Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Έχω ερωτευθεί τα Γιάννενα
    Είμαι στο νησί τώρα υπό βροχή με 9 βαθμούς και αίσθηση 6
    Πανέμορφα μέρη .....απλα τέλεια! !!

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
      Έχω ερωτευθεί τα Γιάννενα
      Είμαι στο νησί τώρα υπό βροχή με 9 βαθμούς και αίσθηση 6
      Πανέμορφα μέρη .....απλα τέλεια! !!
      Νομίζω ότι η ομορφότερη εποχή τους είναι το Φθινόπωρο.... ειδικά μέσα Νοέμβρη, με εκείνα τα χαλκοκοκκινοκιτρινιάρικα φύλλα (Ο.Κ. ακούστηκε σαν Μοιραράκη !!!) και την ομίχλη να παίζει με τον αρρωστιάρικο ήλιο. Ε, το τσίπουρα τραβιέται τότε ακόμα ευκολότερα...χεχεχε

Comment

• και ποιος δεν εχει ερωτευτει τα γιαννενα?μια εξαιρετικη πολη τοσο σε ομορφια οσο και στα καιρικα.Για μενα αν οχι η καλυτερη μια απο τις καλυτερες πολεις στην Ελλαδα.

Comment

• Comment

• Παγετός στα ορεινά και ημιορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Απριλίου

Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας ξεκινά από την Πέμπτη 20 Απριλίου, η οποία θα κορυφωθεί το ξημέρωμα του Σαββάτου 22/04. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν κυρίως στη Θεσσαλία και την Μακεδονία θα εξασθενήσουν από το βράδυ της Πέμπτης στις περισσότερες περιοχές, εκτός από την Κεντρική Μακεδονία, όπου οι ριπές και την Παρασκευή θα φτάνουν τα 7 μποφόρ στη Θεσσαλονίκη. Η άπνοια, σε συνδυασμό με την ξαστεριά που αναμένεται, θα διαμορφώσουν αρκετά επικίνδυνες συνθήκες για τις καλλιέργιες τα ξημερώματα της Παρασκευής και του Σαββάτου, με τη θερμοκρασία να πέφτει υπό του μηδενός κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Βόρειας Θεσσαλίας και της Θράκης. Οι ελάχιστες θερμοκρασίες όπως δίνονται στους παρακάτω χάρτες ενδέχεται να φτάσουν τους -4°c στα ημιορεινά της Δυτικής Μακεδονίας. Στις πεδινές περιοχές η θερμοκρασία θα πλησιάσει τους 0°c για λίγες ώρες τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Comment

• Στους 28 βαθμούς η μέγιστη θερμοκρασία στην Κρήτη την Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017Ενώ η θερμοκρασία στη βόρεια χώρα έχει ήδη αρχίσει να παρουσιάζει πτώση, στην Κρήτη οι μέγιστες θερμοκρασίες πλησίασαν τους 30 βαθμούς, το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Απριλίου 2017. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι υψηλότερες μέγιστες καταγράφηκαν στο Ηράκλειο (28.4), στην Κνωσσό (28), στο Πυράθι Ηρακλείου (27.8), στους Ποταμούς Ρεθύμνου (27.6), και στη Βαγιωνιά Ηρακλείου (27.4).

Comment

• Προβλήματα στο Διδυμότειχο από την ισχυρή βροχόπτωση το πρωί της Πέμπτης, 20 Απριλίου 2017Προβλήματα στους δρόμους, αλλά και καταστροφές σε οικίες και οχήματα, προκάλεσε η ισχυρή βροχή που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, 20 Απριλίου 2017. Σύμφωνα με τα στοιχεία του αυτόματου μετεωρολογικού σταθμού Διδυμοτείχου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, από τις 09:00 έως τις 11:30 περίπου τοπική ώρα, το ολικό ύψος βροχής ξεπέρασε τα 55 χιλιοστά.

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• Comment

• Ήλιος με κάποια στρωματόμορφα νέφη και σωρείτες, αέρας και ψύχρα το σημερινό σκηνικό στην Λάρισα.
                          ελάχιστη 13, μέγιστη 20 βαθμοί
                          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                          Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

Working...
                                X