Originally posted by beach-snow
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΑΡΤΩΝ ΜΑΙΟΥ 2016
Collapse
X
-
Μάλλον εσύ ζεις σε άλλο τόπο .... Στο Θεό σου, τι σχέση έχουν αριθμοί οι οποίοι δεν λένε κάτι παρά μόνο κυβικά κλεισμένα για τον ένα ή άλλο λόγο μαζεμένα επί χρόνια??? Ξεπλένουν σκόνες? Ποτίζουν ξεροχώραφα ή κήπους? Δροσίζουν άλση? Επιτέλους γιατί θέλεις να είσαι σαν τον οδηγό στο γνωστό ανέκδοτο με την....Πανεπιστημίου? "Προσοχή προς τους κινούμενους επί της οδού Πανεπιστημίου!!! Ένας απρόσεχτος οδηγός μόλις έστριψε από την Ομόνοια με κατεύθυνση προς Σύνταγμα! Και ο εν λόγω οδηγός : ΈΝΑΣ μόνο??? Εκατοντάδες είναι ρεεεε!!!" Και στο λέω φιλικά, μην παρεξηγηθούμε με 3 πλανήτες ανάδρομους !!! Αντικειμενικά και μόνο, περνάμε μια ΞΗΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ και πρέπει να βρέξει έστω και παροδικά. Τι νόημα έχει να ανατρέχουμε στα προπέρσινα και περσινά ξινά σταφύλια? ’σχετο αλλά τι ζώδιο είσαι για τέτοιο πείσμα? Αιγόκερως ή Ταύρος??? Just wondering......
-
Ανατολική Στερεά έχει να βρέξει αξιόλογα από τον Οκτώβριο . Είναι σίγουρο ότι τουλάχιστον για την ευρύτερη περιοχή είναι μια ξηρή περίοδο η οποία αποτυπώνεται και στα διαγράμματα της ΕΥΔΑΠ με μια προσεκτική ματιά .Το παραπάνω σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων μηνών κάνει την κατάσταση τραγική. Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι κάποια στιγμή ο υετός θα περιοριζόταν καθώς μας είχε κακομάθει τα τελευταία χρόνια.Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment
-
Mάκη απλά διαφωνώ, γιατί κοιτάς μονόχνωτα τα καιρικά....εγώ έπαψα να το κάνω τα τελευταία χρόνια...
Και η άποψή μου είναι και λιγάκι πιο αιρετική ακόμη...αν βρέξει σε μια κλειστή περιοχή και πιάσει ένα ποσοστό και όχι συνολικά, για μένα έχει βρέξει παντού κι ας μην έχει βρέξει...νερά ξανά τον Οκτώβρη και ως το τέλος του χρόνου θα δούμε αν θα έχουμε συνολικά λιγότερο υετό ή όχι...
Ας απολαύσουμε τις επόμενες μέρες που ήδη μας χαρίζει και θα μας χαρίσει ακόμη ο Μάης, ένας από τους κορυφαίους των τελευταίων πολλών ετών...μέχρι κι εμένα που αρέσει που δεν τα πάω καλά με την άνοιξη...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment
-
Για να δούμε τι "ψάρια" θα πιάσει σήμερα το gfs, στην Αττική...
http://www.meteociel.fr/modeles/gfs/...tations/3h.htm
Καιρικό ενδιαφέρον για το μεγαλύτερο μέρος της Χώρας,δείχνει η συνέχεια:
http://www.meteociel.fr/modeles/gfs/...tations/3h.htmLast edited by gakhun; 18/05/2016, 07:34 AM.
Comment
-
Συμφωνώ απόλυτα νερά από Οκτώβριο και μακάρι να μην ρίξει σταγόνα το Σαββατοκύριακο γιατί αλλιώς με βλέπω να το κλείνω το παιδότοπο έτσι όπως μας πάει μέχρι τώρα ο Μάιος.Originally posted by beach-snow View PostMάκη απλά διαφωνώ, γιατί κοιτάς μονόχνωτα τα καιρικά....εγώ έπαψα να το κάνω τα τελευταία χρόνια...
