Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αναφορές Αυγούστου

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Αναφορές Αυγούστου

Με βαρια καρδια, κανω αυτη την αγγαρεια....

Ο χειροτερος μηνας τα τελευταια χρονια, με παρατεταμενες ζεστες και υγρασιες, μαλακωνει καπως χαρη στις αδειες της Παναγιας και τα "μπανια του λαου"

Παχιες μυγες λοιπον, Κολιος, και καλο μηνα !!!!!!!

Με κυκλαδιτικη ατμοσφαιρα μπηκε ο Αυγουστος στην ΑΔΕΙΑ Αθηνα.....25,1 με αισθηση 23,5 και 40αρι ριπες μελτεμιου
    ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Καλό μήνα, και με διαφορετικό πιο φυσιολογικό πρόσωπο εύχομαι και όχι όπως τα τελευταία χρόνια
    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
    Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Καλό μήνα σε όλους παίδες...όσο δύσκολος και να ναι από άποψη θερμοκρασιών..είναι ο τελευταίος μήνας...μόλις 30 μέρες πλέον μας χωρίζουν ημερολογιακά από το τέλος του καλοκαιριού (της καρδιάς του) που άνετα μπορεί να έρθει και νωρίτερα..δηλαδή σε 15 ή και σε 20 μέρες(καιρικά-θερμοκρασιακά)...μιας που πλέον η αίσθηση μέρα με την ημέρα που περνάει θα είναι αντίστροφης μέτρησης...η ψυχολογία θα αρχίζει να ανεβαίνει..πλέον η νύχτα θα αρχίσει να μεγαλώνει με ποιο ταχείς ρυθμούς..δύο λεπτά την ημέρα χοντρικά..πράγμα που σημαίνει ότι σε 30 μέρες θα χει μικρύνει σχεδόν μια ώρα...ότι είναι.. είναι μέχρι τις 15-20 Αυγούστου για μένα...και αυτό πάντα στον τομέα της ψυχολογίας γιατί άνετα μπορεί να κάνει μεγάλες ζέστες και μετά ακόμα και όλο τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη πολλές φορές..αλλά όλα στη φύση γύρω και ειδικά η διάρκεια της ημέρας θα είναι διαφορετικά....οι νυχτερινές ώρες στις οποίες έχουμε τις δροσερές θερμοκρασίες θα αυξάνονται καθημερινά όλο και περισσότερο....υπομονή παίδες φάγαμε τον γάιδαρο (Μάιο-Ιούνιο-Ιούλιο) η ουρά.. άντε και ο "πισινός" μας έμεινε...χαχαχα
      Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
      http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
      Κάμερες Μακροχωρίου:
      http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
      http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

Με το δεξι παντως μπηκε ο Αυγουστος στην Αττικη.....θυελλωδεις ριπες, και απαραμιλλη δροσια...

23,7 η ελαχιστη, αλλα και ποσο χαμηλοτερα να πεσει με τετοιο αερα....70αρες και 75αρες ριπες απτα ξημερωματα εντος πολεοδομικου συγκροτηματος....Mykonoooooooos

Comment

Μετα τις 20 Αυγουστου το υψος του ηλιου γκρεμιζεται σε 1 μοιρα περιπου ανα 3 μερες ενω φανταστειτε οτι τον πρωτο μηνα μετα το θερινο ηλιοστασιο ειναι 1 μοιρα ανα 8 με 9 μερες ενω τωρα ειναι 1 μοιρα ανα 4 με 5 μερες. Με λιγα λογια η ταχυτητα 3πλασιαζεται μετα τις 20/8 σε σχεση με την περιοδο 22/6-22/7
          Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

Βεβαια οπως κ το χειμωνα κ μετα τις 20/8 εχουμε τις "ωριμωτερες" θερμες αεριες μαζες για μεγαλους καυσωνες που βεβαια για μας μετριαζονται καπως μονο απο τη μικροτερη διαρκεια ημερας αφου τοτε η μεση Τ ημερας ειναι μικροτερη.

