Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sos ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ....!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sos ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ....!!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΙΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΑ 500 ΜΕΤΡΑ......
    http://www.star.gr/Pages/Ellada.aspx...te_to_podi_mou

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!!!!
    ΘΕΛΩ 2 ΜΕΤΡΑ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΒΙΛΛΙΑ..ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ??!!

Εκει φτασαμε. Να κλεβουμε αιμοφυρτο τραυματια. Μας αξιζει οτι τραβαμε και αλλο τοσο!!!
    Οξυγόνο μου το κρύο έμπνευσή μου η συννεφιά χιόνι τ' όνειρό μου!...Παναγιώτης

Comment

Ελεεινοι και τρισαθλιοι και οι δυο.Τι να πεις

Comment

Kασπερινο ευχομαι τα καλυτερα για το παληκαρι.Θα το δημοσιευσω και εγω και μακαρι να βρεθουν
        Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
        http://gr-news-365.blogspot.gr/
        http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

ευχαριστω φιλαρακια μου....θελουν σφαξιμο!!!!

Comment

ελα ρε Γιωργη, το διαβασα χτες σε καποιο σαιτ και τρελαθηκα. εχει χαθει καθε μετρο ο καθενας κανει οτι θελει ανενοχλητος. πλεον μονο απο τον εαυτο μας και τους πολυ δικους μας μπορουμε να ελπιζουμε σε βοηθεια ή προστασια και την τυχη με το μερος μας. αλλιως....
            <<Υγιειαν τε γαρ τοις σωμασι παρασκευαζει και οραν και ακουειν μαλλον, γηρασκειν δε ηττον>>

Comment

Ανατριχιαστικό...που κατάντησε αυτή η χώρα είναι αδιανόητο. Καλή τύχη στο παιδί

Sent from my D5803 using Tapatalk
              Υιοθέτησε κι εσύ ένα βουνό...μπορείς!

Comment

δεν είναι η Ελλάδα αυτό το πράγμα, τέλος.. Αυτή είναι μια άλλη χώρα..
                "Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''

Comment

Περαστικα στο παλικαρι και να ειναι γερο και δυνατο απο εδω και στο εξης.Ποσο πουστοκοσμος υπαρχει εκει εξω ρε ****το?Ο ενας χτυπαει με το αμαξι το παιδι και τον αφηνει αβοηθητο.Ο αλλος εκμεταλλεύεται την κατασταση και κλεβει το κινητο του.

Comment

Originally posted by Spartan View Post
                    Περαστικα στο παλικαρι και να ειναι γερο και δυνατο απο εδω και στο εξης.Ποσο πουστοκοσμος υπαρχει εκει εξω ρε ****το?Ο ενας χτυπαει με το αμαξι το παιδι και τον αφηνει αβοηθητο.Ο αλλος εκμεταλλεύεται την κατασταση και κλεβει το κινητο του.
                    ’στα Σπύρο. ....Δεν έχεις ιδεα.....
                    Μπορώ να σου χιλιάδες τέτοια σκηνικά. ..
                    Σκατ@...

Comment

οτι και να πω ειναι λιγο...ουγκαντα γιναμε.... το παιδι ηταν σκυλος πραγματικα ο γιανναρας τον εμπαινε στο φοριο ελεγε να παρουν κ το ποδι του μαζι τι να λεμε τωρα..αλλα επιδει ειμαι πολυ της πιστεος η μεγαλοδυναμη θα τους τα φερει μπροστα τους για ολο αυτο το κακο!!!

Comment

Working...
                      X