Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
    Δεν ξερω Θοδωρή. ....
    Με έχει λιώσει λέμε. ....
    3 μέρες έχω 40.5 πυρετό ...παίρνω ισχυρά αντιπυρετικα και πέφτει 39 για 2 ωρες και μετά πάλι πάνω. ....
    Αστα ......όλος ο κοσμος φέτος υποφερει
    πωπω,εχω να κανω τετοιο πυρετο απο οταν ημουν 13-14 χρονων...περαστικα Γιωργη!!!!!
    ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
      πωπω,εχω να κανω τετοιο πυρετο απο οταν ημουν 13-14 χρονων...περαστικα Γιωργη!!!!!
      εγώ πάλι από την χιονοκαιρία των φώτων, και κάθε χρόνο
      περαστικά στον γιώργο

στα καιρικά όλη μέρα συννεφιά και παροδικές βροχές στα Γιάννενα, ζεστούλα.
      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Ευχαριστώ παίδες. ....
        Εγώ Γιωργη δεν είχα κάνει ποτε τέτοιο πράγμα σύμφωνα με τη μητέρα μου

Comment

• Mελίσσια 9,8-15,7οc σήμερα και 11,2οc τώρα....αδιάφορη ενδιάμεση μέρα....ακριβώς ίδια μέγιστη με χθες...

Περαστικά Γιώργη...από αύριο θα είσαι καλύτερα....

http://weatherparty.blogspot.gr/
          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

Δεν ξερω Θοδωρή. ....
            Με έχει λιώσει λέμε. ....
            3 μέρες έχω 40.5 πυρετό ...παίρνω ισχυρά αντιπυρετικα και πέφτει 39 για 2 ωρες και μετά πάλι πάνω. ....
            Αστα ......όλος ο κοσμος φέτος υποφερει
            Πάρε και κανα tamiflou....περαστικά!!!

Comment

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
              Να δεις γιατρό άμεσα Γιώργο (ΧΕΛΜΟΣ).... ζούμε σε πολύ ύποπτες εποχές και έχουμε έξαρση ασθενειών που - ΚΑΙ ΚΑΛΑ! - είχαν εξαφανιστεί! Αλήθεια τώρα, πήγαινε 401... έχεις και μικρά παιδιά ρε συ!

Comment

• http://oladeka.com/2017/02/%CE%BA%CE...C%CE%BD%CE%B7/

Comment

• Καταπληκτικό! Αν μας έλεγε κανείς το φθινόπωρο πως το χειμώνα θα βολτάραν αρκούδες πάνω στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς, μάλλον θα τον κοροϊδεύαμε!
                  Πάντως πολύ όμορφες και εντυπωσιακές οι φωτογραφίες...
                  18/02/08 - 10/1/17
                  9ετία, Στα τσακίδια και να μην ξανάρθεις

-2/2/1882-

sigpic

Comment

• Originally posted by scubasnow View Post
                    Να δεις γιατρό άμεσα Γιώργο (ΧΕΛΜΟΣ).... ζούμε σε πολύ ύποπτες εποχές και έχουμε έξαρση ασθενειών που - ΚΑΙ ΚΑΛΑ! - είχαν εξαφανιστεί! Αλήθεια τώρα, πήγαινε 401... έχεις και μικρά παιδιά ρε συ!
                    Θα το κάνω Μακη

Comment

• 10 βαθμοί ελάχιστη στο Βόλο....Μια χαρά Αλκυονίδες έχουμε και φέτος

Comment

• Μέγιστες χθες . ’νοιξιάτικες θερμοκρασίες παντού .

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Comment

17έξω αλλά εγώ μέσα στο σπίτι με καλοριφερ 4 κουβερτες και 40.5 πυρετό για 3η μέρα.
                          Γαμημενη γριπη
                          Περαστικά Γιώργη ! σε ότι αφορά τα καιρικά τώρα,ακόμη μια ζεστή μέρα στην Κρήτη με 20-21 βαθμούς στα βόρεια του νησιού,με θερμές διαθέσεις κυλάει το πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη !
                          Μετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/

Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/

Comment

• Ανοιξιάτική η μέρα σήμερα στην Καρδίτσα με την θερμοκρασία σχεδον 20 βαθμους!!!!

Comment

• ΤΙ ΤΖΟΥΦΙΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Comment

• Ωραία μέρα για μπάνιο στη θάλασσα σήμερα στα Χανιά... 22 βαθμούς και συνεχίζει (Φαλασαρνα).. ήρεμη θάλασσα και λιακάδα
                                Last edited by Alex017; 06/02/2017, 01:36 PM.

Comment

Working...
                                X