Originally posted by [weathermaniac]
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Collapse
X
-
κοιτα δεν ειναι θεμα φαντασιας..το συγκεκριμενο ραν στεκει και μαλιστα παρατηρησα χαρη σε αυτο το ραν ενα παραγοντα που υτε καν τονμ ειχα προσεξει..αυτο το αβαθες χαμηλο που ουτε καν ειχα προσεξει οτι ειναι χαμηλο νοτια της πορτογαλιας..αυτο με την εστω και προσκαιρη ανυψβχη του αζορικου βορεια βρισκει χωρο να προχωρησει ανατολικα και καθως ο αζορικος ξαναπαιρνει χωρο προς το νοτο και κατεβαινει και ο αυλωνας λειτουγει σαν χερι βοηθειας κατα καποιο τροπο στο να φτασει αρκετα νοτια ο αυλωναςΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
-
Βαγγέλη ίσως δεν ήμουν σαφής! φαντασία εννοούσα για τον συνδυασμό που έλεγες Μαρτίου 87 με Δεκεμβρίου 2017! Τέλος πάντων, πριν από τον χιονιά, εδώ Γιάννενα έχουμε και καταπλητκική διάταξη με εναλλαγές βροχής και παπλαμούδας στο 18αρι 3-5 ΔεκέμβρηΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
ααααα...οκ..ε αυτο ειναι το μεγαλο απωθημενο μου..ενας β.ελλαδιτικος μαρτιος 87 σε οποιοδηποτε χειμερινο μηνα κατα προτιμηση δεκεμβριο για πολλους και διαφορους λογουςOriginally posted by [weathermaniac] View PostΒαγγέλη ίσως δεν ήμουν σαφής! φαντασία εννοούσα για τον συνδυασμό που έλεγες Μαρτίου 87 με Δεκεμβρίου 2017! Τέλος πάντων, πριν από τον χιονιά, εδώ Γιάννενα έχουμε και καταπλητκική διάταξη με εναλλαγές βροχής και παπλαμούδας στο 18αρι 3-5 ΔεκέμβρηΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Ε θα γίνει όσο ζεις, έχεις δεκαετίες μπροστά σου ακόμα!Originally posted by notios_polos View Postααααα...οκ..ε αυτο ειναι το μεγαλο απωθημενο μου..ενας β.ελλαδιτικος μαρτιος 87 σε οποιοδηποτε χειμερινο μηνα κατα προτιμηση δεκεμβριο για πολλους και διαφορους λογους
Εκτός αν γίνει η κλιματική αλλαγή τόσο έντονη ώστε να είναι πολύ αργά, αλλά ποιος ξέρει. Τέσπα περιμένουμε ενσέμπλια.
Πάντως εγώ χάρις την απίστευτα μεγάλη τζούρα που πήρα με το medicane Πλέον είμαι ήσυχος.. Ας κάνει ότι θέλειΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
Καλημέρα. Νίκη τζίφου στα κοντινά, οπότε 28 του μήνα χάνεται το παιχνίδι για χιόνι στα Γιάννενα, τώρα Φλώρινα ίσως να κάνει κάτι στο τέλος. Για πιο μακριά σαν σενάριο μου αρέσει περισσότερο αυτό του τζίφου από ούκμο. Αλλά περιμένουμε και ευρωπαϊκό. Εντωμεταξύ όταν κοίταξα μέσο όρο τζίφου στις πιέσεις, μετά από τις 240 ώρες νόμιζα ότι κοιτούσα κάποιο σενάριο με την τόσο μεγάλη σιγουριά αυλώνα που έδειχνε [που είναι πολύ πολύ μακριά όμως]
Last edited by [weathermaniac]; 25/11/2017, 08:29 AM.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
καλημερα σε ολους...εγω ευρωπαικο εμπιστευομαι περισσοτερο αν κ βλεπω οτι πηγε προς τζιφο....παντως το διαστημα που πρεπει να επικεντρωθουμε ειναι εκει γυρο στις 10 ισως κ λιγο νωριτερα που φαινεται να κατεβαινει αυλωνας σε συνδιασμο με κρυο...για να δουμε...tzelilis
Comment
-
-
Oι πολεις της Φλωρινας,Καστοριας,Πτολεμαιδας,και Κοζανης θα εχουν χιονοπτωση απο αργα το βραδυ της Δευτερας εως και την Τριτη τις μεσημβρινες η προμεσημβρινες ωρες.Χιονονερο η χιονι θα πεσει στο Κιλκις.
Στις ιδιες περιοχες και σε λιγο πιο χαμηλα υψομετρα μπορει να χιονισει και την Τεταρτη.
Αντε να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε.Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
http://gr-news-365.blogspot.gr/
http://penteli.meteo.gr/stations/perama/
Comment

Comment