Πρωτο 30αρι για την Ιστιαια,συγκεκριμενα 30,1 βαθμοι!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
Collapse
X
-
Μεγαλη προσοχη μιας και μπαινουμε στη θερινη περιοδο και οι μη αεριζομενοι σταθμοι (Πυργελα-Σερρες-Λεωνιδιο-Φιλαδελφεια-Σοφαδες κτλ κτλ) θα αρχισουν να δινουν εικονικα 35-40αρια.
Ανοδο σημειωθηκε σημερα Πεμπτη στην Ανατολικη και Νοτια κυριως χωρα λογω των Δυτικων Νοτιοδυτικων ανεμων που δρουν ως λιβας. Επισης μεταφορα αφρικανικης σκονης εδωσε στον ουρανο ενα ασυνηθιστο χρωμα ενω συννεφο σκονη επικρατησε κυριως στην Νοτια Στερεα και μερος του Αιγαιου. Αναλυτικα οι μεγιστες θερμοκρασιες που σημειωθηκαν στην χωρα απο μηχανικα αεριζομενους σταθμους ηταν :
Αλικιανος Χανιων ΕΑΑ 31,8Λευκοχωρι Φθιωτιδας ΕΑΑ 31,6Λαρισα ΑΤΑ ΙΜΣ 31,1Μονεμβασια Λακωνιας ΕΑΑ 30,5Βολος-Πολυτεχνειο ΕΑΑ 30,5Λαρισα-Φρουριο ΙΜΣ 30,4Λινδος Ροδου ΕΑΑ 30,4Πυραθι Ηρακλειου ΕΑΑ 30,4Καρδιτσα ΕΑΑ 30,3Κνωσσος-Ηρακλειο ΕΑΑ 30,2Ιστιαια Ευβοιας ΙΜΣ 30,1Καλαμπακα Τρικαλων ΕΑΑ 30,1Βολος ΕΑΑ 29,8Ηρακλειο-Δυτικα ΕΑΑ 29,8Κωπαιδα Βοιωτιας ΕΑΑ 29,8Αγια Λαρισας ΕΑΑ 29,7Βρυσσες Χανιων ΕΑΑ 29,7Θεολογος Φθιωτιδας ΕΑΑ 29,7Σταυρακια Ηρακλειου ΕΑΑ 29,7Σητεια ΕΑΑ 29,3Συκουριο Λαρισας ΙΜΣ 29,3Χαρα Λαρισας ΙΜΣ 29,2Τρικαλα ΕΑΑ 29,1Αρφαρα Μεσσηνιας ΕΑΑ 28,8Κατω Πυλαια Θεσσαλονικης ΙΜΣ 28,8Μεταξαδες Εβρου ΕΑΑ 28,8Πολυδροσο Φωκιδας ΕΑΑ 28,8
Οπου ΕΑΑ επιβλεψη Αστεροσκοπειο ΑθηνωνΙΜΣ Ιδιωτικος αξιοπιστος σταθμος.Last edited by Meteolarissa; 14/04/2016, 11:03 PM.Βιαζεται η επιστημη και το φορουμ απο τις υποκειμενικες αποψεις!!
http://e-meteolarissa.blogspot.gr/ Καιρικη ενημερωση Θεσσαλιας και οχι μονο.
Comment
-
Απολαυστικό φαγητό κ ποτακι κάτω από την Ακρόπολη με πουκάμισο κ μια μπλούζα μιας κ "τσιμπάγε " ( για Ιούλιο )..χαμός από τουρίστες με κοντομάνικα κ σορτσάκια, κάτι Βόρειοι ζούνε ήδη καλοκαίρι αφού τέτοιες Τ εκεί πάνω συνήθως δεν πιάνει ούτε καταμεσήμερο Ιουλίου . Με εντυπωσίασε σήμερα η δύναμη της συνήθειας ... Λογικά είχε κανα 20+ εκείνη την ώρα κ όμως ήμουν με κοντομάνικο πουκάμισο κ φόρεσα κ το φούτερ , κ με κάλτσες . Κ ήμουν τέλεια . Κατακαλόκαιρο με 20-22 το βράδυ είσαι εύκολα με βερμούδα κ άντε κανα μακρυμάνικο της πλάκας κ λες κ ευχαριστώ ..
Εσωτερικές ακόμα μια χαρά .
