Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τώρα θα πω κι εγώ την βλακεία μου... Όταν ο αζορικος είναι στο σημείο x (οποιο κι αν είναι αυτό) μέρες πριν την πραγματικότητα σχεδόν πάντα κάποια ατλαντικα χαμηλά τον σπρώχνουν ανατολικότερα με αποτέλεσμα ο αυλώνας να σκάει ανατολικότερα από την αρχική εκτίμηση. Αυτό παρατηρώ τα τελευταία χρόνια.

Comment

• Originally posted by costas1974 View Post
      Τώρα θα πω κι εγώ την βλακεία μου... Όταν ο αζορικος είναι στο σημείο x (οποιο κι αν είναι αυτό) μέρες πριν την πραγματικότητα σχεδόν πάντα κάποια ατλαντικα χαμηλά τον σπρώχνουν ανατολικότερα με αποτέλεσμα ο αυλώνας να σκάει ανατολικότερα από την αρχική εκτίμηση. Αυτό παρατηρώ τα τελευταία χρόνια.
      Δεν έχεις άδικο, ωστόσο κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Comment

• Στη δορυφορική φαίνεται νέα επειδηνωση για Εύβοια, Βοιωτία τουλάχιστον
        Μάρτης 87

Comment

• Originally posted by costas1974 View Post
          Τώρα θα πω κι εγώ την βλακεία μου... Όταν ο αζορικος είναι στο σημείο x (οποιο κι αν είναι αυτό) μέρες πριν την πραγματικότητα σχεδόν πάντα κάποια ατλαντικα χαμηλά τον σπρώχνουν ανατολικότερα με αποτέλεσμα ο αυλώνας να σκάει ανατολικότερα από την αρχική εκτίμηση. Αυτό παρατηρώ τα τελευταία χρόνια.
          καλημερα φιλε.εχεις δικιο μεχρι περσι.φετος για ενα παραξενο λογο παει ολο κ δυτικα.οπως αυτη την κακοκαιρια..
          tzelilis

Comment

• Originally posted by dimitris27 View Post
            παιδια πριν λιγο ηρθαν γλαροι πανω απο την λαμια,εχουν απιστευτη προβλεψιμοτητα και σε διαστημα 10ημερων σηματοδοτει χιονια.Το εμπιστευομαι πολυ το σημαδι λογω της μςγαλης επαληθευσημοτητας!!

Δηλαδη τι ακριβως κανουν οι γλαροι???
            sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

• Originally posted by DENNISLA View Post
              Δηλαδη τι ακριβως κανουν οι γλαροι???
              απλως οταν κανουν περασμα προς τα ενδοτερα τμηματα της φθιωτιδας προμηνυει χιονια σε ενα διστημα 10 ημερων.

Comment

• Τρομερα ενσεμπλς οπου με το ζορι φτανουν το 0 για αθηνα τουλαχιστον μιλαω ως και 3 γεναρη που ειναι κορδονι...και για τα μετα οσο το ταβανι τους ειναι το +5 σιγουρα μαγειρευεται νεα καταβαση και πλεον προχωρωντας στο γεναρη με σοβαρα κεντρα ψυχους ανω του -16 στα 850

Comment

• Και αποκλείεται οι γλάροι να είναι για τον χιονιά που υπάρχει σήμερα???

Originally posted by dimitris27 View Post
                  απλως οταν κανουν περασμα προς τα ενδοτερα τμηματα της φθιωτιδας προμηνυει χιονια σε ενα διστημα 10 ημερων.

Comment

• παραλληλο τζιφου

Comment

• παντως οσο επεσε εξω στον υετο τον προσχθεσινο τοσο επεσε διανα για οτι εγινε στις Σποραδες στες βραδυ,οντως παλεβαμε με τα χιονονερα...για να δουμε αν η προβλεψη για χιονι αποψε θα βγει σωστη!...ιδωμεν
                      ο Αλεφαντος της Ιταλιας τωρα δικαιωνεται.

Comment

• Kαλημέρα σας, υπάρχει περίπτωση έξαρσης σε όλο τον νομό από το απόγευμα ή βράδυ ή τελικά αυτό ήταν και θα χιονίζονται μονάχα από κάποια μεγάλα υψόμετρα και πάνω. για ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ μιλάω, όχι για χιονόστρωση.
                        Υπομονή Και.... Επιμονή Στην Υπομονή!!!

Comment

• Originally posted by Xionias Attikis View Post
                          Kαλημέρα σας, υπάρχει περίπτωση έξαρσης σε όλο τον νομό από το απόγευμα ή βράδυ ή τελικά αυτό ήταν και θα χιονίζονται μονάχα από κάποια μεγάλα υψόμετρα και πάνω. για ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ μιλάω, όχι για χιονόστρωση.
                          Γράφεις σε λάθος ποστ φίλε μου.Μην τις γελάτε καθόλου τις αναφορές γιά εμφανίσεις πουλιών σε άκυρα σημεία.Οι παλιοί όλα αυτά τα δίναν μεγάλη σημασία στην εξέλιξη του καιρού.Και γιά να τα δίνουν οι παλιοί σημαίνει πως αυτά τα γεγονότα είχαν ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ.
                          11/01/2017

Comment

• Ας ελπισουμε να μην υφισταται δυτικη Ευρωπη.Να δουμε τους δεικτες.
                            ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:

Comment

• Το πολυ δυτικα που ελεγα το πρωι. Τεσπα νωρις ειναι κουβεντα να γινεται. Και στα μακρινα προτιμω 1000 φορες τον ευρωπαιο απο το τζιφο.

Comment

• κραταει την λογικη το 6αρι οσο αναφορα το ριτζ,αν κατσει σωστα θα δουμε φοβερα πραγματα,το θελουμε πιο ανατολια.

Comment

Working...
                                X