Announcement

Collapse
No announcement yet.

Προτασεις διακοπών. Υπέρ -κατα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Προτασεις διακοπών. Υπέρ -κατα

Ξέρω ότι πολύς κόσμος πλέον έχει κόψει τις διακοπές λόγω οικονομικών δυσκολιών αλλά κάποιοι φυσικά συνεχίζουν και πηγαίνουν.
    Αλλά κι αυτοί που δεν πηγαίνουν συνήθως ξεκλεβουν λίγο χρόνο για κοντινές αποστάσεις.
    Κοντινές αποστάσεις γι αυτούς μπορεί να ισοδυναμεί με κανονική εκδρομή για εμάς που είμαστε από μακρυνες περιοχές.

Σκέφτηκα να γράφουμε σ αυτό το θέμα,περιγραφες από περιοχές που επισκεπτομαστε για διακοπές.

Βασικά θα λεγα να περιγράφουμε τα εξής:

Αν είναι ήσυχα ή όχι.
    Αν είχε κοσμο και τι είδους κόσμο.
    Αν είχε καλό καιρό ή όχι.
    Αν είχε αξιοθέατα ή περιοχή και τι αξιοθέατα.

Ποια θετικά και ποια αρνητικά εντοπισαμε.

10 μερες στη Ζάκυνθο ....σήμερα εφυγα....
    Παραλίες πεντακάθαρες ρηχές αλλά πάρα πολύ ζεστα τα νερά. ....σε σημείο που λες βγαίνω έξω από το νερό για να δροσιστω. ....
    Κόσμος λίγος στο νησί .....κατά το 95% ξένοι. ......κυρίως ’γγλοι αλλά και πάρα πολύ Βαλκάνιοι σχεδόν μπατηριδες που τα τελευταία χρόνια αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό των τουριστων της χώρας. ....
    Από καιρό .......ζέστη ζέστη ζέστη και πολυυυυυυυυ υγρασια.......
    Το κλιματιστικό δούλευε Non stop.....
    Αξιοθέατα σίγουρα το ναυάγιο και οι γαλάζιες σπηλιές. .....αξίζει να κάνει κάποιος ημερήσια βόλτα το γύρο του νησιού με καράβι. ....
    Από σήμερα έως και την Κυριακή είμαι Λευκάδα. .....θα επιστρέψω Αθήνα με σχόλια για το νησί Κυριακή βραδυ

Comment

Το κατάλληλο μέρος για τον Κώστα δηλαδή.
      Τα ζεστά νερά τα προτιμώ πάντως.
      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Originally posted by [weathermaniac] View Post
        Το κατάλληλο μέρος για τον Κώστα δηλαδή.
        Τα ζεστά νερά τα προτιμώ πάντως.
        Ρε φιλε ένιωθα λες και κάποιος είχε ανοίξει θερμοσίφωνα. ....
        Εγώ προτιμώ να κρύα νερά ....

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
          Ρε φιλε ένιωθα λες και κάποιος είχε ανοίξει θερμοσίφωνα. ....
          Εγώ προτιμώ να κρύα νερά ....
          xaxa κατάλαβα. Εγώ Μεσάγκαλά που ήμουν και έχουμε εξοχικό εκεί. [παράλια Λάρισας όπως έχω ξαναπεί, λίγο νότια του Πλαταμώνα, οι Θεσσαλοί και οι Μακεδόνες ξέρουν τον πλαταμώνα ] κανονικά νερά ρηχή θάλασσα όταν δεν έχει κύμα όμως πολλές φορές θα υπάρχουν τσούχτρες και δράκαινες μερικές φορές [ο βυθός έχει άμμο], ενώ τα νερά δεν είναι ότι και πιο καθαρό. Δεν το συστήνω. Αλλού καλύτερα.
          Σήμερα είχε κυματάκι και για αυτό δεν υπήρχε κάτι να σε τσιμπήσει.
          Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
          Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
            10 μερες στη Ζάκυνθο ....σήμερα εφυγα....
            Παραλίες πεντακάθαρες ρηχές αλλά πάρα πολύ ζεστα τα νερά. ....σε σημείο που λες βγαίνω έξω από το νερό για να δροσιστω. ....
            Κόσμος λίγος στο νησί .....κατά το 95% ξένοι. ......κυρίως ’γγλοι αλλά και πάρα πολύ Βαλκάνιοι σχεδόν μπατηριδες που τα τελευταία χρόνια αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό των τουριστων της χώρας. ....
            Από καιρό .......ζέστη ζέστη ζέστη και πολυυυυυυυυ υγρασια.......
            Το κλιματιστικό δούλευε Non stop.....
            Αξιοθέατα σίγουρα το ναυάγιο και οι γαλάζιες σπηλιές. .....αξίζει να κάνει κάποιος ημερήσια βόλτα το γύρο του νησιού με καράβι. ....
            Από σήμερα έως και την Κυριακή είμαι Λευκάδα. .....θα επιστρέψω Αθήνα με σχόλια για το νησί Κυριακή βραδυ
            Εχω πάει Ζακυνθο. Κι έχω άσχημες αναμνήσεις.

