Ο ευρωπαιος ειναι ανικανος να βρει την θεση του χαμηλου 4 μερες πριν,μετα τις 120 ωρες η προγνωσιμοτητα του πλησιαζει την προγνωσιμοτητα του cfs ,δηλαδη τον βλεπεις για να σε παιρνει ο υπνος και μονο!!
Ο ήλιος μας είναι ένα από τα 100 δισεκατομμύρια αστέρια στο γαλαξία μας. Ο γαλαξίας μας είναι ένας από τους δισεκατομμύρια γαλαξίες στο σύμπαν. Θα ήταν πολύ τολμηρό να υποθέσουμε ότι είμαστε τα μόνα έμβια όντα σ αυτήν την τεράστια απεραντοσύνη
Οσο και να γκρινιάζουμε για τον Τζίφο παραμένει το πιό αξιόπιστο μοντέλο... ακόμη και στις πιό τοπικές προγνώσεις στις οποίες θεωρητικά δεν είναι καλός... σήμερα έπεσε 100% μέσα και έστειλε τους πάντες στον κουβά...
Από Πέμπτη τα σπουδαία με θεωρητικά πολύ βροχερό ΠΣΚ... θεμοκρασίες κοντά στα κανονικά... για Αττική πάντα...
Οσο και να γκρινιάζουμε για τον Τζίφο παραμένει το πιό αξιόπιστο μοντέλο... ακόμη και στις πιό τοπικές προγνώσεις στις οποίες θεωρητικά δεν είναι καλός... σήμερα έπεσε 100% μέσα και έστειλε τους πάντες στον κουβά...
Από Πέμπτη τα σπουδαία με θεωρητικά πολύ βροχερό ΠΣΚ... θεμοκρασίες κοντά στα κανονικά... για Αττική πάντα...
Ισως.γινει.κατι ενδιαμεσο..επιβιωσει.η γραμμη.λαιλαπας.στο.αιγαιο..παντως γενικα.οτι.και.να.λενε.το.γφς παρι.καλυτερα οπως πηγε και στην.προηγουμενη κακοκαιρια
καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
βρε παιδι μου, ωρες ωρες βλεπω μεγαλη απογοητευση απο εσενα. δορυφορικη δεν βλεπεις καθολου? τωρα αμα δεις δεν σου γεμιζει το ματι? κατσε να ερθει το βραδυ και να κανεις ταμειο. σορυ που στο λεω αλλα μην χαλιεσαι τοσο πολυ.εγω μεχρι στιγμης εχω μαζεψει 7μμ περιπου σε περασματα 10 λεπτα. αττικη ειμαι κι εγω.
Nα μην ξεχναμε οτι το Ευρωπκο.για την τρεχουσα εβδιμαδα εμφανιζε χιονια.στην Μακεφονια.και.-4',στα 850μβ για αρκετα βασικα.τρεξιματα.ενω ο.μο εφτασε στους 2 βαθμους.Απο την.αλλη το.γφς ενω δεν εδωσε χιονια εφτασε μο.στο 0.Τελικα ανπαει 5 θα ειναι καλα!!,κ.ολα.αυτα.ουτε.κα.για 8 ημερες πριν
καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/
Comment