Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 2016-2017

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Καλησπέρα και καλή χρονιά. Εγώ μία περιέργεια έχω: Πως γίνεται στον παρνασσό να έχουν ανοίξει το χιονοδρομικό με 10 πόντους χιόνι βάση / 20 πόντους χιόνι κορυφή και στον χελμό με 30 πόντους χιόνι βάση / 40 πόντους κορυφή να είναι ανοικτά μόνο τα 2 baby ;

Καλή χιονοδρομική χρονιά να έχουμε με υγεία !!!!

Comment

βασικα φιλε agnus ουτε στον παρνασσο θα πρεπε να δουλευουν τοσες πιστες..το οριακο χιονι που μας λενε σημαινει απλα πετρο-σκι..ρωτα καν γνωστο που ετυχε ν ανεβει παρνασσο.

Comment

Originally posted by KAPTEN View Post
        κράτα μικρό καλάθι ........
        Χρησταρα καλή χρονιά
        Το καλάθι είναι ΜΕΓ’ΛΟ ......ΠΟΛΎ ΜΕΓ’ΛΟ φίλε. ....έρχεται θάψιμο σε όλη την Αχαια

Comment

Ξεκίνησε σιγά σιγά η χιονόπτωση

Comment

χθες δεν ήσουν αισιόδοξος αλλά φαινόταν ότι το βουνό θα δει πλέον πολύ καλό χιόνι.
            περιμένω απάντηση ξέρεις εσύ φίλε μου.

Comment

Κατάλληλες οι συνθήκες με ΝΔ - Δ ανέμους και το βουνό θα βάλει πολύ χιόνι μέχρι αύριο το πρωί επιτέλους.Και έπεται συνέχεια φυσικά.

Comment

Ωραία εικόνα η cam ! χώνει καλά!

Comment

Καλησπέρα σε ολη την παρέα. Ο δρομος για το χ.κ πως ειναι? Σκεφτομαι ν ανεβω αυριο..

Comment

Τρομερή κακοκαιρία παιδιά. ...
                    Ήδη 30 ποντους στο χωριο και 1μ στη βάση στα 1700 και δεν δείχνει ικανό να σταματήσει ούτε αυριο

Comment

άγκυρα τώρα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
                      http://www.kalavrita-ski.com/photos/file.asp?file=HPIM0132%2Ejpg

Λιγο χιονακι παιδια!!!!

Comment

Ο δρόμος πως είναι; Ρωτάω γιατί από καλάβρυτα για χ.κ. λέει χωρίς αλυσίδες ενώ από διακοφτό για καλάβρυτα λέει με.
                        Τὸ ξέρω ὅτι ἤσουν καὶ πρὶν
                        γεννηθῶ. Τὸ ὕψος σου
                        πάντως βγῆκε ἀπὸ μέσα μου.

Comment

Παιδιά εχετε υπόψιν κανα δωμάτιο μέχρι κανα 50αρικο την βραδιά για Καλαβρυτα. Οτι βρισκω ξεκιναει απο 80 κ πανω..Σκέφτομαι ν ανέβω το επόμενο σκ.

Comment

Originally posted by ΝΙΚΟΣ ΧΕΛΥΔΟΡΙ View Post
                            Ο δρόμος πως είναι; Ρωτάω γιατί από καλάβρυτα για χ.κ. λέει χωρίς αλυσίδες ενώ από διακοφτό για καλάβρυτα λέει με.
                            Ο δρόμος κομπλε εγώ δεν εβαλα καθόλου αλυσίδες,άλλοι έβαζαν αλλά για μένα δεν χρειάζοταν ! Απλά με προσοχή και σιγά σιγά!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
                            http://www.kalavrita-ski.com/photos/file.asp?file=HPIM0132%2Ejpg

Λιγο χιονακι παιδια!!!!

Comment

Εάν τα προγνωστικά μοντέλα βγουν την Τετάρτη για τα Καλαβρυτα τότε θα έχουμε μια επανάληψη του ασσυληπτου χιονια της 24ης Μαρτίου 1998 για όσους θυμούνται. ....
                              Εν ολίγοις δινου τα μοντέλα τουλάχιστον 1μ χιόνι μέσα στο χωριό και απίστευτα μεγάλα ύψη χιονιού για το χκ....

Comment

Όσοι έφυγαν από τα Καλάβρυτα τη Κυριακή, έκαναν μεταπτυχιακό στην οδήγηση σε χιόνι. Έφυγα από από το χιονοδρομικό στις 14.20 και έφτασα Κόρινθο 21.30. Ευτυχώς που ήξερα ότι ο αυτοκινητόδρομος ήταν κλειστός και πήγα από τη παλιά.
                                Με 10-20 χιλιόμετρα ήταν η ταχύτητα μας στο Καλάβρυτα-Διακοφτό. Να πω μπράβο σε ένα τζιπάκι της πυροσβεστικής που έκανε το δρομολόγιο συνεχώς, τράβηξε ένα όχημα που είχε κλείσει τη κυκλοφορία και γενικά ευελπιστώ πως όσοι τράκαραν να είναι καλά από άποψη υγείας. Πραγματικά αν επαληθευτούν οι προβλέψεις για τη Τετάρτη συνιστώ να ανέβουν μόνο όσοι σκοπεύουν να μείνουν πάνω. Πραγματικά από καθαρή τύχη δε τράκαρα. Με αλυσίδες να πατινάρουμε συνεχώς, ήμουν σε ένα κομβόι δεύτερος , μπροστά μου μία ΒΜw, τον οδηγώ της οποίας θα ήθελα να ευχαριστήσω, οδηγούσε σε απάτητη πίστα αρχαρίων για σκι. Δε λέω ότι ήταν θέμα οργάνωσης πιστεύω ότι γινόταν ότι ήταν δυνατό, μάλιστα ο δήμος στο χιονοδρομικό-Καλάβρυτα έστειλε ένα αγροτικό που καθάριζε από το χιόνι, όταν χάλασε το χιονοκαθαριστικό μηχάνημα, απλά η φύση τέτοιες μέρες είναι πανίσχυρη.
                                Φιλικά και φυσικά μια προσωπική άποψη εκφράζω για τη Τετάρτη να είστε επιφυλακτικοί.
                                Βέβαια είμαστε χαρούμενοι που το βουνό θάβεται. Καλή μας σεζόν!!!

Comment

Working...
                                X