Σιγά σιγά θα δείτε πως στο διάγραμμα θα κατεβαίνουν γραμμούλες για αρχές Φλεβάρη.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Πραγματικά Παρασκευή σήμερα!!Τα πολλά και επικίνδυνα φαινόμενα αρχίζουν από Κυριακή??Αν ναι τότε είναι άκρως απαραίτητο να υπάρξει κατάλληλη ειδοποίηση από τις αρμόδιες αρχές γιατί βλέπω θα έχουμε να κάνουμε με πολύ εώς πάρα πολύ υετό, είτε με μορφή χιονιού είτε με μορφή βροχής αναλόγως την περιοχή!!Η πολιτεία ...κοιμάται??
Comment
-
Η πολιτεία ακομα δεν εχει ξυπνήσει...Originally posted by John_B. View PostΠραγματικά Παρασκευή σήμερα!!Τα πολλά και επικίνδυνα φαινόμενα αρχίζουν από Κυριακή??Αν ναι τότε είναι άκρως απαραίτητο να υπάρξει κατάλληλη ειδοποίηση από τις αρμόδιες αρχές γιατί βλέπω θα έχουμε να κάνουμε με πολύ εώς πάρα πολύ υετό, είτε με μορφή χιονιού είτε με μορφή βροχής αναλόγως την περιοχή!!Η πολιτεία ...κοιμάται??
Στην Εύβοια εν έτη 2017 και υπαρχουν χωριά ακομα και σημερα αποκλεισμένα!Αγγελος...Χαλκιδα!!!!
Comment
-
Αττική θα κάνει ιστορικό χιονιά 3-5 Φλεβάρη. Θα βουλιάξουμε στο χιόνι το ΠΣΚ αυτο. Το γράφω και δω για να με σνομπάρετε τώρα και να με πείτε γουρλή στην πορεία.
Είδα όνειρο πριν 3 μέρες να κρατάω φτυάρι και να κοιτάζω το ημερολόγιο που έγραφε "3 Φεβρουαρίου 2017"
Θα θαβόμαστε και ο γιαννης θα ρωτάει αν θα κάνει τίποτα αν. Αττική....
Originally posted by CATHA View PostΓια Αττική δεν υπάρχει κάτι επικίνδυνο ούτε βέβαια θα χιονίσει κάπου...
Comment
-
Ο Χειμώνας που ζούμε είναι δυνατότερος και από τους λεγόμενους μέσους "παλιακούς" !!Με αυτά τα απίστευτα που είδα στην εως τώρα διάρκεια του δεν θα μου φανεί παράξενο αν η Αττική εφέτος ζήσει στιγμές Φεβρουαρίου 1911 όταν αλλάξει η τωρινή κυκλοφορία!!Originally posted by Demasiado14 View PostΑττική θα κάνει ιστορικό χιονιά 3-5 Φλεβάρη. Θα βουλιάξουμε στο χιόνι το ΠΣΚ αυτο. Το γράφω και δω για να με σνομπάρετε τώρα και να με πείτε γουρλή στην πορεία.
Είδα όνειρο πριν 3 μέρες να κρατάω φτυάρι και να κοιτάζω το ημερολόγιο που έγραφε "3 Φεβρουαρίου 2017"
Θα θαβόμαστε και ο γιαννης θα ρωτάει αν θα κάνει τίποτα αν. Αττική....
Comment
-
ω, ρε νατα! αυτες ειναι δουλειες!Originally posted by Dirfis View PostΤί θες;;; Πες μου τι θες για να μου τάξεις μισο μετρο στην γειτονιά μου!!! Χιχι...
λοιπον να περασει και το επομενο κυμα που δεν αφορα εμας, τα Ανατολικα πεδινα δηλαδη, ε 2 εβδομαδες να γινει ο κυκλος, το ρισετ δηλαδη, να ξαναφορτωσει η σιβηρορωσια, οποτε εκει που λενε τα παιδια και ειδε το ονειρο το αλανι ο Demasiado!!! 3-5 Φεβρουαριου!!!
και φυσικα παραμονες ρακοσυνελευση την οποια -αληθεια λεω- θα επιδιωξω να πεισω τα ρεμαλια να γινει οσο πιο βορεια προκειμενου να κατεβετε οι Χαλκιδεις!!!
ενα Καπανδριτι ας πουμε στα μερη του φιλου μας του diko, χαχα.<<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>
Comment
-
αληθεια λες μωρη Μαγια Τσοκλη του φορουμ, θα ανεβεις;Originally posted by beach-snow View PostΔλδ αν φυγω Κυριακη για Σαμαρινα ποτε θα γυρισω, Πασχα???
πως τους λενε τους νομαδες με τα αλογομουλαρα, δε θυμαμαι; αυτους μου θυμιζεις, χαχαχα.<<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>
Comment
-
3.3°cOriginally posted by tasos22 View Postοτι πεφτει φλωρινα απο σημερα αργα το βραδυ θα ειναι χιονι μεχρι το τελος της παρελασης των χαμηλων τωρα για την υπολοιπη δυτικη μακεδονια απο τεταρτη και μετα παιζει να εχει και χιονονερα αλλα ειναι πολυ μακρια..ο ευρωπαιος παντως ειναι ολο χιονι μεχρι πεμπτη σε ολη τη δυτικη μακεδονια!
βαθμούς έχει τώρα η φλώρινα
Comment
-
Κωστα Αβδελλα στην ανανεωση δινει 4 μερες συνεχομενες ισχυρη χιονοπτωση, τις 2 με ΝΔ κ ΝΑ, και 120+ πλεον σε χιονουετοOriginally posted by beach-snow View PostΔλδ αν φυγω Κυριακη για Σαμαρινα ποτε θα γυρισω, Πασχα???
100+ σε Μετσοβο
120+ σε Περτουλι
και σιγουρα καπου εκει στα χιονομερη της Ευρυτανιας κ της Καρδιτσας..
Το συζητησα για Αβδελλα με φιλο που εχει φοβερο σπιτι στο χωριο ,αλλα δεν υπαρχει νερο για δειγμα ως τωρα...
Αν συνεχισει να δινει αυτη την παρελαση, θα πηγαιαν στα πιο τουριστικα μερη ,για να εχει δομες κ να το ευχαριστηθω....
υπο αυτες τις συνθηκε το ιδανικο μερος ειναι το ΜΕΤΣΟΒΟ...να περπατας ,να γυρνας το χωριο , 4 μερες μες χιονοπτωση στουπα με σχετικη απνοια κ ΝΔ ρευμα, σε μια ζωντανη πολιτεια με χιλιαδες μονιμους...Δεν εχω καλυτερο. Κ επιπλεον λογω Εγνατιας κ γειτνιασης με ιωαννινα ειναι το πρωτο που θα ανοιξει κ θα μενει ανοιχτο καθε μεραcarpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment

Comment