Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2016...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 18.6 ελάχιστη στις Αλυκες Ζακυνθου
    31 τωρα και 68% υγρασια
    Λιωσιμο......
    Είμαι παραλία και υδρωνω υπό σκιά. ...
    Χωρίς κλιματισμό δεν επιβιωνεις

Comment

• Καλημέρα,

σύγκριση ανέμων σε Παξιμάδα Καρύστου:
      http://www.in-karystos.gr/weather/NOAAMO.TXT

και σε Ανάφη:
      http://penteli.meteo.gr/stations/anafi/NOAAMO.TXT

Μάλλον εύκολα ο νέος σταθμός στην Ανάφη διεκδικεί την πρώτη θέση ως το πιο ανεμώδες μέρος που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα με μετρήσεις από μετεωρολογικό σταθμό...
      Εκτός από τις ριπές, η μέση ταχύτητα του ανέμου, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του σταθμού στις 22 Ιουνίου, δεν έχει πέσει κάτω από 10km/h...
      Όσο για ζέστη, αν στη γνωστή Μύκονο είναι δύσκολα τα 32αρια, εκεί μοιάζουν μάλλον ακατόρθωτα με τέτοιο βοριά...

Και η Μύκονος:
      http://penteli.meteo.gr/stations/mykonos/NOAAMO.TXT
      Κωνσταντίνος, Πάτημα Χαλανδρίου (246m)
      Αθήνα
      https://www.flickr.com/photos/ndimensi/sets/

Comment

• 32 βαθμοί στην Λάρισα , αλλά με χαμηλή υγρασία και αεράκι κάνουν την ζέστη απόλυτα υποφερτή. Ηλιοφάνεια κατά τα άλλα.
        Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
        Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Δεν ξεπέρασε τους 30c σημερα η μέγιστη στην πολη της Χαλκίδας με την βοήθεια του ισχυρότατου μελτεμιού!!! 29.7c για την ακρίβεια...
          Εχουμε ξεχάσει τι ειναι κλιματιστικό...
          Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

• 26αρι αυτη την ωρα καθως φυσαει ενα βοριαδακι υπεροχο και καθεσαι ανετα στο μπαλκονι που το μεσημεροαπογευμα το χτυπαγε ο ηλιος

Comment

• Ελάχιστη θερμοκρασία 22,6 βαθμοί στα ’νω Μελίσσια με ένα μελτεμάκι στα 3 Bf.

Μερικές μέγιστες θερμοκρασίες από την Αττική για σήμερα, κυρίως στα ΒΠ:

Διόνυσος: 25,5
              Ιπποκράτειος Πολιτεία: 27,4
              Πεντέλη: 27,6
              Δροσιά Αρσάκειο: 27,9
              ’νω Μελίσσια: 28,2
              Κηφισιά Αλώνια: 28,4
              Αγία Παρασκευή: 28,5
              Βριλήσσια: 29,1
              Μαρούσι: 29,3
              Τατόι: 30,2
              Ψυχικό: 30,8
              Αθήνα: 30,9
              Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
              http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm

Comment

• πυκνά νέφη νοτιοδυτικά εδώ και κάποια ώρα, υπέροχη δροσιά! 25 βαθμοί.
                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• 18,8 εδω στο Κρυονέρι τωρα,σε μια πραγματικά δροσερη βραδιά..
                  ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Originally posted by Kouvanos View Post
                    Πριγκιπατο μυκονου ο αέρας δίνει πνοή κ ζωή....Τρελό τρελό Μελτεμι από τα ξημερώματα γεμάτο 7 άρι προς 8αρακι λένε οι ντόπιοι....23.1 με 26.6 δεν υπάρχει αυτο το μέρος....24 τώρα αλλά σε εκτεθειμένα σημεία σε πήρε κ σε σήκωσε....Έχω εσωτερικές 25 με μια μόνωση της πλάκας κ παραθυρα στην ανάκληση για να μπορέσω να κινηθώ...

