μου ειχε λειψει η ζεστη πραγματικα. το σπιτι ζεστενει χωρις θερμανση! χαχχαχα
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017
Collapse
X
-
Μεσημέριασε στην πόλη μου.
Μην σου φαίνεται παράξενο. Είναι το "σινιάκι" σου λέω!
Η παγωμένη αυτή ομίχλη που είναι τόσο ισχυρή(/ό) που επιτρέπει σε κορφοβούνια και σταθμούς στα 2100μ και 2640μ του Ολύμπου να έχουν θετικές θερμοκρασίες, χιονοδρομικά κέντρα με +6 και +8, ενώ ταυτόχρονα αφήνει μια πόλη, τον κάμπο και τον κόσμο της στους -3!
Μπορεί οικονομικά να μας πονάει λίγο, αλλά... μας αρέσει τελικά. Είναι το σήμα κατατεθέν του τόπου μας. Τί να κάνουμε!

Πάμε να πάρουμε τον μικρό απο το σχολείο σε ένα ψιλοάνοιγμα της ομίχλης... παγκάκια ακόμα θαμμένα, πάρκα και πεζοδρόμια απάτητα ακόμα. H αυλή του σχολείου ένα playground απο τον αποχιονισμό (οι καημένοι οι δάσκαλοι θα ρίχνουν κυνήγι) κι όμως πέρασε ένας μήνας απο την Αριάδνη και την έναρξη ολικής χιονόστρωσης

αυτή λοιπόν θα είναι και η μέγιστη μας, η μέρα φεύγει και το σινιάκι ξαναθέριεψε. Τα δέντρα θα ντυθούν πάλι στα λευκά.

www.xsports.gr - Δημήτρης
Comment
-
ζεστουλα σημερα -2c το πρωι με παχνη-παγο και 7.2c το μεσημερι.5.3c τωρα.σημερα ειχαμε μικροπλημμυρα στην δουλεια μου καθως σημερα ξεπαγωσε ο σωληνας νερου της πυρασφαλειας(ο οποιος ειχε παγωσει και σκασει).αν και ηταν μεγαλης διαμετρου του τιναξε τα πεταλα οι συνεχομενη παγωνια
Comment
-
Οι 5 υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες σήμερα στην Κρήτη:
Λέντας 17,8c
Κολυμπάρι & Χανιά Ακρωτήρι 17,4c
Ψαρή Φοράδα 17,2c
Φαλάσαρνα 17,1c
Κουντούρα 17,0c
πηγή: meteo.gr - meteokrites.grΜετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/
Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/
Comment
-
άντε μέρα... μα και νύχτα με +3 +4 /850?
τρολάρει η Φλώρινα τα κορφοβούνια. Το 'χει και για τη νύχτα άνετα.
δεν έχουν δυναμική σήμερα τα βουνά μας.
Last edited by airboarder; 02/02/2017, 08:19 PM.www.xsports.gr - Δημήτρης
Comment
-
Δεν θα βαρεθω να το λέω....έχει κρατήσει η Ελλάδα μια γωνία εκεί πάνω στα βδκα με αμιγώς ρώσικα χαρακτηριστικα...απίστευτο κλίμα όταν πάρω σύνταξη θα έρθω να ζήσω έναν χειμώνα σας το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μουΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
xaxaxa έλα ... αν και συνταξιούχος, με αυτές τις συντάξεις που δίνουν, δεν βγαίνει εύκολα ο χειμώνας χαχαχαχOriginally posted by Kouvanos View PostΔεν θα βαρεθω να το λέω....έχει κρατήσει η Ελλάδα μια γωνία εκεί πάνω στα βδκα με αμιγώς ρώσικα χαρακτηριστικα...απίστευτο κλίμα όταν πάρω σύνταξη θα έρθω να ζήσω έναν χειμώνα σας το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μουwww.xsports.gr - Δημήτρης
Comment

Comment