Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΜΑΙΟΥ 2016

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comment

• Συμφωνει και ο μεσος ορος του gfs

Comment

• της αστάθειας το κάγκελο.
        Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
        Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
          της αστάθειας το κάγκελο.
          Για να μην διαβάσουμε τα κάνει, ξες.....

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
          John Steinbeck

Comment

• Originally posted by weatherextreme View Post
            Για να μην διαβάσουμε τα κάνει, ξες.....
            Ε δυστυχώς και αυτά θα χάσω. Αν ήμουν Λάρισα όπως είπα λίγο χρόνο θα έκλεβα, αλλά εδώ τίποτα, λόγω απειροελάχιστης θέας, και χρόνος για βόλτα δεν θα υπάρχει. Θα γυρίσω Λάρισα 14-16 ή 17 του μηνός, και μετά πάλι Γιάννενα μέχρι αρχές Ιουλίου...
            Εγώ είπα αν είναι να κάνει καλό καιρό ας το κάνει στην εξεταστική. Μετά θέλω καταιγίδες.
            Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
              Ε δυστυχώς και αυτά θα χάσω. Αν ήμουν Λάρισα όπως είπα λίγο χρόνο θα έκλεβα, αλλά εδώ τίποτα, λόγω απειροελάχιστης θέας, και χρόνος για βόλτα δεν θα υπάρχει. Θα γυρίσω Λάρισα 14-16 ή 17 του μηνός, και μετά πάλι Γιάννενα μέχρι αρχές Ιουλίου...
              Εγώ είπα αν είναι να κάνει καλό καιρό ας το κάνει στην εξεταστική. Μετά θέλω καταιγίδες.
              Μονο εγω θελω να πηγαινω το καλοκαιρι στις παραλιες και στα νησια και τον χειμωνα στα βουνα και να πηζω στα χιονια? Οι υπολοιποι εδω θελετε 12 μηνες κρυο και καταιγιδες? Μακριαα

Comment

• Όχι βέβαια. Κι εγώ μισώ τις βροχές και το δροσερό καιρό το καλοκαίρι.

Comment

• Originally posted by Dionisis00 View Post
                  Μονο εγω θελω να πηγαινω το καλοκαιρι στις παραλιες και στα νησια και τον χειμωνα στα βουνα και να πηζω στα χιονια? Οι υπολοιποι εδω θελετε 12 μηνες κρυο και καταιγιδες? Μακριαα
                  Λογικό είναι αφού είσαι εγγεγραμμένος στην μειονότητα.

Comment

• Καλύτερα όλα στην ώρας τους.Δεν μου αρέσει ποτέ να μπαίνει μία εποχή μέσα σε μία αλλη όπως συνέβει φέτος τον χειμώνα.Καθε εποχή να είναι έτσι όπως της αρμόζει αυτήν είναι αποψη μου.

Comment

• Comment

• Originally posted by Dionisis00 View Post
                        Μπα εμένα μου αρέσει η ζέστη μέχρι και 33 βαθμοί είναι καλά, μετά όσο να ναι ζεσταίνεσαι, καλοκαίρι είναι να κάνει 1-2 καύσωνες οι οποίοι να διακόπτονται από καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας και μετά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να κάνει θερμοκρασίες 28-33 βαθμοί. Αυτό είναι το τυπικό ελληνικό καλοκαίρι! Και όχι εκτρώματα όπως του 2012....

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
                        John Steinbeck

Comment

• ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Comment

• Και εμένα μου αρέσει η ζέστη το καλοκαίρι. Εκτός από τον Ιούνιο. Τον Ιούνιο πρέπει να κάνει 20 βαθμούς μέγιστες.

Comment

• Originally posted by Philip View Post
                              Και εμένα μου αρέσει η ζέστη το καλοκαίρι. Εκτός από τον Ιούνιο. Τον Ιούνιο πρέπει να κάνει 20 βαθμούς μέγιστες.
                              Σωστά έχουμε και την εξεταστική...

John Steinbeck

Comment

• Comment

Working...
                                X