Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Γρεβενα έχει λιγα λεπτα που το γύρισε σε χιονι

Comment

εδω στα κουφαλια εχουμε μετριας εντασης χιονοπτωση!
      Last edited by xionias; 30/12/2015, 09:05 PM.

Comment

Συνεχίζει να χώνει στο Πήλιο:

http://original.livestream.com/astratv3g

ή

http://www.ustream.tv/channel/volossport

Comment

Μέτρια χιονόπτωση πάνω από την Αγόριανη στον Παρνασσό σε υψ. 1070μ. Στρωμένο παντού και πάνω στο παλιό (από το χιόνι στις 17-18/12).

Comment

βορειος ταυγετος, 1000μ υψομετρο, Γεωργιτσι Λακωνιας μολις ξεκινησε η χιονοπτωση

Comment

Πρωτες σκορπιες νιφαδες κι εδω
              ΜΑΡΤΗΣ (ΓΔΑΡΤΗΣ) 1987 - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ- Ποτέ δεν είναι αργά για έναν ιστορικό "Καταπιόνα Ταφοπλακίδη"
              DrKaizer-REUTERS και Coppertone για τροπικό μαυρισμα. Μια χαρα ειναι ο χειμωνας.

Comment

Ναι άσπροι και δρόμοι πλέον, ρίχνει καλά και πέρασε το εκχιονιστικο από τον κεντρικό δρόμο αλλά άσπρισε αμέσως πάλι, είναι μαγικά τώρα έξω.
                ΔΗΜΗΤΡΗΣ
                ΧΑΛΚΙΔΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Comment

Originally posted by BrainA View Post
                  Πρωτες σκορπιες νιφαδες κι εδω
                  ααααααααααα βαλε κλαρινα και βιολια,ηρθε.

Comment

Οι πρώτες νιφάδες και εδω στην ΒΑ Βοιωτια .Δεν φαινεται όμως προς το παρόν να υπάρχει δυναμική .
                    Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

2,8oC με 0,5 dp. Περίμενα ότι μέχρι τώρα θα είχαμε μηδενίσει, αλλά φευ...Από υετό το απόλυτο 0, αλλά πολύ καλύτερα από το να χαμε σιχαμένα χιονόνερα.
                      Θρακομακεδόνες 368μ.

Comment

Originally posted by oldboy332 View Post
                        Οι πρώτες νιφάδες και εδω στην ΒΑ Βοιωτια .Δεν φαινεται όμως προς το παρόν να υπάρχει δυναμική .
                        Ίσως έκανα λάθος...Χώνει τωρα !Αρχιζει να στρώνει σε χορτάρια κτλ .στα 250μ αυτά.
                        Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

Πυκνή χιονόπτωση τώρα λίγο έξω από Αγόριανη.

Comment

απ οτι βλεπω στις καμερες στην βαθεια λακα χελμο ηδη ριχνει χιονακι

Comment

On/off συνοδεία ισχυρού αέρα .Δεν λέει να κλείσει ο καιρος

Comment

Χιονιζει και Μετσοβο και εχει βαλει και ενα πασπαλισμα..Αστειες ποσοτητες βεβαια..
                                Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

Working...
                                X