Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός καιρικών χαρτών - Μάρτιος 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Για πρώτη φορά σήμερα ο τζίφος έτρεχε και μέχρι 6 και 20 είχαν ανανεώσει οι 192 ώρες του! Το ούκμο πιστεύω θα είναι και λίγο καλύτερο από τον τζίφο σαν σενάριο.
    Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
    Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
      Για πρώτη φορά σήμερα ο τζίφος έτρεχε και μέχρι 6 και 20 είχαν ανανεώσει οι 192 ώρες του! Το ούκμο πιστεύω θα είναι και λίγο καλύτερο από τον τζίφο σαν σενάριο.
      ναι αν υπηρχε συνεχεια ισως να ηταν καλυτερο...αντε παμε για το 18αρι του πολύ πιο σταθερου εδώ και αρκετο διάστημα τζιφου...και μετα υπνο γιατι στις 5 ξεκινω για γιαννενα..μιχαηλ θα εισαι στη πανεπιστημιο αυριο?
      ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ

Comment

• Originally posted by notios_polos View Post
        ναι αν υπηρχε συνεχεια ισως να ηταν καλυτερο...αντε παμε για το 18αρι του πολύ πιο σταθερου εδώ και αρκετο διάστημα τζιφου...και μετα υπνο γιατι στις 5 ξεκινω για γιαννενα..μιχαηλ θα εισαι στη πανεπιστημιο αυριο?
        ναι φίλε μου θα είμαι πανεπιστήμιο από 12 μέχρι τις 8 το βράδυ, με ένα τρίωρο κενό μάλιστα από τις 3 μέχρι τις 6.
        και επιτέλους αύριο έχω μετεωρολογία και φυσική της ατμόσφαιρας. Ξεκούραση δηλαδή
        Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

ναι φίλε μου θα είμαι πανεπιστήμιο από 12 μέχρι τις 8 το βράδυ, με ένα τρίωρο κενό μάλιστα από τις 3 μέχρι τις 6
          τελεια...στειλε μου το τηλ σου.εγω από το πρωι θα είμαι στο πανεπστημιο και πιο συγκεκριμένα στην βιβλιοθηκη...μετα τις 12 θα είμαι φρι...αντε παμε για καφε να δουμε και κανα ραν...

Comment

• τρομολαγνικα site για μια χουφτα....κλικ υποσχονται Αρμαγεδονες και οχι μονο.......

Comment

• Originally posted by gthomasandros View Post
              τρομολαγνικα site για μια χουφτα....κλικ υποσχονται Αρμαγεδονες και οχι μονο.......
              παλι καλα που δεν το πηραν χαμπαρι πιο πριν...εδώ με την τριχα φτιαχνουν ολοκληρη περουκα τωρα που είναι και σοβαρο αυτό το χαμηλο ουτε που φανταζομαι τι μπορει να γραφουν

Comment

παλι καλα που δεν το πηραν χαμπαρι πιο πριν...εδώ με την τριχα φτιαχνουν ολοκληρη περουκα τωρα που είναι και σοβαρο αυτό το χαμηλο ουτε που φανταζομαι τι μπορει να γραφουν
                τα ίδια, αφού δεν γίνονται χειρότερα χαχαχα

Comment

• μιχαηλ πως το κοβεις το ραν?εχει καποοιες διαφορες αλλα ακομη δεν μπορω να καταλαβω αν θα είναι για καλο η όχι σε σχεση με την ψυχρη εισβολή..το μονο που στανταρ θα είναι πιο δυνατο είναι το χαμηλο που θα παρασυρει διαμεσου της αγγλιας λογικα από πισω του τον αυλωνα

Comment

μιχαηλ πως το κοβεις το ραν?εχει καποοιες διαφορες αλλα ακομη δεν μπορω να καταλαβω αν θα είναι για καλο η όχι σε σχεση με την ψυχρη εισβολή..το μονο που στανταρ θα είναι πιο δυνατο είναι το χαμηλο που θα παρασυρει διαμεσου της αγγλιας λογικα από πισω του τον αυλωνα
                    Προς ευρώπη μεριά μοιάζει λίγο με τα χθεσινά ραν.Ωστόσο ο αντικυκλώνας παραμέει παρόμοιος με πριν στον Ατλαντικό. Πιστεύω ότι θα βγει παρόμοιο με πριν.

Comment

• χμμμμ..παιζει να το σκασει ελαφρα πιο ανατολικα..παντως η λογικη δεν αλλαξε και ο παιος εξακολουθεί να είναι μιλια μακρια

Comment

• όπως το περιμενα...το χαμηλο διαμσεου της αγγλιας είναι πιο ισχυρο..θα τραβηξει πιο νοτια τον αυλωνα...καλυτερο θα βγει,για να δουμε αν θα εχουμε τον πρωτο κανονικο εικονικο χιονια...ειχα δωσει διορια μεχρι κυριακη για να φανει κατι τετοιο σε νορμαλ ωρες προς τα μεσα του μηνα σε καποιο ραν...

Comment

• και μοιαζει στις 144 ωρες παρα πολύ με το γιουκμο

Comment

και μοιαζει στις 144 ωρες παρα πολύ με το γιουκμο
                            όχι το 12αρι του τζίφου ήταν πιο κοντά στο ούκμο από το 18αρι.

Comment

όχι το 12αρι του τζίφου ήταν πιο κοντά στο ούκμο από το 18αρι.
                              ναι παρα ηταν δυνατο το ατλαντικο χαμηλο..και στην πορεια δεν βγεικε καλος συγχρονισμος,δεν θελουμε πολύ οργανωμενο χαμηλο αλλα απλα μια υφεση που θα τραβηκει τον αυλωνα νοτια και μετέπειτα να σχηματιστεί το οργανωμενο χαμηλο

Comment

• Περιόρισαν αρκετά (υετικά) τα μοντέλα την κακοκαιρία....τι θα συμβεί άραγε?

http://weatherparty.blogspot.gr/
                                Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Working...
                                X