ΔΕΝ υπάρχει στο λεξιλόγιο τους η λέξη ιδρώτας η λέξη υγρασία κ η λέξη κουνούπια....και η λέξη κρίση...
                    Πάντως κι εσύ φίλε Γιώργο, για νέος δικηγόρος με αποχή λόγω απεργιών επί μήνες, αν μπορώ να φανταστώ, Μύκονο στη full season μου πήγες για 7-8 μέρες και όχι μόνος ... Εγώ έχω πελάτες μου μεγαλοδικηγόρους με γραφεία 30 χρόνια και το μόνο μέρος που θα πάνε είναι το εξοχικό τους στο Πόρτο Ράφτη ή η Καλαμάτα λόγω καταγωγής! Και προς Θεού, δεν "στη λέω", απλώς μια διαπίστωση κάνω, σίγουρα ο καθένας μας κάνει τα κουμάντα του κατά πως τον βολεύουν.

Comment

Πριγκιπατο μυκονου ο αέρας δίνει πνοή κ ζωή....Τρελό τρελό Μελτεμι από τα ξημερώματα γεμάτο 7 άρι προς 8αρακι λένε οι ντόπιοι....23.1 με 26.6 δεν υπάρχει αυτο το μέρος....24 τώρα αλλά σε εκτεθειμένα σημεία σε πήρε κ σε σήκωσε....Έχω εσωτερικές 25 με μια μόνωση της πλάκας κ παραθυρα στην ανάκληση για να μπορέσω να κινηθώ...

ΔΕΝ υπάρχει στο λεξιλόγιο τους η λέξη ιδρώτας η λέξη υγρασία κ η λέξη κουνούπια....και η λέξη κρίση...
                      Τζόρτζινο κατέβηκε η γυναίκα μου με δυο φιλες της κ μου έλεγε ποσο χτύπαγε το καράβι ( το μεγάλο ) κ ποσο φύσαγε στο νησί απο το πρωί .
                      Εννοείται οτι εκει η κρίση ειναι άγνωστη λέξη , απλά ειναι για 4 μηνες . Ουτε Σαντορίνη δυςτυχως ειναι ( γάμοι απ όλο τον κόσμο ) ουτε Κρήτη με καλοκαίρια σεζόν 6-7 μηνες , μη λέω κ λιγο ...αποτέλεσμα , η κακή ,η μαλλον έλλεεινη αναλογία ποιότητας διαμονής κ χρημάτων . Οι κοπέλες δίνουν 150 σε τρίκλινο στην άλλη άκρη της Μυκόνου , κ μου είπε πως ειναι αφενός βρώμικο αφετέρου μονο με ανεμιστήρα οροφής (!!!). Οκ Μύκονο απο τις δεκάδες φορές που έχω παει έχω χρειαστεί Κλιματιστικο μετρημένες στα δάκτυλά φορές αλλα κ πάλι σε τέτοιο νησί κ καλοκαίρι ελληνικό χωρις κλιματισμό στο δωμάτιο ειναι σαν ν αγοράζεις καινούργιο αυτοκίνητο χωρις Κλιματιστικο ..
                      Στα του καιρού
                      17.2 στο Μέτσοβο
                      Το παράκανε στο Σελι 11.7 οςο κ το Καιμακ

26.5 -26.7 σε Αθήνα κ Π Φαληρο ,
                      25 με αρκετό μελτέμι στη Ραφηνα
                      Δυνατός ανεμόσκαλα δροςια κ Καλλιτεχνούπολη που μίλησα
                      carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

• Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ View Post
                        18.6 ελάχιστη στις Αλυκες Ζακυνθου
                        31 τωρα και 68% υγρασια
                        Λιωσιμο......
                        Είμαι παραλία και υδρωνω υπό σκιά. ...
                        Χωρίς κλιματισμό δεν επιβιωνεις
                        Τζορτζ πάντως Κεφαλονια κ συγκεκριμένα έξω απο τη Σαμη ανεβαίνοντας για Αινο τα πεθερια μου λένε οτι το απόγευμα κ βραδυ έχει Φούλ δροςια .
                        Ήδη δυο σχετικά ζεστοί σταθμοί εκει ειναι στο 24

