O Koρακας και τα Σκορδα Μουσουνιτσας απο τον καμπο της Αμφικλειας.την φωτο την ειχα ταξει σε ενα φιλο που ειχαμε διαφωνια αν φαινεται ο κορακας απο τον καμπο της Αμφικλειας. 100_6867.jpg
Σε ποιο μέρος της Γερμανίας (προφανως ε?), είναι η φωτο-κάμερα?
Με πρόλαβε ο skuba..Είναι απο το Salzburg της Αυστρίας.. Κωστα μια απ τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης.. Αξίζει μια επισκεψη εκει.. Εγω το 2014 τα Χριστούγεννα την πέτυχα με μια πασπαλα και τηναφησα με 40 πόντους και συνέχιζε να ρίχνει! Απλα πανέμορφη και τρομερό χιονομέρος!
10.1.17 Τα πήγαμε καλά, περιμένουμε τα καλύτερα!!!
Με πρόλαβε ο skuba..Είναι απο το Salzburg της Αυστρίας.. Κωστα μια απ τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης.. Αξίζει μια επισκεψη εκει.. Εγω το 2014 τα Χριστούγεννα την πέτυχα με μια πασπαλα και τηναφησα με 40 πόντους και συνέχιζε να ρίχνει! Απλα πανέμορφη και τρομερό χιονομέρος!
Αν (ξανα)πας καλοκαιρακι περνα και μια βολτα απο το γειτονικο Hallstatt για ποδηλαταδα. Ονειρικο μερος, βγαλμενο απο παραμυθι.
Με πρόλαβε ο skuba..Είναι απο το salzburg της Αυστρίας.. Κωστα μια απ τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης.. Αξίζει μια επισκεψη εκει.. Εγω το 2014 τα Χριστούγεννα την πέτυχα με μια πασπαλα και τηναφησα με 40 πόντους και συνέχιζε να ρίχνει! Απλα πανέμορφη και τρομερό χιονομέρος!
eχω πάει παλιότερα...όντως είναι υπέροχη!!!
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment