Συμφωνω για τον Τσιπρα. Ακρως επικυνδυνος ειδικα αυτες τις στιγμες!
Ομως σχετικα μες την Ε.Ε, επιτρεψτε μου να εχω εντελως αλλη σταση.
Επειδη μπορει να μην εχει διαβασε το αλλο θεμα ο Στελιος και ο Γιατρος, παραθετω την απαντηση μου απο εκει.
Νομιζω πως πρεπει να τα λαβουν και αυτα υποψιν τους, οταν θελουν να κανουν αναλυσεις.
Και φυσικα εαν θελουν ας τα σχολιασουν. Αλλα το τονιζω, κοσμια.
Η Τουρκια οπως βλεπετε φιλοι μου Στελιο και Γιατρε, δεν ασχολειται καν με την Ε.Ε.
Ουτε δηλωσεις εκανε, ουτε προκειτε να σχολιασει απ'οτι φαινεται σχετικα.
Την περιφρονει, διοτι αυτη την στιγμη αισθανεται πως ειναι μια δυναμη υπολογισιμη, η οποια εχει μεγαλυτερο ειδκο βαρος απ'τον ανυπαρκτο στρατο της Ε.Ε. και την ανυπαρκτη εξ. πολιτικη της.
Οταν χρειαστει η Τουρκια, ασκει εξ. πολιτικη σε διμερες επιπεδο και απεδειξε οτι δεν δισταζει να υπερασπισει τις θεσεις τις με σθενος και θαρρος.
Καταλαβαινω την απογνωση και την αγωνια οσων λενε .."θα μας σωσει η Ε.Ε. απ'τους Τουρκους"...
Ομως καλο θα ητανε, να μην εχουμε φαντασιωσεις και αυταπατες τετιοιου ειδους.
Δεν βοηθαει ρε παιδια.., πως αλλιως να το εξηγησω??
Εδω πριν λιγο καιρο, η Τουρκια κατερριψε ρωσσικο αεροπλανο και τωρα βομβαρδιζει τους μισθοφορους της Αμερικης και του Ισραηλ στην Συρια.
Ποια Ε.Ε. να υπολογισει??
Ειναι δυνατον να τα λετε αυτα?
Και το κερασακι στην τουρτα, ειναι οτι και η Αμερικη δεν υπολογιζει την Ε.Ε. και της εχει για φαπες...
Δυστυχως!Αυτο το ξεχνατε?
Θυμιζω ακομη μια φορα για οσους συνεχιζουν να μην γνωριζουν, το συμβαν με την Nuland και τον Pyatt.
Αυτη η κυρια, εκπροσωπουσε την Αμερικη οταν ειπε στον Αμερικανο νυν πρεσβη της Ελλαδος Pyatt, το περιβοητο .."F@@K the E.U.".
Ο οποιος σημειωτεον, ειχε συναντηση με τους Τουρκους στην Αγκυρα.
Φυσικα οχι μονος. Συνοδευε τους Mcmaster, Tillerson και ολο το επιτελειο τους..
Ας ειμαστε λοιπον, λιγο προσγειωμενοι...
Ομως σχετικα μες την Ε.Ε, επιτρεψτε μου να εχω εντελως αλλη σταση.
Επειδη μπορει να μην εχει διαβασε το αλλο θεμα ο Στελιος και ο Γιατρος, παραθετω την απαντηση μου απο εκει.
Νομιζω πως πρεπει να τα λαβουν και αυτα υποψιν τους, οταν θελουν να κανουν αναλυσεις.
Και φυσικα εαν θελουν ας τα σχολιασουν. Αλλα το τονιζω, κοσμια.
Η Τουρκια οπως βλεπετε φιλοι μου Στελιο και Γιατρε, δεν ασχολειται καν με την Ε.Ε.
Ουτε δηλωσεις εκανε, ουτε προκειτε να σχολιασει απ'οτι φαινεται σχετικα.
Την περιφρονει, διοτι αυτη την στιγμη αισθανεται πως ειναι μια δυναμη υπολογισιμη, η οποια εχει μεγαλυτερο ειδκο βαρος απ'τον ανυπαρκτο στρατο της Ε.Ε. και την ανυπαρκτη εξ. πολιτικη της.
Οταν χρειαστει η Τουρκια, ασκει εξ. πολιτικη σε διμερες επιπεδο και απεδειξε οτι δεν δισταζει να υπερασπισει τις θεσεις τις με σθενος και θαρρος.
Καταλαβαινω την απογνωση και την αγωνια οσων λενε .."θα μας σωσει η Ε.Ε. απ'τους Τουρκους"...
Ομως καλο θα ητανε, να μην εχουμε φαντασιωσεις και αυταπατες τετιοιου ειδους.
Δεν βοηθαει ρε παιδια.., πως αλλιως να το εξηγησω??
Εδω πριν λιγο καιρο, η Τουρκια κατερριψε ρωσσικο αεροπλανο και τωρα βομβαρδιζει τους μισθοφορους της Αμερικης και του Ισραηλ στην Συρια.
Ποια Ε.Ε. να υπολογισει??
Ειναι δυνατον να τα λετε αυτα?
Και το κερασακι στην τουρτα, ειναι οτι και η Αμερικη δεν υπολογιζει την Ε.Ε. και της εχει για φαπες...
Δυστυχως!Αυτο το ξεχνατε?
Θυμιζω ακομη μια φορα για οσους συνεχιζουν να μην γνωριζουν, το συμβαν με την Nuland και τον Pyatt.
Αυτη η κυρια, εκπροσωπουσε την Αμερικη οταν ειπε στον Αμερικανο νυν πρεσβη της Ελλαδος Pyatt, το περιβοητο .."F@@K the E.U.".
Ο οποιος σημειωτεον, ειχε συναντηση με τους Τουρκους στην Αγκυρα.
Φυσικα οχι μονος. Συνοδευε τους Mcmaster, Tillerson και ολο το επιτελειο τους..
Ας ειμαστε λοιπον, λιγο προσγειωμενοι...

Comment