Comment

• Originally posted by swter View Post
                          Τζορτζ πάντως Κεφαλονια κ συγκεκριμένα έξω απο τη Σαμη ανεβαίνοντας για Αινο τα πεθερια μου λένε οτι το απόγευμα κ βραδυ έχει Φούλ δροςια .
                          Ήδη δυο σχετικά ζεστοί σταθμοί εκει ειναι στο 24
                          Τι νύχτα και εδώ ρε συ με αναστροφες είδα και 16 βαθμούς. .....την ημέρα όμως δραμα.....
                          21.7 τώρα και 91% υγρασια με άπνοια. ...

Comment

• Μύκονο μας πήρε και μας σήκωσε ρε εεεεεεεεεεε....τι τρελό τρελό Μελτεμι....σε σηκώνει στον αέρα 65 70 άρες ριπες για πλάκα και συνέχεια μέρα νύχτα σαρώνει....

Η πιο ψυχρη βραδιά τώρα 21.7 λέει το θερμομετρακι μου αλλά μάγκες η αίσθηση παιζει να είναι 18.5 το πολύ δεν στέκεσαι έξω και με.μπουφανακι ακόμα.εγώ ψιλοκρυωσα....

Ευλογημένος τόπος δεν έχω ιδρώσει από τότε που πάτησα το πόδι μου
                            ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

• 23.3c ελάχιστη με μέτριο μελτέμι ολη την νύχτα και φυσικο κλιματισμό!! 25.1c ελάχιστη στο δωμάτιο μου, σεντόνι και ενας Ιουλιος παραδεισένιος μεχρι τωρα...
                              ’λλο κύριο χαρακτηριστικό των ημερών η διαύγεια και η χαμηλή υγρασία!

Σέττα ελάχιστη σημερα 15.7c...
                              Αγγελος...Χαλκιδα!!!!

Comment

Μύκονο μας πήρε και μας σήκωσε ρε εεεεεεεεεεε....τι τρελό τρελό Μελτεμι....σε σηκώνει στον αέρα 65 70 άρες ριπες για πλάκα και συνέχεια μέρα νύχτα σαρώνει....

Η πιο ψυχρη βραδιά τώρα 21.7 λέει το θερμομετρακι μου αλλά μάγκες η αίσθηση παιζει να είναι 18.5 το πολύ δεν στέκεσαι έξω και με.μπουφανακι ακόμα.εγώ ψιλοκρυωσα....

Ευλογημένος τόπος δεν έχω ιδρώσει από τότε που πάτησα το πόδι μου
                                Αν πω οτι δεν ζηλεύω θα πω ψέματα .
                                Νομίζω στο "γιατι μένουμε Ελλάδα " θα πρέπει να βάλουμε κ αυτη την υπέροχη ετερογένεια του κλίματος σε μικρές σχετικά αποστάσεις που την βρίσκεις σε λίγες χώρες τουλαχιςτον ευρωπαϊκές .. Την ίδια ώρα που σε μια πόλη μπορεί να βράζεις με 34 κ 35 βαθμούς, στα κυκλαδονησια απολαμβάνεις μπάνιο σε παγωμένα νερά με 25-27 κ Φούλ δροσερό μελτέμι , στα άπειρα ορεινά χωριά απολαμβάνεις το τσίπουρο κ το μεζέ σου με 22-24 βαθμούς κ κοιμάσαι με κουβέρτα κ κλειστά παράθυρα κ ολα αυτα κάνοντας έλαχιστό χρόνο , αφού κάθε περιοχή γειτνιάζει ειτε με τα πρώτα ειτε με τα δευτερα, ειδικά με τα δευτερα με τόσα βουνά στην ελληνική επικράτεια . Ήρθε πελατης που μένει τωρα στον Κοσμα Αρκαδίας κ πιάσαμε την κουβέντα . Για να μην πω για Πηλίο που τα έχει ολα σε αποστάσεις της πλάκας ....

Comment

Working...
                                X