Εν συντομία : με τσίμπησε μέλισσα στο χέρι, την ώρα που έκανα σεξ στη παραλία και για να φτάσω στο νοσοκομείο έπρεπε να τελειώσει η ημερήσια με το καραβακι. Ο καπετάνιος μ έδωσε μία σακούλα με πάγο να φύγει το πρήξιμο αλλά δεν έκανε τιποτα.

Χαχαχχαχα. Ξινή εκδρομή.

Comment

Originally posted by Κωστας. View Post
              Εχω πάει Ζακυνθο. Κι έχω άσχημες αναμνήσεις.

Εν συντομία : με τσίμπησε μέλισσα στο χέρι, την ώρα που έκανα σεξ στη παραλία και για να φτάσω στο νοσοκομείο έπρεπε να τελειώσει η ημερήσια με το καραβακι. Ο καπετάνιος μ έδωσε μία σακούλα με πάγο να φύγει το πρήξιμο αλλά δεν έκανε τιποτα.

Χαχαχχαχα. Ξινή εκδρομή.
              Τότε γιατρέ κόψε το σεξ..........στην παραλία. .......
              Χαχαχαχα

Comment

Μπα. Αποφεύγω μέλισσες.

Comment

Πάντως το όνειρο μου είναι να παρατήσω την ιατρική και να νοίκιαζω δωμάτια για διακοπές,η να χω ξενοδοχείο σε βουνο.

Μπουχτισα από ανεπάρκειες,στηθαγχες και άλλα τέτοια.

Comment

Originally posted by Κωστας. View Post
                    Μπα. Αποφεύγω μέλισσες.
                    https://www.youtube.com/watch?v=BkLFj3Kh4HM

Comment

Σου βρήκα και μέρος και απασχόληση για το καλοκαίρι

Μύκονος , Ναμμος, νότια παραλία που κόβει λίγο τον βοριά , έχει και την ετήσια συναυλία ο Ρέμος σε τιμή ευκαιρίας. Θα τους βοηθήσεις και λίγο στα αγγλικά τους βλαχομυκονιάτες καθώς παρά τα 1000euros per person δεν έχουν κανένα καλό αγγλομαθή ενώ η μεταφραστική υπηρεσία του ΥΠΕΞ είναι λιγο αργή.

http://www.protothema.gr/greece/arti...a-stin-psarou/

Πλεονεκτήματα
                      1) Δεν έχει μέλισσες
                      2) Δεν φυσάει τόσο πολύ
                      3) Εξασφαλισμένη απασχόληση

Μειονεκτήματα
                      1) Ο Ρέμος
                      2) Αυτοί που θα πάνε να δούνε το Ρέμο
                      3) Εαν τύχει και δεν φυσάει μπορεί να έχει και μέλισσες.
                      http://www.weatherlink.com/user/koem1977/

Comment

Αυτό το νησί είναι υπερεκτιμημένο.

Σαν φυσική ομορφιά δεν μ εντυπωσίασε. Μ αρεσε όμως το τζερτζελο και ή φασαρία όλη νύχτα.

Πήγα να βρω ένα δωμάτιο όπως νόμιζα και ειχε κάτι τιμές τρελές. Κάτω από 100 με τίποτα. Ένα απλό δωμάτιο (τρύπα).

Εγώ ζητούσα κάτι σε 50αρικο. Και μου λέει ένας.
                        " Στη Μυκονο είσαι".

Ε και;

Δε κατάλαβες με ποιον μιλας. Αν περιμενεις να σου δώσω εγώ 100 ευρώ για δωμάτιο είσαι γελασμενος. Στα παγκάκια προτιμώ να κοιμηθώ αλλα το 100αρικο δε στο δινω.

Τελικά κατέληξα στο κάμπινγκ κι έπαιρνα το λεωφορείο για τη πόλη. Πολύ πολύ φτηνότερο βγήκε απ το φαντασμένο παπάρα που νόμιζε ότι λόγω Μυκονου θα εδινα 100 ευρώ για ένα χαζό δωμάτιο .

Comment

Working...
                        X