Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by EVIA 1987!! View Post
    Ενεργοποιηθηκε lake effect εδω στην Ευβοια!!!!! Απο το 2002 εχω να το δω...
    Φιλε μόλις θα έγραφα ότι ήρθε η ώρα .Ο αέρας άλλαξε μερικές μοίρες ,έγινε πιο Βόρειος ,οι χιονοκουρτινες πέρασαν τον βόρειο Ευβοϊκό και έρχονται !!!το τελευταίο μας χαρτί θα παιχτεί τωρα !
    Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Έξαρση από το πουθενά στη Καρδίτσα άρχισε να χιονίζει πάλι

Comment

• Τριπολη χιονιζει ασθενως εως μετρια ...ελπιζουμε να συνεχισει ολο το βραδυ...Θερμοκρασία
        Temperature
        -0.5°C

Υγρασία
        Humidity 82%
        Σημείο Δρόσου
        Dewpoint -3.2°C

Comment

• Παίζουμε μπαλίτσα ξανά εδώ. Ασθενούς προς μέτριας έντασης χιονόπτωση, μυγάκια ανάμεικτα με ψιλές νιφάδες -0,5ο c.
          Το σημαντικότερο ότι κλείνει ο καιρός!
          Θρακομακεδόνες 368μ.

Comment

• Πάμε τώρα για το καλό στην Αττικη :-)

Comment

• Originally posted by Bill82 View Post
              Πάμε τώρα για το καλό στην Αττικη :-)
              φυγαααααμεεεεεεεεεεεεεεεε
              sigpic

ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!!!

Comment

• Originally posted by koystado View Post
                Έξαρση από το πουθενά στη Καρδίτσα άρχισε να χιονίζει πάλι
                έλα το βλέπω από εδώ! Υποτίθεται εδώ θα χιόνιζε μέχρι τώρα και τα δυτικά θα είχαν ήλιο, αλλά γίνεται ακριβώς το αντίθετο!
                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Απο το που πουθενά μπούκωμα κατα τη 13:00 με πυκνη χιονόπτωση σε καλούτσικο μέγεθος που έβαλε ακόμα 1-2 εκ. Τώρα πάλι απλή νιφαδοπτωση με "γεμάτες" νιφάδες....

Comment

• Λαμία ένταση φαινομένων, το στρώνει και μέσα στην πόλη, στα βόρεια της πόλης το χει στρώσει εδώ και κάνα 2ωρο

Comment

• http://www.golamia.gr/xrisima/live-web-cam-lamia

Καμερα απο Λαμια
                      ....Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ειναι παντα εδω μαζι μας και παρακολουθει για τον επομενο χιονια...

Comment

• Απο την κάμερα στα καμένα βούρλα φαίνονται τα χιονια μέχρι το κύμα απέναντι στην Β.Ευβοια .Ριχνει εδω αλλα θελουμε περισσοτερο και να κόψει ο αέρας .Μαλλον πολλά ζητάμε .
                        Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Καλή χιονόπτωση τώρα, Νέα Πεντελη, τα μυγάκια γίνανε αλογομυγες και αυξήθηκε η ένταση
                          θέλω τα χιόνια, εκείνα τα παλιά

Comment

• ’σπρισαν πλέον γρασιδια, αυτοκίνητα και σιγά σιγά τα δέντρα, καλή χιονόπτωση παιδιά
                            θέλω τα χιόνια, εκείνα τα παλιά

Comment

• Προς πολιτικη προστασια.

Δίπλωσαν φορτηγά και έκλεισε το ρεύμα από Λαμία προς Θεσσαλονίκη - Απαγορευτικό για φορτηγά προς Θεσσαλονίκη.
                              Ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης. Οι οδηγοί είναι για περισσότερες από τέσσερις ώρες εγκλωβισμένοι από τις Ράχες μέχρι και τα διόδια της Πελασγίας και δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα ανοίξει ο δρόμος.
                              Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                              http://gr-news-365.blogspot.gr/
                              http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

• στα λευκα εχει ντυθει και ο ευξεινος στην σταματα αττικης αλα παρα τον ολικο παγετο σηεμρα οι δρομοι δεν εχουν κανενα προβλημα.Προσοχη θα πρεπει να δωθει αυριο βραδυ καθως με την ξαστερια η θερμοκρασια θα πεσει ακομη περισσοτερο
                                καμερα στον ευξεινο 420m τις ημερες με ενδιαφερον μονο http://dionisos.pblogs.gr/

Comment

Working...
                                X