-7,1!! Δώσε!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016
Collapse
X
-
Πω πω παγωνιά έξω...πάνε για αρνητικές φουλ μέχρι κ τα παραθαλάσσια...
Γιώργη -1.8 ρε θηρίο?? Εμένα -0.6 ο αισθητήρας αλλά 6ο όροφο...ο κήπος πιστεύω χαμηλότερα....
1.8 και 1.9 ήδη και πάμε για πολλά.μείον έξω είναι υπέροχα μυρίζει αυτή η τζάκιλα που σε κάνει να νοιώθειΣ χωριό....ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ....ΤΡΕΛΑ ΛΕΜΕ
Comment
-
να ρωτησω, πως γινεται ο βολος να εχει πιο πολυ κρυο απο θεσσαλονικη ; η ελαχιστη εδω διπλα στην θαλασσα ηταν -2,4 ενω στην καλαμαρια απο οτι ειδα ειχε -1,9.....τωρα εδω εχει 0,3 εκει 1 ....μικρες διαφορες αλλ γενικα η θεσσαλονικη ειναι πιο κρυα απο εδωOriginally posted by salonikatasos View Postη μίκρα δίνει ήδη -4(δηλαδή παίζει από -4.4 μέχρι -3.5) και αν δεν πιάσει κανά αεράκι ή να συννεφιάσει παίζει να χτυπήσει κανά διψήφιο αρνητικό αύριο το ξημέρωμα. το κέντρο έχει 1.2 τώρα. 1 βαθμό κι εδώ πριν λίγο,αλλά από θερμόμετρο φαρμακείου2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D
Comment
-
ο σταθμος "θεσσαλονικη κεντρο" (meteothess.gr) ειναι πανω σε ταρατσα 5οροφης πολυκατοικιας γιαυτοOriginally posted by Γιάννης μας View Postνα ρωτησω, πως γινεται ο βολος να εχει πιο πολυ κρυο απο θεσσαλονικη ; η ελαχιστη εδω διπλα στην θαλασσα ηταν -2,4 ενω στην καλαμαρια απο οτι ειδα ειχε -1,9.....τωρα εδω εχει 0,3 εκει 1 ....μικρες διαφορες αλλ γενικα η θεσσαλονικη ειναι πιο κρυα απο εδω
συγκρινοντας τωρα ισαξια πραγματα ο σταθμος που μαλλον νομιζω αναφερεσαι ειναι στα ανατολικα του βολου ετσι?ελαχιστα εκτος πολης και αναστροφικος,εε ετσι ειναι και η μικρα σε εμας γιαυτο βαρεσε -8.2 χθεςδεν θα σπασει με 5αρακι....
Comment
-
οχι δεν λεω για το μετεοθες, για αυτον στην καλαμαρια λεω ! ο σταθμος του βολου ειναι στο πεδιον του αρεωςOriginally posted by sotospao13 View Postο σταθμος "θεσσαλονικη κεντρο" (meteothess.gr) ειναι πανω σε ταρατσα 5οροφης πολυκατοικιας γιαυτο
συγκρινοντας τωρα ισαξια πραγματα ο σταθμος που μαλλον νομιζω αναφερεσαι ειναι στα ανατολικα του βολου ετσι?ελαχιστα εκτος πολης και αναστροφικος,εε ετσι ειναι και η μικρα σε εμας γιαυτο βαρεσε -8.2 χθες2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D
Comment
-
αα ε αυτος μαλλον απλα ειναι αναπηρος και δεν παιρνει χαμπαρι απο αναστροφες τοτε,λιγες γειτονιες πιο περα ο σταθμος της κατω πυλαιας εγραψε -5.1 και η μικρα -8.2,ολα σε σχετικα πολυ κοντινες αποστασειςOriginally posted by Γιάννης μας View Postοχι δεν λεω για το μετεοθες, για αυτον στην καλαμαρια λεω ! ο σταθμος του βολου ειναι στο πεδιον του αρεωςδεν θα σπασει με 5αρακι....
Comment
-
αα ενταξει, οι θερμοκρασιες που αναφερεις μου φαινονται πιο φυσιολογικεςOriginally posted by sotospao13 View Postαα ε αυτος μαλλον απλα ειναι αναπηρος και δεν παιρνει χαμπαρι απο αναστροφες τοτε,λιγες γειτονιες πιο περα ο σταθμος της κατω πυλαιας εγραψε -5.1 και η μικρα -8.2,ολα σε σχετικα πολυ κοντινες αποστασεις
2001,2006...και 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ονειροοοο :D:D
Comment
-
Πεθαίνω από το κρύο. Ούτε λεπτό αντέχεις έξω! Περπάτησε 5 λεπτά και πονάνε τα αυτιά μου και τα χέρια μου! -9,4 c ελάχιστη μας έδωσε η ΕΜΥ σήμερα και -8,9 c το ΕΑΑ. Χθες τη νύχτα πάλι δύσκολα. Το μεσημέρι δεν ξεπεράσαμε τους 2 c παρά την ηλιοφάνεια στις Σέρρες. -6,2 c τώρα με 70% υγρασία στον κάμπο. Πάμε μάλλον για διψήφια σήμερα. Το σπίτι μπάζει από παντού. Παγερός μπήκε ο Γενάρης.Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!
Comment

Comment