Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by marios1970 View Post
    Κι ομως Θοδωρη κατι δεν μ αρεσει...
    Τι δε σ αρεσει σ αυτο το ραν? Το χιονι που θα πεσει θα ειναι πολυ και για ολους αν βγει ατοφιο.
    Τωρα αν εχουμε αλλαγη της διαταξης απ τα επομενα...εδω θα ειμαστε να τα δουμε.

Originally posted by eagles View Post
    καλα αυτη η καραμελα με τα δυτικα δεν λειτουργησε ποτε Θοδωρη μου!!!!
    Γιατι το λες αυτο αγορινα? Χθες τα Μεγαρα εφτασαν τον 1.5c οταν το κεντρο εφτανε σχεδον 4c.
    2.8c ειχα εγω σε καποια φαση με αρνητικο d.p και παρακαλαγα για φαινομενα που...δεν ηρθαν ποτε.
    Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
    http://gr-news-365.blogspot.gr/
    http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• Originally posted by civilathens View Post
      Καταλάθος στο άλλο θέμα το γραψα. Μήπως ανσάμπλ του ευρωπαϊκού είναι καλά για Αθήνα?Σαν πιο ψυχρά μου φαίνονται.
      Έχεις ξαναδεί μέσο όρο στο -10; Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο διάγραμμα από ευρωπαίο. Η Θεσ/νικη τρέχει με μέσο όρο -12 και -13.
      Ω, Πολυπρόσωπε Μεγάλε Αττικέ Χιονιά,
      που δημιούργησες την Χιονοκαταιγίδα
      και καβαλάς τον Αζορικό ώστε να απωθεί τα χαμηλά του Ατλαντικού,
      διώξε τον Ήλιο και φέρε μας Aegean Snow Effect,
      το οποίο θρέφει τα προσήνεμα πληρώματα.

Comment

• με αυτα που δειχνει ο τζιφος το σαββατο θα παρω φορα με το ελκηθρο απο συκιες και θα απευθειας στον θερμαικο και εκει θα κανω πατιναζ αχαχαχαχαχαχ
        με τετοιες αρνητικες παγοθραυστικο μιλαμε θα φερουν .τα παντα ολα παγωνοχιονισμενα!!!!!!!!!!!!!
        και το θελω και αλλο βελτιωμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!τα θελω ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

Comment

• Originally posted by notios_polos View Post
          νικοσ από καλαμιαρια?ησουν και παλια γραμμενος εδώ φιλε..ηξερα καποιον νικο και ο τροπος γραφης μου τον θυμιζει...ΥΓ συμφωνω σε όλα και ειδικα αυτό με τα δυτικα πεδινα και ημιπεδινα...μη σου πω ότι θα χαρω σχεδόν το ιδιο αν χιονιση εκει
          Είχα γραφτεί στον ιστορικά κρύο χειμωνα του 11-12 που εδώ μας άφησε με την ελπίδα... αλλά παρακολουθώ τα πράγματα απο το 10-11 αν θυμάμαι καλά (χωρίς να γραφτώ με κάποιο άλλο nickname)! Εγώ χαίρομαι για οπουδήποτε χιονίζει, πραγματικά. Χθες έτριβα τα μάτια μου με τα χιόνια της Ορεστιάδας που είναι και πεδινή! Τι να πω, μακάρι να πάρουμε όλοι αυτό που θέλουμε...

Comment

• δεν ξέρω αν παγώσει ο θερμαικός, αλλά η λίμνη των Ιωαννίνων θα το κάνει. θα πάω με το ποδήλατο στο νησάκι!!1
            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
            Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Κατασπρη ολη η Ελλαδα
              http://www.toukairou.com/ms/kairos.p...32999999999947

Comment

• εχει 3 σεναρια που μας το παει στην ισπανια με ιταλια..Θεωρω οτι δεν..
                Μήπως,ο κακός μας ο καιρός,ήταν μέχρι χτες???

