Κι αλλο 10ποντο τη δευτερα αν βγει το 12αρι του τζιφου
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017
Collapse
X
-
-
τωρα δεν τραβαμε και κανα ζορι όλα πανω μας θα ερχοντε...οντος δινει χιονια και ο τζιφος που ηταν τερμα δυτικα.νομιζω ότι και το γιουκμο είναι καλο και το τζεμ και εχει και ζουμι η υποθεση γιατι μιλαμε για κακοκαιρια διαρκειας παλειων δεκαετιων...60ςΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
μα δεν βλέπεις..ραν με ραν ολα τα μοντελα και πιο ανατολικα και πιο νοτια το παει...πανω μας θα ερθει...δεν θα θελα με τιποτα να ημουν β.ιταλος χιονοφιλος φετος,θα εχουν βαρεσει αναβολη..χαχαχαOriginally posted by bouasss View PostΓια να δουμε και το 12αρι του παιου. Πιο ανατολικα ρεεε. Ναιιιι πιο ανατολικααααααα.ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Παιδια αν θελει καποιος αν κανει το καλο να μου εξηγησει μερικα βασικα πραγματα χοντρα-χοντρα την κατασταση που επικρατει με τα τωρινα στοιχεια των μοντελων οσον αφορα τον επερχομενο "Χιονια" και τι βελτιωσεις χρειαζονται ετσι ωστε να δουμε κατι αξιολογο εμεις εδω στα Γιαννιτσα! Ευχαριστω εκ των προτερων!(δεν ειμαι τελειως ασχετος
)
Comment
-
το χαμηλο από τα δυτικα δειχνει να εχει ταση να πεταξει "ποδαρακι" στο αιγαιο στα νοτια μας για δευτερα σε στυλ μετωπου παλι οποτε παμε για μια επαναληψη των προηγουμενων ημερων ο υετος από νοτια χοντρικα συναντα το ψυχος η αλλιως "συγκλινει" υετος και ψυχος πανω μας και φαινεται ένα 6αωρο-10αωρο χιονοσαρωμα μακεδονιας θρακης .εμεις θεσσαλονικη εχουμε ελπιδες λογω του ψυχροτατου επιφανειακου β.δυτικου ενώ επειδή θα είναι και λιγοτερο το ψυχος αν τελικα γινει ετσι θα είναι και διαφορετικη η χιονοπτωση σε μορφη..όλα αυτά βεβαια με κάθε επιφυλαξη φυσικα γιατι είναι πολύ νωρις ,απλα οσο περναν οι μερες γινεται και καλυτεροOriginally posted by Georgeatlaman View PostΠαιδια αν θελει καποιος αν κανει το καλο να μου εξηγησει μερικα βασικα πραγματα χοντρα-χοντρα την κατασταση που επικρατει με τα τωρινα στοιχεια των μοντελων οσον αφορα τον επερχομενο "Χιονια" και τι βελτιωσεις χρειαζονται ετσι ωστε να δουμε κατι αξιολογο εμεις εδω στα Γιαννιτσα! Ευχαριστω εκ των προτερων!(δεν ειμαι τελειως ασχετος
)ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ
Comment
-
Φετος θα ειμαστε για τους ιταλους, οτι οι τουρκοι για μας τοσα χρονια. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ. Βεζυρης στη θεση του βεζυρη. Χιχιχι.Originally posted by notios_polos View Postμα δεν βλέπεις..ραν με ραν ολα τα μοντελα και πιο ανατολικα και πιο νοτια το παει...πανω μας θα ερθει...δεν θα θελα με τιποτα να ημουν β.ιταλος χιονοφιλος φετος,θα εχουν βαρεσει αναβολη..χαχαχα
Comment

Comment