και για να σχολιασουμε λιγο και τα μοντελα νομιζω ότι ο τζιφος σαρωνει αυτή την στιγμη...το τραβάει σερι και το βροχοχαμηλο και την πιθανη ψυχρη εισβολή...καλες μερες για τζιφο με το τζεμ από κοντα
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Σχολιασμός καιρικών χαρτών - Μάρτιος 2017
Collapse
X
-
Μέχρι τώρα πάντως τα έκανε μαντάρα, τώρα αλλάζει, αλλά να ξέριες κάτι χαμηλά 925 στην Αμερική μόνο ο τζίφος τα έβγαζε και εξαφανίστηκαν μετά από πολλά τρεξίματαOriginally posted by notios_polos View Postκαι για να σχολιασουμε λιγο και τα μοντελα νομιζω ότι ο τζιφος σαρωνει αυτή την στιγμη...το τραβάει σερι και το βροχοχαμηλο και την πιθανη ψυχρη εισβολή...καλες μερες για τζιφο με το τζεμ από κονταΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Βαγγέλη ακόμα και ο μέσος όρος του τζέμ παρόμοιος για ψυχρή εισβολή. για να δούμε , πάντως είναι καλό που την δείχνουν όλα τα μοντέλα στις ώρες πρόγνωσείς τους.
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
ναι ρε συ..πλεον όλα το δειχνουν..για να δουμε τι θα πει το 18αρι...σε ειπα εδώ και μερες ,εχω ψηθει ασχημα και για το βροχοχαμηλο και για το ....χιονοχαμηλοOriginally posted by [weathermaniac] View PostΒαγγέλη ακόμα και ο μέσος όρος του τζέμ παρόμοιος για ψυχρή εισβολή. για να δούμε , πάντως είναι καλό που την δείχνουν όλα τα μοντέλα στις ώρες πρόγνωσείς τους.
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
τότε ας περιμένουμε το θάψιμο του 18αριούOriginally posted by notios_polos View Postναι ρε συ..πλεον όλα το δειχνουν..για να δουμε τι θα πει το 18αρι...σε ειπα εδώ και μερες ,εχω ψηθει ασχημα και για το βροχοχαμηλο και για το ....χιονοχαμηλο
Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
γουστάρω παντως να μας κατσει κανας χειμωνιάτικος μαρτιος...αν κατσει και βροχερος απριλιος..τοτε ας κανει ότι θελει μαιο και ιουνιο που είναι οι χειρότεροι μηνες μου...ιουλιο σηκωνω τα χερια ψηλα και δεχομε τα παντα καθως είναι η καρδια του καλοκαιριου ..οποτε φτασαμε στον αυγουστο που είναι μηνας διακοπως περναει ευκολα ...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΕΖΟΝ 2017-18 ....Originally posted by [weathermaniac] View Postτότε ας περιμένουμε το θάψιμο του 18αριού
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
εγώ δεν θυσιάζω καμία καλή καταιγίδα για χιόνι πάντως. Η κακοκαιρία που είχε αρχές Σεπτέμβρη μου άρεσε όσο και η Αριάδνη .Originally posted by notios_polos View Postγουστάρω παντως να μας κατσει κανας χειμωνιάτικος μαρτιος...αν κατσει και βροχερος απριλιος..τοτε ας κανει ότι θελει μαιο και ιουνιο που είναι οι χειρότεροι μηνες μου...ιουλιο σηκωνω τα χερια ψηλα και δεχομε τα παντα καθως είναι η καρδια του καλοκαιριου ..οποτε φτασαμε στον αυγουστο που είναι μηνας διακοπως περναει ευκολα ...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΕΖΟΝ 2017-18 ....
Comment
-
μιχαηλ αν κατσει χειμωνιάτικος μαρτιος και βροχερος απριλιος όπως πιστευω σαν το τελειωμα μιας πολύ ψυχρης περιοδου που αρχισε περυσι από τον σεπτεμβριο..τοτε προετοιμασου ψυχολογικα να καουμε και να στεγνώσουμε...πιστευω ότι θα εχουμε πολύ καυτο καλοκαιρι φετος και ανυδροOriginally posted by [weathermaniac] View Postεγώ δεν θυσιάζω καμία καλή καταιγίδα για χιόνι πάντως. Η κακοκαιρία που είχε αρχές Σεπτέμβρη μου άρεσε όσο και η Αριάδνη .ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
το είχαμε πέρσι δεν χρειάζεται άλλο.Originally posted by notios_polos View Postμιχαηλ αν κατσει χειμωνιάτικος μαρτιος και βροχερος απριλιος όπως πιστευω σαν το τελειωμα μιας πολύ ψυχρης περιοδου που αρχισε περυσι από τον σεπτεμβριο..τοτε προετοιμασου ψυχολογικα να καουμε και να στεγνώσουμε...πιστευω ότι θα εχουμε πολύ καυτο καλοκαιρι φετος και ανυδροΤο φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Comment
-
καλο ηταν...δειχνει το ιδιο στησιμο...αζορικος ψηλα και καθοδο αυλωνα ταυτόχρονα με την απομακρυνση του εμποδισμού στα β.ανατολικα ακομη πιο ανατολικα....αυτό είναι το πρωταρχικο και θα δουμε πολλες παραλλαγες μεχρι να γινει τασηOriginally posted by [weathermaniac] View Postμούφα το 18αρακί τελικά χαχαχαχαΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment

-
Comment