Originally posted by notios_polos
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Collapse
X
-
Πικρόχολο σχόλιο....τι ΑΛΛΕΡΓΊΑ είναι αυτή με.τη βροχή φέτος. . Δεν μπορεί. Με.χαμηλό δεν μπορεί νε ασταθεια δεν μπορεί με περάσματα...
Έριξε 10 μμ μια ημέρα κ τον καιρικό ενδιαφέρον μετατοπιζεται για μετά από 10 ημέρες !!!! Οι αλλαγές από ραν σε ραν χαωδεις....που είναι η βροχερή κυριακη? Όεο?ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
οχι δεν διαφωνω με οτι ειπες...ισα ισα που σ αυτη την κακοκαιρια εχασε και το κοντινο στον υετο...απλα σχολιασα το οτι εχει καλυτερη προοπτικηOriginally posted by dsak72 View PostΑν το λες για το σχολιο μου, ηθελα απλα να πω οτι στα μακρινα το εχει χασει τελείως ο παιος μεχρι στιγμης, στα κοντικα απλα λιγο καλυτερος.ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
κατα την γνωμη μου με το σπασιμο το πολικου στροβιλου υπαρχουν αυξημενες πιθανοτητες μετα τα μεσα του μηνα για ψυχρη εισβολη.Γενικα νομιζω ειναι σημαντικο οτι αρχιζουν τα μοντελα να ''βλεπουν'' κατι εκεινη την περιοδο.Κατα την γνωμη μου μετα της 15 θα υπαρξει ενδιαφερον.
χρονια πολλα και απο εμενα μιχαηλ
υγ.απο φετος μενω θεσσαλονικη οποτε θα ειναι ο πρωτος μου χειμωνας στην πολη.ελπιζω σε μεγαλο ενδιαφερον ωστε να παμε και για αρκετους καφεδες εδω πανω με τα παιδια οποτε μπορεσουν και να γνωριστουμε και απο κοντα
Comment
-
αντε να μεγαλωνει η παρεα σιγα σιγα...ελα στην βεροια στη συναντηση που θα γινει μεσα στο νοεμβριο☺Originally posted by lag1994 View Postκατα την γνωμη μου με το σπασιμο το πολικου στροβιλου υπαρχουν αυξημενες πιθανοτητες μετα τα μεσα του μηνα για ψυχρη εισβολη.Γενικα νομιζω ειναι σημαντικο οτι αρχιζουν τα μοντελα να ''βλεπουν'' κατι εκεινη την περιοδο.Κατα την γνωμη μου μετα της 15 θα υπαρξει ενδιαφερον.
χρονια πολλα και απο εμενα μιχαηλ
υγ.απο φετος μενω θεσσαλονικη οποτε θα ειναι ο πρωτος μου χειμωνας στην πολη.ελπιζω σε μεγαλο ενδιαφερον ωστε να παμε και για αρκετους καφεδες εδω πανω με τα παιδια οποτε μπορεσουν και να γνωριστουμε και απο κονταΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Σορρυ...για την ψυχρη εισβολη ηθελα να πω. Δεν εχει φανει τιποτα που να αφορα εμας. Κεντρο-δυτικη Ευρωπη ναι. Για μας νοτιαδες μαλλον σε πρωτη φαση καθως διαφενεται ισχυρος Γροιλανδικος. Μακαρι ομως να αλλαξουν.Originally posted by lag1994 View Post
εχει δειξει την ταση σε αρκετα τρεξιματα
ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:
Comment
-
Ας μη ξεγραψουμε απο τωρα τον νομο για την Κυριακη.Ισως αλλαξει κατι στους υετικους χαρτες για εκεινη τη μερα.Πιθανων το απογευματοβραδο.Ιδωμεν το επομενο 2ημερο...Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
http://gr-news-365.blogspot.gr/
http://penteli.meteo.gr/stations/perama/
Comment
-
Ο γνωστός υπερβολικός πέραν των 144 ωρών Ευρωπαίος ξαναχτυπά...με δεδομένο ότι στα πρωινά ραν ελάχιστα μέλη από τα 50 του ευρωπαίου στα ανσαμπλ του πέφτανε κάτω από το -5 στα 850 και αυτά το πολύ μέχρι το -7 ένα δύο ....και λόγο του ότι κανένα άλλο μοντέλο στην παρούσα φάση δεν βλέπουν κάτι παρόμοιο στην κυκλοφορία ούτε καν σε γενικές γραμμές..κατά πάσα πιθανότητα είναι απλά ένα υπερβολικό ραν..ένα άκυρο ραν....Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
Κάμερες Μακροχωρίου:
http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
http://www.stravon.gr/makrochori/
Comment
-
Θα φανει. Λιγη εμπιστοσυνη στον Σακη ομως και στο αναλογικο τουOriginally posted by sotos*snow View PostΟ γνωστός υπερβολικός πέραν των 144 ωρών Ευρωπαίος ξαναχτυπά...με δεδομένο ότι στα πρωινά ραν ελάχιστα μέλη από τα 50 του ευρωπαίου στα ανσαμπλ του πέφτανε κάτω από το -5 στα 850 και αυτά το πολύ μέχρι το -7 ένα δύο ....και λόγο του ότι κανένα άλλο μοντέλο στην παρούσα φάση δεν βλέπουν κάτι παρόμοιο στην κυκλοφορία ούτε καν σε γενικές γραμμές..κατά πάσα πιθανότητα είναι απλά ένα υπερβολικό ραν..ένα άκυρο ραν....
ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:
Comment
-
λογικα ναι..απλα ο μεσος ορος του στην διαταξη δεν του κλεινει εντελως την πορτα του κυριου σωτο...βρε λες?..χαχαχα..αντι για ατλαντικο χαμηλο και ψυχρη εισβολη σε δυτικη ευρωπη που ψιλοφαινοταν μετα τις 20 να ερθουν ολα τουμπα?Originally posted by sotos*snow View PostΟ γνωστός υπερβολικός πέραν των 144 ωρών Ευρωπαίος ξαναχτυπά...με δεδομένο ότι στα πρωινά ραν ελάχιστα μέλη από τα 50 του ευρωπαίου στα ανσαμπλ του πέφτανε κάτω από το -5 στα 850 και αυτά το πολύ μέχρι το -7 ένα δύο ....και λόγο του ότι κανένα άλλο μοντέλο στην παρούσα φάση δεν βλέπουν κάτι παρόμοιο στην κυκλοφορία ούτε καν σε γενικές γραμμές..κατά πάσα πιθανότητα είναι απλά ένα υπερβολικό ραν..ένα άκυρο ραν....ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές!!
όσο αφορά τον ευρωπαίο, τώρα ναι μπορούμε να πούμε ότι έχασε, και κέρδισε ο τζίφος, ενώ για τα μακρινά, τι να πω, δεν έχω λόγια, θα δούμε!Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment

Comment