Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
    Έχεις φαντασία Βαγγέλη χεχε.
    Πάντως σαν ραν θεωρητικό το καλύτερο που έχουμε δει μέχρι στιγμής με την μία κακοκαιρία πιο χειμερινή από την άλλη και κατάληγη σε πρόσκαιρο, αλλά δυνατό κεντροβόρειο χιονιά
    κοιτα δεν ειναι θεμα φαντασιας..το συγκεκριμενο ραν στεκει και μαλιστα παρατηρησα χαρη σε αυτο το ραν ενα παραγοντα που υτε καν τονμ ειχα προσεξει..αυτο το αβαθες χαμηλο που ουτε καν ειχα προσεξει οτι ειναι χαμηλο νοτια της πορτογαλιας..αυτο με την εστω και προσκαιρη ανυψβχη του αζορικου βορεια βρισκει χωρο να προχωρησει ανατολικα και καθως ο αζορικος ξαναπαιρνει χωρο προς το νοτο και κατεβαινει και ο αυλωνας λειτουγει σαν χερι βοηθειας κατα καποιο τροπο στο να φτασει αρκετα νοτια ο αυλωνας
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• ειμαι πολυ περιεργος αν υπαρχει εστω και ενα σεναριο περιπου στο ιδιο στυλ

Comment

• Βαγγέλη ίσως δεν ήμουν σαφής! φαντασία εννοούσα για τον συνδυασμό που έλεγες Μαρτίου 87 με Δεκεμβρίου 2017! Τέλος πάντων, πριν από τον χιονιά, εδώ Γιάννενα έχουμε και καταπλητκική διάταξη με εναλλαγές βροχής και παπλαμούδας στο 18αρι 3-5 Δεκέμβρη
        Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
        Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
          Βαγγέλη ίσως δεν ήμουν σαφής! φαντασία εννοούσα για τον συνδυασμό που έλεγες Μαρτίου 87 με Δεκεμβρίου 2017! Τέλος πάντων, πριν από τον χιονιά, εδώ Γιάννενα έχουμε και καταπλητκική διάταξη με εναλλαγές βροχής και παπλαμούδας στο 18αρι 3-5 Δεκέμβρη
          ααααα...οκ..ε αυτο ειναι το μεγαλο απωθημενο μου..ενας β.ελλαδιτικος μαρτιος 87 σε οποιοδηποτε χειμερινο μηνα κατα προτιμηση δεκεμβριο για πολλους και διαφορους λογους

Comment

• Originally posted by notios_polos View Post
            ααααα...οκ..ε αυτο ειναι το μεγαλο απωθημενο μου..ενας β.ελλαδιτικος μαρτιος 87 σε οποιοδηποτε χειμερινο μηνα κατα προτιμηση δεκεμβριο για πολλους και διαφορους λογους
            Ε θα γίνει όσο ζεις, έχεις δεκαετίες μπροστά σου ακόμα!
            Εκτός αν γίνει η κλιματική αλλαγή τόσο έντονη ώστε να είναι πολύ αργά, αλλά ποιος ξέρει. Τέσπα περιμένουμε ενσέμπλια.
            Πάντως εγώ χάρις την απίστευτα μεγάλη τζούρα που πήρα με το medicane Πλέον είμαι ήσυχος.. Ας κάνει ότι θέλει
            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

• Ωραίος ανεμοστρόβιλος χρωμάτων, στοχευμένος

Comment

• κοιτα να δεις που δεν παιζει να ειναι τοσο ολομοναχο το κυριο...ας θυμομαστε αυτο το 18αρι και τον τζιφο που εκανε [ρωτος στροφη σε κατι αλλο κυριο κοντρολ και ανσμπλ πακετο

Comment

• Καλημέρα. Νίκη τζίφου στα κοντινά, οπότε 28 του μήνα χάνεται το παιχνίδι για χιόνι στα Γιάννενα, τώρα Φλώρινα ίσως να κάνει κάτι στο τέλος. Για πιο μακριά σαν σενάριο μου αρέσει περισσότερο αυτό του τζίφου από ούκμο. Αλλά περιμένουμε και ευρωπαϊκό. Εντωμεταξύ όταν κοίταξα μέσο όρο τζίφου στις πιέσεις, μετά από τις 240 ώρες νόμιζα ότι κοιτούσα κάποιο σενάριο με την τόσο μεγάλη σιγουριά αυλώνα που έδειχνε [που είναι πολύ πολύ μακριά όμως]
                  Last edited by [weathermaniac]; 25/11/2017, 08:29 AM.

Comment

• Καλημέρα. Τουλάχιστον θα χιονισει καλά στα βουνά όπως φαΐνετε.
                    ΕΝΑ 2005 ΘΕΛΩ!!!! ΓΙΝΕΤΕΕΕ??:nod::nod:

Comment

• καλημερα σε ολους...εγω ευρωπαικο εμπιστευομαι περισσοτερο αν κ βλεπω οτι πηγε προς τζιφο....παντως το διαστημα που πρεπει να επικεντρωθουμε ειναι εκει γυρο στις 10 ισως κ λιγο νωριτερα που φαινεται να κατεβαινει αυλωνας σε συνδιασμο με κρυο...για να δουμε...
                      tzelilis

Comment

• Ουτε καν 200!!! ωρες απο ενα Νοεμβριατικο Γιαννιωτικο ονειρο.
                        <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

• Originally posted by tzelilis View Post
                          παντως το διαστημα που πρεπει να επικεντρωθουμε ειναι εκει γυρο στις 10 ισως κ λιγο νωριτερα που φαινεται να κατεβαινει αυλωνας σε συνδιασμο με κρυο
                          Καλημερα, που φαινεται αυτο και δεν το προσεξα?
                          ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• Oι πολεις της Φλωρινας,Καστοριας,Πτολεμαιδας,και Κοζανης θα εχουν χιονοπτωση απο αργα το βραδυ της Δευτερας εως και την Τριτη τις μεσημβρινες η προμεσημβρινες ωρες.Χιονονερο η χιονι θα πεσει στο Κιλκις.
                            Στις ιδιες περιοχες και σε λιγο πιο χαμηλα υψομετρα μπορει να χιονισει και την Τεταρτη.

Αντε να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε.
                            Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                            http://gr-news-365.blogspot.gr/
                            http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Λιγακι ασχετο, αλλα το Κιλκις, νομιζω οτι ειναι η πιο δυνατη ημιπεδινη περιοχη στην Ελλαδα, οσον αφορα το κρυο σε "μπουκες" απο το βορρα. Λογω βαρδαρη...

Comment

• Originally posted by menidi View Post
                                Λιγακι ασχετο, αλλα το Κιλκις, νομιζω οτι ειναι η πιο δυνατη ημιπεδινη περιοχη στην Ελλαδα, οσον αφορα το κρυο σε "μπουκες" απο το βορρα. Λογω βαρδαρη...
                                Και Ορεστιάδα

Comment

Working...
                                X