21.4 σαλόνι
20.2 υπνοδωμάτιοcarpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment
-
Originally posted by swter View PostΑπολαυστικό φαγητό κ ποτακι κάτω από την Ακρόπολη με πουκάμισο κ μια μπλούζα μιας κ "τσιμπάγε " ( για Ιούλιο )..χαμός από τουρίστες με κοντομάνικα κ σορτσάκια, κάτι Βόρειοι ζούνε ήδη καλοκαίρι αφού τέτοιες Τ εκεί πάνω συνήθως δεν πιάνει ούτε καταμεσήμερο Ιουλίου . Με εντυπωσίασε σήμερα η δύναμη της συνήθειας ... Λογικά είχε κανα 20+ εκείνη την ώρα κ όμως ήμουν με κοντομάνικο πουκάμισο κ φόρεσα κ το φούτερ , κ με κάλτσες . Κ ήμουν τέλεια . Κατακαλόκαιρο με 20-22 το βράδυ είσαι εύκολα με βερμούδα κ άντε κανα μακρυμάνικο της πλάκας κ λες κ ευχαριστώ ..
Εσωτερικές ακόμα μια χαρά .
21.4 σαλόνι
20.2 υπνοδωμάτιο
Οπως τα λες φιλε...η δυναμη της συνηθειας...το συζητουσα τις προαλλες αυτο, χθες με διακυμανση 17-27 χοντρικα στην Αθηνα, εβλεπες παντου καπαρντινες, μπουφαν, χοντρα ρουχα...ακομα δεν εχουν "ανεβασει" τα χειμερινα και δεν εχουν "κατεβει" τα καλοκαιρινα, αρκετοι....εγω και βερμουδες κατεβασα, και μαγιο-πετσετα για αυριο...
ΑΘΛΙΑ νυχτα χθες, με νοτιαδουρα και σκονη....παραλιακη οπου βρισκομουν αισθηση πνιγηρη παρα τους 18,5 - 19 βαθμους φουλ υγρασια...
Βοριαδακι που καπως καθαρισε την ατμοσφαιρα σημερα και ελαχιστη 15,8 στο μπαλκονι....δραμα...ηδη απο μεσα Απριλιου μας φαινονται νορμαλ οι ελαχιστες 15-16αρια....
Αντε να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε σημερα με τη λιακαδα απο μεγιστες ΤΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
Η βαρετοκαιρια συνεχιζεται ακαθεκτη και πλεον υπαρχουν σοβαρες πιθανοτητες ο απριλης να βγει με 0 χιλιοστα στην Αττικη και οχι μονο.Εαν συμβει αυτο,θα σπασει ενα εντυπωσιακο σερι αρκετων σταθμων της αθηνας και της αττικης που κατεγραφαν υετο καθε μηνα,απο τον οκτωβρη του 2013 και μετα. π.χ γκαζι.Δηλαδη για δυομισι χρονια..!!!Τοσα ρεκορ απο την αναποδη σπασανε φετος,ας σταματησει κι αυτο το σερι...Το μεγαλειο της καιρικης ανωμαλιας δεν ξερω ποτε και με ποιον τροπο θα σταματησει...
Ελπιζω δειλα δειλα απο τον μαη να εμφανιστουν οι πολυποθητες ασταθειες,διαφορετικα...να ζησουμε να τον θυμομαστε τον παλιο μας κακο καιρο...
Comment
-
Καλημερα παιδες! Σημερα θα δουμε γερα νουμερα μαλλον , βλεπω Νοτιο ρευμα νοτια κ ΒΒΑ στα ανατολικα κ βορεια , η ενταση της αυρας κραταει πολυ χαμηλα τα παραλιακα , τα ΒΠ δροσερα, κεντρο κ δυτικα βαρανε!
Αθηνα κεντρο 26+
Βυρωνας κ περιξ 25+
Αιγαλεω Νικαια 25+
Π Φαληρο 21.6 !
Ραφηνα 21.7
Πεντελη Διονυσος 20-21..
Αισθητη η διαφορα, εφυγα απο το σπιτι με ανοιχτα παραθυρα που στα 100μ τα ψιλοανεβασα (δροσια 21+) κ φτανοντας στο Φιξ μου ηρθε ενα ζεστο ρευμα , με το που επιασα Αμαλιας ολα τεντα , Σολωνος χαμηλα αρχισε ο ιδρωτας.Ακομα κ μεσα σρο ιατρειο εχω φουλ φοβερες Τ ,σαλονι 21.5!!carpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment
-
30αρια για πλάκα και σήμερα στην Κρήτη !
Μάλια Ηρακλείου 31,4c
Ηράκλειο Παν/μιο Κνωσσού 30,9c
Κριτσά Λασιθίου 30,7c
Αλικιανός Χανίων 30,2c
Ηράκλειο Ατσαλένιο 30,2cΜετεωρολογικός σταθμός Ανατολικού Ηρακλείου: http://penteli.meteo.gr/stations/heraclioneast/
Μετεωρολογικός σταθμός Πυραθίου: http://penteli.meteo.gr/stations/pyrathi/
Comment

Comment