Originally posted by stefanosgr14
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
Πενθήμερη εκδρομή στη Φλώρινα, από Κυριακή ώς και Πέμπτη... Το απόλυτο χιονοόνειρο και το ΧΙΟΝΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ!!!
Ποιά πουλάκια τώρα...
Υ.Γ. Τα βουνά της χώρας, "κλαίνε" από χαρά! Βλέπουν τεράστιους όγκους χιονιού να συσσωρεύονται, και ζούν ένα χειμώνα, από αυτούς που είχαν ξεχάσει πως υπήρχαν!Last edited by islander; 12/01/2017, 10:05 PM.Καιρός σημαίνει χειμώνας! Λευκά βουνά, αγριεμένες θάλασσες, ομίχλες, νιφάδες, κρύο, κεραυνοί και βροχές...για ποιό καλοκαίρι να μιλήσουμε τώρα!
Comment
-
ΘΑ κλαψουν.. Ακομα δεν ζουν καλο χειμωνα ειδικα τα βορεια εχουν τραγικο χιονι για την εποχη. Οποτε ειναι λυτρωση η επομενη εβδομαδα!!Originally posted by islander View PostΥ.Γ. Τα βουνά της χώρας, "κλαίνε" από χαρά! Βλέπουν τεράστιους όγκους χιονιού να συσσωρεύονται, και ζούν ένα χειμώνα, από αυτούς που είχαν ξεχάσει πως υπήρχαν!
Comment
-
Ναι θα στο ρίξει Δευτέρα και θα στο φάει μετά η βρόχα. Αυτό θα γίνει αν βγάλει ανατολικό.Originally posted by MenNaousa View PostΑνατολικο διαρκειας βγαζει για τη Θεσσαλονικη και ο Παιος και ο Τζιφος...Βεβαια Δευτερα θα γυρισω Ναουσα οποτε θα ειμαι ευνοημενος σε τετοια περιπτωση
Ισως ηρθε η ωρα να δει σοβαρο χιονι και το βερμιο(
Comment
-
Για που λες ; Παντως εγω ποτε δεν εχω δει να το γυρναει σε βροχη στην ιδια κακοκαιρια, με διαφορα λιγων 24ωρων ναι ...Ναουσα μεχρι να παει σε θετικες στα 850 θα χιονιζει εφοσον εχει βαλει αρνητικη στην αρχη...Κατι τετοιο βγαζει ο Τζιφος που δινειι νομιζω +1 με κακη υποστηριξη την Τεταρτη...Τι να πω, μακαρι να ευνοηθουμε ολοι!Originally posted by Philip View PostΝαι θα στο ρίξει Δευτέρα και θα στο φάει μετά η βρόχα. Αυτό θα γίνει αν βγάλει ανατολικό.
Comment
-
Κλικ κλικ τσιμπαει πιο ανατολικα! Σουπερ μεσος ορος! Σαφεστατα πιο ανατολικα! Αυριο θελουμε καλα ραν πιο ανατολικα και ελαφρως πιο νοτια.Originally posted by notios_polos View Postμελιτζανα την εκανα!!!!!...γιατι πιο κατω?ολες οι βροχες πανε να γινουν χιονι..και τι χιονι!!!!διαρκειας ημερωωωωωωνννν
Κοιτα να δεις...2 λεξεις που δεν ποιανω ποτε στο στομα μου. Ανατολικα και νοτια.ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΜΑΥΡΟΓΑΤΑ!:weather_24:
Comment

Μακροπροθεσμα μπομπα για μετα τις 25 Γεναρη.
Comment