αν βρει κάποιος φωτό από Κύμη, στενή η όπου αλλού ΑΛΛΑ από κάποιο δρόμο η από κάποιο ανοιχτό χωράφι, γιατί δεν πάει άλλο με την παραπληροφόρηση. ξεκινήσαμε με μέτρο εγινε 1,5 μετά 2 και τωρα 2,5 μέτρα.. για τα προαναφερόμενα μέρη πάντα..
π.χ. η φωτό σελ.31 που λέει λίγο πιο πάνω από στενή, όπως διαφαίνεται ειν ο δρόμος όπου φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο.. κοντά μισό μέτρο η και 60/70 εκατ.
θέλω να τονίσω με το ποστ μου ότι μη μετράμε να ανεμοσούρια βρε παιδιά!! Δώδτε μας μια σωστ΄η αναφορά!
Ποιος πηγαίνει τέτοιες ώρες στα χωράφια? Δεν έχεις άδικο πάντα υπάρχει και η υπερβολή, αλλά κατ΄οικονομία σε τέτοια ακράια φαινόμενα υπάρχουν υπερβολές. Επίσης τα ανεμοσούρια δημιουργούν "καλλιτεχνικές" εικόνες. Επίσης σε ανεμοσούρια θα μετρήσεις και 3+μ.
Στο παρακάτω βίντεο από Βίταλο 300μ ύψος (Κύμη), αν κρίνω από τον άνθρωπο , είναι ένα μέσο ύψος γύρω στο 1,5μ.Το χιόνι το κόβει σα βούτυρο το μηχάνημα... http://kimiforum.gr/βιταλο-οι-κατοικ...να-ανοι/
αν βρει κάποιος φωτό από Κύμη, στενή η όπου αλλού ΑΛΛΑ από κάποιο δρόμο η από κάποιο ανοιχτό χωράφι, γιατί δεν πάει άλλο με την παραπληροφόρηση. ξεκινήσαμε με μέτρο εγινε 1,5 μετά 2 και τωρα 2,5 μέτρα.. για τα προαναφερόμενα μέρη πάντα..
π.χ. η φωτό σελ.31 που λέει λίγο πιο πάνω από στενή, όπως διαφαίνεται ειν ο δρόμος όπου φτάνει λίγο πιο πάνω από το γόνατο.. κοντά μισό μέτρο η και 60/70 εκατ.
θέλω να τονίσω με το ποστ μου ότι μη μετράμε να ανεμοσούρια βρε παιδιά!! Δώδτε μας μια σωστ΄η αναφορά!
80 εκ το πολυ dirfis στο δρομο και μονο ο ογκος των εγκλωβισμενων αυτοκινητων αρκουν για να ανεβασουν το υψος του χιονιου επισης οι δρομοι μαζευουν ανεμοσουρια + τα χιονια που αφηνουν τα γκρειντερ..δεν αμφισβητω ομως τα 3 μετρα στην Αμπουδιωτισα τουλαχιστον στο σημειο που ειναι ο μετρητης.Αλλα οι σωστες μετρησεις γινονται σε ανοιχτο πεδιο που καθεται ομοιομορφα το χιονι
ρε παιδιά τι συζητάτε για την Εύβοια - έχει θαφτεί κυριολεκτικά κι εσείς ψάχνεται να βρείτε τα εκατοστά. Προφανώς και η Στενή έχει περάσει το 1 μέτρο χαλαρά - τώρα αν είναι 1.20 ή 1.50 ή ότι άλλο - είναι λεπτομέρειες.
Comment