Οκ Σπύρο
Σ ευχαριστω....
Αστα ρε.....Δεν τον έχω ξαναζήσει αυτό. ...μέχρι και τις 23:20 είχα 39-40 με το βοριά να λυσσαει. .....με το που έστριψε ο άνεμος σε ΝΔ έπεσε 6 βαθμούς κατευθείαν. ...
Βέβαια και το 41.6 που είδα το απόγευμα στις 6 πάνω στο κύμα με ασθηση 46 είναι επίσης πρωτογνωρο
Τα είδα όλα σημερα
Να την ακούς τη πεθερουλα που σας κάλεσε να πάτε στο ποταμό!!!! Ορίστε. Σου κάτσε το 41.6 τώρα. Χαχαχαχχαα
Επειδή έχω πάει Μονεμβασιά, δεν προσφέρεται για καύσωνες. Ειδικά μέσα στο κάστρο λιποθυμάς . Καλύτερα ,όπως έχω ακούσει, είναι να πας άνοιξη . Πάντως αν έχει πολύ ζέστη, δεν πλησιάζεις την παλαιά πόλη.
Μέσα σε όλα αυτά ξέχασα να αναφέρω ότι ανά διαστηματα μου έρχεται έντονη μυρωδιά καμένου ενω το απόγευμα ο ουρανός ήταν κόκκινος .....ξέρει κανεις που έχει ξεσπάσει φωτια? ???
Επειδή έχω πάει Μονεμβασιά, δεν προσφέρεται για καύσωνες. Ειδικά μέσα στο κάστρο λιποθυμάς . Καλύτερα ,όπως έχω ακούσει, είναι να πας άνοιξη . Πάντως αν έχει πολύ ζέστη, δεν πλησιάζεις την παλαιά πόλη.
Το γνωρίζω αυτό αφού έχω μείνει στο κάστρο παλαιότερα. ....αλλά ρε φίλε τέτοιο πράγμα όπως το σημερινό δεν το έχω ξαναζήσει. ......41.6 απάνω στο κύμα το απόγευμα στις 6 και 40 βαθμοι 10-11 το βράδυ. .....Δεν μπορώ να το πιστεψω. ....
Το γνωρίζω αυτό αφού έχω μείνει στο κάστρο παλαιότερα. ....αλλά ρε φίλε τέτοιο πράγμα όπως το σημερινό δεν το έχω ξαναζήσει. ......41.6 απάνω στο κύμα το απόγευμα στις 6 και 40 βαθμοι 10-11 το βράδυ. .....Δεν μπορώ να το πιστεψω. ....
Έπεσες σε κέντα...
Τουλάχιστον από σήμερα το βράδυ, τα πράγματα γίνονται καλύτερα.
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment