια και νον στοπ απο 12-13 του μηνα !!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:
Comment
-
Υποχώρηση ούκμου.. βέβαια, και πάλι ο τζίφος πιο έξω έπεσε αφού έδινε αντικυκλώνα σε όλη την μεσόγειο.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
νοτιαδοχαμηλά που σε χιονίζουν, αρκεί να είναι πιο νότια από ότι πρέπει για κεντροβόρειο χιονιά. Οπότε οκ, από εδώ και πέρα θα χιονίζει Βόλο μόνο με προσήνεμη διάταξηOriginally posted by yiannis_volos View PostΜη λέτε απαγορευμένες λέξεις εδώ μέσα
. ’κου νοτιαδοχαμηλα...Στην σκέψη και μόνο μου έρχεται αναγούλα..
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment

Comment