Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2016...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ενισχύθηκε το μελτέμι, έπεσε η υγρασία, πάμε για ωραίο ύπνο απόψε.

Comment

Μελτεμάκι σήμερα με αρκετή δροσιά στα ΒΠ. Μερικές μέγιστες θερμοκρασίες για σήμερα από την Αττική, κυρίως ΒΠ:

Διόνυσος: 27,8
      Πεντέλη: 30,2
      Εκάλη: 30,3
      Δροσιά Αρσάκειο: 30,4
      Αγία Παρασκευή: 30,9
      ’νω Μελίσσια: 31,3
      Βριλήσσια: 31,6
      Μαρούσι: 32,2
      Τατόι: 32,3
      Ψυχικό: 33,0
      Αθήνα: 33,7
      Μετεωρολογικός σταθμός ’νω Μελίσσια
      http://whoisthis.no-ip.info:8080/index.htm

Comment

Originally posted by melisourgos View Post
        Το βιντεάκι μου · χαλάζι στα Μελισσια 28-6-2016· ειναι παλι διαθέσιμο στο YouTube. Επειδή είμαι άσχετος θα μπορούσε να το ανεβάσει κάνεις;;πραγματικά αξίζει.

Αυτο ειναι?

Comment

Ευχαριστώ φίλε Spartan, νομίζω αξίζει τον κόπο. Να σημειώσω οτι στο αυτοκίνητο μου προκλήθηκαν ζημιές.

Comment

Δεν μου αρεσει αυτο το 27αρι τετοια ωρα. Πρεπει τωρα επειγοντως να πεσει ο ανεμος για να εχουμε αναστροφη! Παντως εχω την εντυπωση οτι εχουν μαζευτει πολλα 35αρια αυτες τις λεγομενες "δροσερες" μερες. Ας μην πανηγυριζουμε κιολας...

Comment

Originally posted by melisourgos View Post
              Ευχαριστώ φίλε Spartan, νομίζω αξίζει τον κόπο. Να σημειώσω οτι στο αυτοκίνητο μου προκλήθηκαν ζημιές.
              Στο ανεβασα και στις καιρικες εικονες(εριξε και ηταν και αρκετη μεγαλη σε μεγεθος η συγκεκριμενη χαλαζοπτωση)

Comment

Originally posted by menidi View Post
                Δεν μου αρεσει αυτο το 27αρι τετοια ωρα. Πρεπει τωρα επειγοντως να πεσει ο ανεμος για να εχουμε αναστροφη! Παντως εχω την εντυπωση οτι εχουν μαζευτει πολλα 35αρια αυτες τις λεγομενες "δροσερες" μερες. Ας μην πανηγυριζουμε κιολας...
                Το θετικο ειναι οτι εχει πιο χαμηλη υγρασια το σημερινο βραδυ(εχθες εκανες σαουνα την ιδια ωρα)

Comment

Originally posted by Spartan View Post
                  Το θετικο ειναι οτι εχει πιο χαμηλη υγρασια το σημερινο βραδυ(εχθες εκανες σαουνα την ιδια ωρα)
                  Φιλε Σπαρτιατη συμφωνω για την υγρασια αλλα αν μου πεις: θελεις 24 με απνοια και υγρασια η θελεις 27 με μελτεμι, θα προτιμησω το πρωτο!

Comment

Originally posted by menidi View Post
                    Φιλε Σπαρτιατη συμφωνω για την υγρασια αλλα αν μου πεις: θελεις 24 με απνοια και υγρασια η θελεις 27 με μελτεμι, θα προτιμησω το πρωτο!
                    Εγω το δευτερο(υψηλη υγρασια με αυτες τις υψηλες ελαχιστες ειναι θανατος)

Comment

• Originally posted by swter View Post
                      Μαλλον οτι ειναι το μελτέμι για τις Κυκλάδες ειναι ο μαιστρος για τα νησιά του Ιονίου . Αν δεν απατώμαι κ στην Κεφσλονια ειναι ρεύμα δροσερό όπως κ γενικά για τα δυτικά παραλία ..;
                      Έτσι ακριβως Σωτήρη. ...
                      Σήμερα που γυρισε ΒΑ ψήθηκάμε. ..
                      35 μεγιστη και τώρα μεσάνυχτα 26 βαθμοι 10μ από τη θάλασσα. .....

Comment

• Πολύ ζεστή η βραδιά απόψε εδώ, αν και μεσάνυχτα το θερμόμετρο δείχνει 30,4 βαθμούς με βάση το σταθμό του Ε.Α.Α

Comment

• Κι εδώ η ζέστη είναι αισθητή, 28.4 με 54% υγρασία.

Comment

• Βροχούλα είχαμε το Σάββατο επιτέλους έστω και με μόλις 5 χιλιοστά τουλάχιστον δροσιστήκαμε...35άρι σήμερα και 34 σχεδόν χτες και προχτές....στους 25,4 τώρα καλούτσικα...
                            τραγικότατος υετικά για εδώ την περιοχή ο Ιούνης με μόλις 6 χιλιοστά εδώ στο Μακροχώρι....
                            Μετεωρολογικός Σταθμός Μακροχωρίου:
                            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/
                            Κάμερες Μακροχωρίου:
                            http://penteli.meteo.gr/stations/veroia/makrohori.jpg
                            http://www.stravon.gr/makrochori/

Comment

• Δεν άντεξα. ....
                              Έβαλα κλιματιστικό. ....
                              Με ξεπερναει το γεγονός ότι είμαι ακριβώς 10μ από τη θάλασσα σε νησί και θέλω κλιματιστικο για να κοιμηθώ σαν ανθρωπος

Comment

• Κυκλάδες....ευλογημένος τόπος....δεν έχει σταματήσει ο μελτεμαρος διακυμανση 22.5-23 με 27.5-28 τις 4 ημέρες που είμαι στο νησί....απολαυση
                                ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ

Comment

Working...
                                X