Comment

• ποσα cm ειναι αυτο? κ οταν λεει 0, εννωει Θαλασσα?

Comment

• Originally posted by Blacktan View Post
                    Λαθος κανεις ...
                    Φυσικα και λειτουργησε ....
                    Οχι οσο περιμεναμε αλλα λειτουργησε .

Και παλι βεβαια θα πρεπει να διαχωρισουμε την δυτικη αττικη απο τα δυτικα και υπερδυτικα προαστεια ...

Απλα τα δυτικα προαστεια ειναι σε καλυτερη μοιρα απο τα νοτια τα υπερνοτια και τα νοτιοανατολικα ...
                    Και φυσικα καποιες ιδιαιτερες φορες (λ.χ 2008) μπορουν να ευνοηθουν τα μαλλα απο συγκλισεις δυτικου τοξου ...
                    χαρη χρονια πολλα....εννοω ΒΔ με ΒΑ
                    Με λες επίθεση καταστροφή αποσύνθεση
                    με λέω άμυνα φωτιά και σύνεση

Comment

• Originally posted by notios_polos View Post
                      νικοσ από καλαμιαρια?ησουν και παλια γραμμενος εδώ φιλε..ηξερα καποιον νικο και ο τροπος γραφης μου τον θυμιζει...ΥΓ συμφωνω σε όλα και ειδικα αυτό με τα δυτικα πεδινα και ημιπεδινα...μη σου πω ότι θα χαρω σχεδόν το ιδιο αν χιονιση εκει
                      Και εγω.Ειδικα στις μεγαλες πολεις.
                      Π.Χ Πατρα,Πυργο,Αγρινιο,Αρτα,Αμαλιαδα,Πρεβεζα κ.α

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                        δεν ξέρω αν παγώσει ο θερμαικός, αλλά η λίμνη των Ιωαννίνων θα το κάνει. θα πάω με το ποδήλατο στο νησάκι!!1
                        Καλες βολτες μιχαλη. Τη παρασκευη εδω κατω θα φαμε βροχη αλλα το σαββατοκυριακο λουκουμι. Αφου πρωτα θαψει τη βορεια κεντρικη ελλαδα και τα πολυ δυτικα που δεν βλεπουν χιονι. Καμια πατρα. Θα ειναι εκπληξη αυτο.

Comment

• Χρονια πολλα σε ολους!!!

εγω ψαχνω ακομα που πηγαν τα 10-12 χιλιοστα σε χιονουετο που εδινε για εδω ο τζιφος τη νυχτα σχεδον στο nowcast κι εσεις κοιτατε τι θα γινει πεντε-εξι μερες...
                          ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by eagles View Post
                            χαρη χρονια πολλα....εννοω ΒΔ με ΒΑ
                            Αλεκακι μου τα ΒΔ με τα ΒΑ δεν ειχαν τρομερες διαφορες χθες. Στο 0 με -2 παιξανε και οι 2.
                            Η διαφορα ηταν στα πεδινα (που μας ενδιαφερουν κι ολας)

Comment

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
                              Χρονια πολλα σε ολους!!!

εγω ψαχνω ακομα που πηγαν τα 10-12 χιλιοστα σε χιονουετο που εδινε για εδω ο τζιφος τη νυχτα σχεδον στο nowcast κι εσεις κοιτατε τι θα γινει πεντε-εξι μερες...
                              άλλο πράγμα αυτό Γιώργο. υπάρχουνε κάποιες διατάξεις που ξέρεις ότι αν βγουν[μόνο αν βγουν λέω τονίζω!!] αποκλείεται να φας μούφα. απλά.
                              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                              Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by GEORGE SNOWMAN View Post
                                Χρονια πολλα σε ολους!!!

Σωστος γιωργο αλλα η διωνη ερχεται. Χαχαχαχα. Και η κακοκαιρια που περναει τα μοντελα την ειδαν μια εβδομαδα πριν και βαλε. Καλη χρονια.

Comment

Working...
                                X