Τώρα θα πω κι εγώ την βλακεία μου... Όταν ο αζορικος είναι στο σημείο x (οποιο κι αν είναι αυτό) μέρες πριν την πραγματικότητα σχεδόν πάντα κάποια ατλαντικα χαμηλά τον σπρώχνουν ανατολικότερα με αποτέλεσμα ο αυλώνας να σκάει ανατολικότερα από την αρχική εκτίμηση. Αυτό παρατηρώ τα τελευταία χρόνια.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Δεν έχεις άδικο, ωστόσο κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Originally posted by costas1974 View PostΤώρα θα πω κι εγώ την βλακεία μου... Όταν ο αζορικος είναι στο σημείο x (οποιο κι αν είναι αυτό) μέρες πριν την πραγματικότητα σχεδόν πάντα κάποια ατλαντικα χαμηλά τον σπρώχνουν ανατολικότερα με αποτέλεσμα ο αυλώνας να σκάει ανατολικότερα από την αρχική εκτίμηση. Αυτό παρατηρώ τα τελευταία χρόνια.
Comment
-
καλημερα φιλε.εχεις δικιο μεχρι περσι.φετος για ενα παραξενο λογο παει ολο κ δυτικα.οπως αυτη την κακοκαιρια..Originally posted by costas1974 View PostΤώρα θα πω κι εγώ την βλακεία μου... Όταν ο αζορικος είναι στο σημείο x (οποιο κι αν είναι αυτό) μέρες πριν την πραγματικότητα σχεδόν πάντα κάποια ατλαντικα χαμηλά τον σπρώχνουν ανατολικότερα με αποτέλεσμα ο αυλώνας να σκάει ανατολικότερα από την αρχική εκτίμηση. Αυτό παρατηρώ τα τελευταία χρόνια.tzelilis
Comment
-
Originally posted by dimitris27 View Postπαιδια πριν λιγο ηρθαν γλαροι πανω απο την λαμια,εχουν απιστευτη προβλεψιμοτητα και σε διαστημα 10ημερων σηματοδοτει χιονια.Το εμπιστευομαι πολυ το σημαδι λογω της μςγαλης επαληθευσημοτητας!!
Δηλαδη τι ακριβως κανουν οι γλαροι???sigpic
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!
Comment
-
παντως οσο επεσε εξω στον υετο τον προσχθεσινο τοσο επεσε διανα για οτι εγινε στις Σποραδες στες βραδυ,οντως παλεβαμε με τα χιονονερα...για να δουμε αν η προβλεψη για χιονι αποψε θα βγει σωστη!...ιδωμενο Αλεφαντος της Ιταλιας τωρα δικαιωνεται.
Comment
-
Γράφεις σε λάθος ποστ φίλε μου.Μην τις γελάτε καθόλου τις αναφορές γιά εμφανίσεις πουλιών σε άκυρα σημεία.Οι παλιοί όλα αυτά τα δίναν μεγάλη σημασία στην εξέλιξη του καιρού.Και γιά να τα δίνουν οι παλιοί σημαίνει πως αυτά τα γεγονότα είχαν ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ.Originally posted by Xionias Attikis View PostKαλημέρα σας, υπάρχει περίπτωση έξαρσης σε όλο τον νομό από το απόγευμα ή βράδυ ή τελικά αυτό ήταν και θα χιονίζονται μονάχα από κάποια μεγάλα υψόμετρα και πάνω. για ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ μιλάω, όχι για χιονόστρωση.
11/01/2017
Comment

Comment