Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by panos erythrea View Post
    Χοχοχο......στα 460 θα ειμαι!
    χαχαχα

Comment

• Επιτελους και το meteo εναρμονιστηκε με τα μοντελα και βγαζει θαψιμο Θεσσαλονικης με πολυ αρνητικες θερμοκρασιες απο Παρασκευη ξημερωματα. Προβλεπω λευκο πυργο με 20 ποντους χιονι.. ανοιξτε σαμπανιες. Ερχεται το ονειρο σε λιγες ωρες. Η θεσσαλοκικη παει για ρεκορ 20ετιας. Για να δουμε...Μακαρι!!

Comment

• κατσε να δουμε και τον Γιαπωνα τι θα δειξει στις 96 και μετα
        sigpic
        ΦΥΣΗ...ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΕΥΤΟ...

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
          Τα νερα θα εχουν 14-15 και η θερμ πανω -10....25 βαθμους διαφορα....
          επειδη ασχολουμαι με το ψαρεμα η θαλασσα με σχεση περσι ειναι 3με 4 βαθμους χαμηλοτερη 13,14φετος

Comment

• Μονο το σεναριο του ευρωπαιου θυμιζει κατι απο καλα χιονια αθηνας αν και μου φαινεται οτι στο 12αρι του θα εχει κανει κι αυτος την αποκοπη...ο τζιφος οπως τρεχει τωρα κατι απο το τριημερο 28-31 με χειροτερες υποστηριξεις φυσικα για την πολη των αθηνων

Comment

• Kατανομη υετου ανα 3ωρο απο Ευρωπαιο εστω και σε sample μορφη.

Screenshot_1.jpg
              Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
              http://gr-news-365.blogspot.gr/
              http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Originally posted by efi View Post
                Επιτελους και το meteo εναρμονιστηκε με τα μοντελα και βγαζει θαψιμο Θεσσαλονικης με πολυ αρνητικες θερμοκρασιες απο Παρασκευη ξημερωματα. Προβλεπω λευκο πυργο με 20 ποντους χιονι.. ανοιξτε σαμπανιες. Ερχεται το ονειρο σε λιγες ωρες. Η θεσσαλοκικη παει για ρεκορ 20ετιας. Για να δουμε...Μακαρι!!
                εχουμε κ εκπροσωπο τυπου κ δεν το ηξερα;😈😈😈😈
                tzelilis

Comment

• Originally posted by beach-snow View Post
                  Τα νερα θα εχουν 14-15 και η θερμ πανω -10....25 βαθμους διαφορα....
                  Η θερμοκρασία κάτω μετράει Κώστα για να χει 0 πάνω από την θάλασσα ή γύρω στο 0 χρειάζεται ένα -10 για να γίνει ισχυρό το το effect
                  ΜΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!

Comment

• Τζελιλης στα μεσοβραχυπροθεσμα κυματα ο παιος σαρρωνει κ δερνει ασυστολα. Το ειπα κ χθες σε πιο μακροπροθεσμα ο τζιφος ειναι καλος
                    Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

• Απλά είναι τα πράγματα...
                      1) Το ukmo είδε πρώτο την κατάβαση
                      2) Το gfs έπιασε πρώτο τον αυλώνα Αδριατική
                      3) Μένει να δούμε το τρίτο κομμάτι που αυτό έχει να κάνει με την ισχύ του αυλώνα και την αποκοπή ή όχι

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
                      John Steinbeck

Comment

• συμφωνω απολυτα.εγω δεν μπορω να ρον αμφισβητησω προσωπικα σε οτι δινει γτ τον εμπιστευομαι περισσοτερο. απλα σε αυτη την κακοκαιρια δεν το ειχε κ πολυ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ απο την στιγμη που την επιασε αυτον εμπιστευομαι πλεον.αν κ σε εμας εδω πανω δεν εχει κ μεγαλες υετικες διαφορες με τον τζιφο.επισης εσεις στα προσυνεμα μονο διαταξη να βλεπετε γτ δεν μπορει να πιασει το lake effect..ο τζιφος σαν μοντελο το πιανει γτ το εχει δουλεψει περισσοτερο στις μεγαλες λιμνες στην αμερικη..οποτε για τα προσυνεμα εγω θα κοιτουσα υετο τζιφου κ διαταξη παιου.χοντρικα το λεω
                        tzelilis