Comment

75 χλμ ριπές εδώ. ....βούιζει ο τόπος. .....26 βαθμοι τωρα
              Εύχομαι να την βγάλουμε αναίμακτα αυτήν την εβδομάδα χωρίς φωτιές. ...

Comment

Καλό μήνα κ από μένα.
                Πρώτη μέρα της άδειας μου σήμερα από την Κάρυστο αρχικά. Φοβερές ρυπές,δυνατός αέρας απο ραφήνα το πρωί και στο καράβι που κουνούσε λυσσασμένα.
                Μιάς ώρας ίσαλος και κόντεψα να ξεράσω απο τα μπορφόρια.
                Το μενού έχει εύβοια,ορεινή Κορινθία (φενεό,ζαρούχλα,λίμνη δόξα) , πύργο ηλείας(σκαφιδιά,ΜίραΜάρε,’γιος Ηλιας) και για "σβήσιμο" ονειρεμένα Τριπόταμα με σως Ερύμανθου στο πλάϊ(ο Χελμός ξέρει ) !!!
                Λυσσασμένος αέρας,ασταμάτητος και σύννεφα που χορεύουν και διαλύονται από τον αέρα πάνω μας.. Στ'αριστερά μου έχω έναν λόφο με ένα κάστρο (θα ρωτήσω τί είναι) και δεξιά πιάτο θάλασσα.

Comment

Φωτια απεναντι απο Πορτο Χελι προς Σπετσες

Comment

33 βαθμοί στην Λάρισα με ελαφρύ αεράκι και λίγα νέφη. καλή θερμοκρασία, αλλά βαρεμάρα γενικά.
                    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                    Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

10αρα ριπη σημερα στη Παξιμαδα Καρυστου οπως επισεις και στη Καρυστο 95-96.6 χλμ/ωρα.
                      Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                      http://gr-news-365.blogspot.gr/
                      http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

Στην άλλη άκρη της Εύβοιας...μέχρι 5 μποφόρ στην Ιστιαία, καμια σχέση με την Κάρυστο! Αλλά εξίσου δροσιστικό αεράκι, ειδικα το βράδυ που εξαφανίζεται και έχουμε αναστροφή 😀

Μέγιστη 28,8 ελάχιστη 17,2

Comment

Καλό μήνα παιδιά.
                          Πετρούπολη τώρα 26.5 και κάθεσαι ευκολα στο μπαλκόνι.
                          xioni gia panta

Comment

Μαγευτικό απόγευμα γλυκιά ευχάριστη αίσθηση νησιού με 26.3 ήδη .... τρομερός αέρας ριπή 77αρα κ μέσο όρο 40-60....κάδοι γλάστρες τη άκουσαν

Μέγιστη 28.7 ο αισθητήρας στο βόρειο μπαλκόνι! Κυκλαδες. ..

Comment

Αυτό που ζω σήμερα στην Κάρυστο απο νωρίς το πρωί , δεν το'χω ξαναζήσει.
                              Τέτοιον αέρα ασταμάτητο λυσσασμένο ποτέ στη ζωή μου.
                              Δεν έχει κοπάσει δευτερόλεπτο. Μπάνιο μια ώρα με το ζόρι να σε μαστιγώνει η άμμος και να σηκώνει τα πάντα στον αέρα .. Και πάλι πίσω στον ξενώνα. Από τη βοή σε πιάνει πονοκέφαλος. Απίστευτη εμμονή με δαιμονισμένες ρυπές. Λογικά και αύριο έτσι θα'ναι. Ελπίζω απο πέμπτη καλύτερα να κάνουμε κανενα μπάνιο της προκοπής
                              Όποιος γνωρίζει την περιοχή ας ρίξει τα φώτα του

Comment

Working...
                              X