Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ ΧΙΟΝΙΑ 5-10/01/2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Λίγο έξω από τον Πόρο Κεφαλονιάς, στα 30 μ. υψόμετρο, με θέα προς τον Αίνο

Comment

• Originally posted by Snowrise View Post
      ΧΙΟΝΙ ΩΣ ΤΟ ΚΥΜΑ ... ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ 10/1/2017
      Φλοίσβος σήμερα το πρώι !!!! Επιστράτευσα τον ξάδερφο μου με το drone... θα ακολουθήσει και βιντεάκι
      Φωτο: Michael Papazissis

Αριστούργημα!!!!!!! τα Νοτια προαστια φετος πανε ΠΑΡΑ πολυ καλα!
      9-10/1/2017 ΛΕΜΕΕΕΕΕ :cool:

Comment

• Σάμη Κεφαλονιάς

Comment

• Τελικά η τρέλα δεν πάει μόνο στα βούνα αλλά όπου έχει χιονι

Comment

• Attached Files
            Φιλικά, Γιώργος

Comment

• Τώρα Θεολογική σχολή απέναντι από το σπίτι μου που είμαι με τα παιδιά για χιονοπολεμο

Comment

• Έχω συγκινηθεί που στην ίδα κακοκαιρία είδαν Ναυπλιο/Κορινθος/Αθήνα/Χαλκίδα/Βόλος/Λάρισα/Θεσσαλονίκη/Βέροια/Αλεξανδρούπολη και πόσες άλλες πόλεις ΧΙΟΝΙ. Μπράβο σε όλους πραγματικά! Υπέροχες φώτος. Μπορεί να μη μας έκανε μισό μέτρο αλλά απλώθηκε το Χιόνι σε όλη την Ελλάδα! Τέτοιους Χιονιάδες Θέλουμε. Για μένα το 2017 είναι ήδη ιστορικό μόνο και μόνο γιαυτό το λόγο! Θα ανεβάσω και εγώ άργότερα φώτος απο Μαρούσι Αττικής (Πάμε λίγο τώρα να γεμίσουν και τα βουνά μας να πάμε για κανένα σοβαρό snowboard επιτέλους)!
                |Μαρούσι 245μ.| Χιόνια στο καμπαναριό Παρακαλώ!:weather_3:

Comment

• Originally posted by MrPaCo View Post
                  Έχω συγκινηθεί που στην ίδα κακοκαιρία είδαν Ναυπλιο/Κορινθος/Αθήνα/Χαλκίδα/Βόλος/Λάρισα/Θεσσαλονίκη/Βέροια/Αλεξανδρούπολη και πόσες άλλες πόλεις ΧΙΟΝΙ. Μπράβο σε όλους πραγματικά! Υπέροχες φώτος. Μπορεί να μη μας έκανε μισό μέτρο αλλά απλώθηκε το Χιόνι σε όλη την Ελλάδα! Τέτοιους Χιονιάδες Θέλουμε. Για μένα το 2017 είναι ήδη ιστορικό μόνο και μόνο γιαυτό το λόγο! Θα ανεβάσω και εγώ άργότερα φώτος απο Μαρούσι Αττικής (Πάμε λίγο τώρα να γεμίσουν και τα βουνά μας να πάμε για κανένα σοβαρό snowboard επιτέλους)!
                  Γιατι δεν πας Καλάβρυτα ????
                  Πάνω από 1μ πατημένο έχει και αύριο θα βάλει άλλο τόσο σε 1 μερα

Comment

• Η στουπαρα στη Χαλκιδα σημερα το μεσημερι!! Δυστυχως το βιντεο δεν μπορει να αποτυπωσει το μεγεθος της χιονοπτωσης....
                    Αντιο Αγγελε.......

Comment

• Τρομερη κακοκαιρια,μια πραγματικη πανελλαδικη κακοκαιρια....σχεδον ολη η Ελλαδα χιονιστηκε λιγο ως πολυ,μακαρι να ερθουν και αλλες παρομοιες στο μελλον και οχι οι τοσο επιλεκτικες που συνηθιζει τελευταια.Τρομερες φωτο και βιντεο απο ολη την χωρα!

Comment

• Τώρα ο λευκός Υμηττός όπως φαίνεται από το μπαλκόνι στα Καμίνια Πειραιά...

Comment

• Και άλλες φωτό εδώ >>> http://news247.gr/eidiseis/viral/mon...a.4470349.html

Comment

• Νερόμυλοι Αγιάς σήμερα το πρωί.

Comment

• Έπεσε η οροφή στο γήπεδο μπάσκετ στην Κύμη : http://www.superbasket.gr/apisteftoa...tis-kimis-pic/

Νέες φωτο από Ανδρονιάνους Κύμης http://koumiotis.blogspot.gr/2017/01/blog-post_10.html , όπου ξεκίνησε πάλι και στουπίζει... Aυλές, δρόμοι , κάγκελα, αυτοκίνητα μια ενότητα...

http://www.andronianoi.gr/ειδήσεις/7...?ρια-τησ
                              Last edited by ΝΙΚΟΣ 1981; 10/01/2017, 05:10 PM.

Comment

• Ηλιούπολη

Sent from my iPad using Tapatalk

Comment

Working...
                                X