Και η άποψή μου είναι και λιγάκι πιο αιρετική ακόμη...αν βρέξει σε μια κλειστή περιοχή και πιάσει ένα ποσοστό και όχι συνολικά, για μένα έχει βρέξει παντού κι ας μην έχει βρέξει...νερά ξανά τον Οκτώβρη και ως το τέλος του χρόνου θα δούμε αν θα έχουμε συνολικά λιγότερο υετό ή όχι...
Ας απολαύσουμε τις επόμενες μέρες που ήδη μας χαρίζει και θα μας χαρίσει ακόμη ο Μάης, ένας από τους κορυφαίους των τελευταίων πολλών ετών...μέχρι κι εμένα που αρέσει που δεν τα πάω καλά με την άνοιξη...Ο χειμώνας αν δεν πιάσει κι ο χιονιάς αν δεν πλακώσει,
ούτε λάδι, ούτε στάρι, ούτε ανθούς η γη θα δώσει.
Comment
-
Αν και είναι πολύ μακριά σαν να ετοιμάζει καύσωνα στην Νότια Ευρώπη, τώρα θα είναι στην Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα είναι νωρίς ακόμη....

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν" John Steinbeck
Comment
-
ελα ντε. κιεγώ την ίδια απορία έχω. μάλλον υπάρχουν χαρές που είμαστε στα κλιματικά και όχι σε καύσωνα.. και αυτό παρουσιάζεται σαν κάτι εξαιρετικό...Originally posted by civilathens View PostΠαιδιά καλημέρα.
Έτυχε και μπήκα ύστερα από πολύ καιρό στην σελίδα.
Να ρωτήσω γιατί δεν έχω διαβάσει τίποτα
Τι κορυφαίο έχει ως τώρα ο Μάιος? Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι.
η αλήθεια είναι ότι η ξηρασία έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στην Αττική και οι περασμένοι μήνες κάθε ρεκόρ ζέστης. Όλα τα άλλα είναι απλά αστεία. Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών μετά απο ένα χειμώνα που απλά ήταν μια τεράστια άνοιξη θερμοκρασιακά και ένα απόλυτο μηδεν υετικά.
Comment
-
Συμφωνω απολυτα. Συμβαδιζουμε με τα κλιματικα του Μαιου και για αυτο κανουν ολοι παρτυ. Δεν εχει κατι το ξεχωριστο ο Μαιος, φυσιολογικοτατος ειναι, αν εξαιρεσεις την ελλειψη σταγονας για την Αττικη.Originally posted by snsick View Postελα ντε. κιεγώ την ίδια απορία έχω. μάλλον υπάρχουν χαρές που είμαστε στα κλιματικά και όχι σε καύσωνα.. και αυτό παρουσιάζεται σαν κάτι εξαιρετικό...
η αλήθεια είναι ότι η ξηρασία έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στην Αττική και οι περασμένοι μήνες κάθε ρεκόρ ζέστης. Όλα τα άλλα είναι απλά αστεία. Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών μετά απο ένα χειμώνα που απλά ήταν μια τεράστια άνοιξη θερμοκρασιακά και ένα απόλυτο μηδεν υετικά.
Comment
-
Ψυχρότερος ως και 2οc είναι ο Μάϊος, με υπέροχες δροσερές ημέρες, βροχούλες ενίοτε τοπικά, αρκετές νεφώσεις και γενικά μια θαυμάσια ατμόσφαιρα, χωρίς υπερβολές....τι δεν βλέπετε και καταλαβαίνετε μερικοί???
Την Δευτέρα παρουσία θέλετε να νιώσετε για να πείτε ότι ήταν καλός ένας μήνας?...συνέλθετε...
Και μιλάμε γενικά για την Ελλάδα πάντα...
http://weatherparty.blogspot.gr/ Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!
Comment

Comment