Comment

• Originally posted by givemesnow View Post
                          Μονο το σεναριο του ευρωπαιου θυμιζει κατι απο καλα χιονια αθηνας αν και μου φαινεται οτι στο 12αρι του θα εχει κανει κι αυτος την αποκοπη...ο τζιφος οπως τρεχει τωρα κατι απο το τριημερο 28-31 με χειροτερες υποστηριξεις φυσικα για την πολη των αθηνων
                          Παλι τα ιδια. . Ειναι νωρις ακομα για προσηνεμα. Ποσες φορες θα το πουμε?? Επισης τι χειροτερες υποστηριξεις λες ?? -5 στο ρελαντι και χιονισε σε βαρκες. Τωρα με -8 ?? Απλα μην βγαζετε απο τωρα συμπερασματα. Ειναι παρα πολυ νωρις. Συν του οτι το θεμα δεν ειναι οι Τ αλλα ο υετος για προσηνεμα απο ο.τι ειδα. Αλλα και παλι ειναι παρα πολυ νωρις !! Αυριο απογευμα κλειδωνει.
                          Μονο οι βορειοελλαδιτες δικαιουνται πανηγυρια που κλειδωσαν το ψυχος κ τα χιονια. Οι υπολοιποι υπομονη!! Τοσο δυσκολο ειναι ??

Comment

• Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το ψάχνουμε κάθε φορά. Αυτό που είπε προχτές ο ΓΙΑΝΝΗΣ ισχύει. Το Aegean Snow Effect συμβαίνει σχεδόν ΚΑΘΕ φορά που χιονίζει στην Αττική γιατί πάντα έχουμε τις θερμοκρασίες και εάν δεν έχουμε τους ανέμους (ΒΑ στο ΒΑ Αιγαίο από επιφάνεια μέχρι τα 850-700) τότε δεν χιονίζει. Απλά περισσότερος υετός πέφτει με το που βρει επιφάνεια στα πρώτα 20-30χλμ και όσο προχωράνε τα νέφη εξασθενεί. Στον νότιο Ευβοϊκο μαζεύεται κάποια υγρασία ακόμα και πέφτει πιο πολύ στα ΒΑ του λεκανοπεδίου και ότι μείνει πέφτει μέσα εάν οι άνεμοι είναι ακόμα ΒΑ εκτός τις επιφανείας.

Originally posted by ΗΛΙΑΣ 7 View Post
                            επειδη ασχολουμαι με το ψαρεμα η θαλασσα με σχεση περσι ειναι 3με 4 βαθμους χαμηλοτερη 13,14φετος

Comment

• Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                              http://gr-news-365.blogspot.gr/
                              http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Originally posted by kokkinos View Post
                                Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το ψάχνουμε κάθε φορά. Αύτο που είπε προχτές ο ΓΙΑΝΝΗΣ ισχύει. Το Aegean Snow Effect συμβαίνει σχεδόν ΚΑΘΕ φορά που χιονίζει στην Αττική γιατί πάντα έχουμε τις θερμοκρασίες και εάν δεν έχουμε τους ανέμους (ΒΑ στο ΒΑ Αιγαίο από επιφάνεια μέχρι τα 850-700) τότε δεν χιονίζει. Απλά περισσότερος υετός πέφτει με το που βρει επιφάνεια στα πρώτα 20-30χλμ και όσο προχωράνε τα νέφη εξασθενεί. Στον νότιο Ευβοϊκο μαζεύεται κάποια υγρασία ακόμα και πέφτει πιο πολύ στα ΒΑ του λεκανοπεδίου και ότι μείνει πέφτει μέσα εάν οι άνεμοι είναι ακόμα ΒΑ εκτός τις επιφανείας.
                                Πολυ σωστη αναλυση εν γενει😚

Comment

Working...
                                X