Announcement
Collapse
No announcement yet.
Απιστευτα - μοναδικα σημεια του πλανητη.
Collapse
X
-
Αυτό ήταν απίστευτο. Σε φιόρδ είναι όπως φαίνεται. Πήρα ένα καραβάκι απ τη πόλη Σταβανγκερ που σε περνάει απέναντι και από κει έχει λεωφορείο που σε πάει κοντα σ αυτό το μέρος. Έχει αναβαση καμιά μιάμιση με δύο ώρες. Εύκολο δρόμο . Λίγο ανηφορικό σε κάποια σημεια. Και βγαινεις σ αυτό το πλάτωμα όπου η θέα είναι όπως φαίνεται. Σου κόβει την ανάσα.
Εγώ γενικά δεν εντυπωσιάζομαι εύκολα σαν χαρακτήρας . Αλλά αυτό με εντυπωσίασε.
Κάθησα εκεί πάνω κάνα δίωρο. Έφαγα και φαγητό που είχα μαζί μου . Έτσι κάνουν όλοι. Και μετά πήρα το κατήφορο.
Η φύση της Νορβηγίας είναι εντυπωσιακή. Λίμνες χιλιάδες, νερά ,φιόρδ, βράχια, πέτρες, δαση,γκρεμοί, παγετώνες,
Κάπου διάβασα ότι θεωρείται το ελ Ντοράντο των φυσιολατρών. Και σίγουρα έτσι είναι.
Δεν πήγα όμως με το καραβάκι που χώνεται μέσα σε στενά φιόρδ. Αυτά είναι πιο βόρεια νομίζω. Και όταν λέμε βόρεια μπορεί και 1000 χιλιόμετρα πιο πάνω. Εξ άλλου έχει χιλιάδες τρύπες και φιόρδ . Που να πρωτοπας.
Comment
-
Ευχαριστώ. Και να φανταστείς αυτή την εικόνα βλέπεις απ το λιμάνι του Ρέυκιαβικ. Με το που βγεις απ το Ρέυκιαβικ η φύση οργιάζει. Αγριευουν τα πάντα . Θα πάω και μία εκδρομή τη Δευτέρα χιλιόμετρα έξω. Ελπίζω να μη το λιώσει το χιόνι ως τότε.
Comment
-
θα πρέπει να έχει χιόνι μέχρι την δευτέρα, μετά έρχεται θερμή εισβολή στην Ισλανδία!Originally posted by Κωστας. View PostΕυχαριστώ. Και να φανταστείς αυτή την εικόνα βλέπεις απ το λιμάνι του Ρέυκιαβικ. Με το που βγεις απ το Ρέυκιαβικ η φύση οργιάζει. Αγριευουν τα πάντα . Θα πάω και μία εκδρομή τη Δευτέρα χιλιόμετρα έξω. Ελπίζω να μη το λιώσει το χιόνι ως τότε.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-

Comment