Φιλος ειναι βυτινα και ειναι ξενερωμενος ... η απολυτη μουφα ! Ουτε γανουδα ... ξαστερια ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΧΙΟΝΟΚΑΙΡΙΑΣ - "ΑΓΓΕΛΟΣ 2015-16".......30/12-3/1.....
Collapse
X
-
Ανέβασα πριν καμία φωτο από αμάξι με 1.5 παλάμη χιόνι άρα γύρω στα 15-17 εκατοστά αλλά βάζει συνέχεια τώρα.. Υπολογίζω 17-20 εκ το μέγιστο ..Originally posted by ORESIVIOS View PostΣΩΤΗΡΗ, πόσο χιόνι έχεις εκεί που μένεις στα Α. Τρίκαλα ;;carpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment
-
Συγνώμη παιδιά από κινητό ανεβάζω όπως τις τραβάω...δεν ευρώ τι κόλλημα τραβάει το tinyoic κ σας ζάλισαOriginally posted by kokkinos View PostΠαίδες, άσχετο αλλά άμα απλά ανοίκετε την εικόνα σας στα Windows και κάνετε copy και paste μέσα στο post σας, θα παίξει κανονικά...carpe diem - αδραξε την ημερα
If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants
Comment
-
Iσως η τελευταια ασθενη χιονοπτωση για τη πολη των Τρικαλων Θεσσαλιας λιγο πριν τελειωσει και για εδω η πρωτη χειμερινη λαιτ εισβολη. Η θερμοκρασια στους 0 βαθμους, υψηλη υγρασια με αισθηση ψυχους ακομα πιο χαμηλη. Συνολικα ειχαμε 7.6mm υετου απο τα οποια 1,6mm χιονουετος απο τη σημερινη ευχαριστη χιονοπτωση. Τα υπολοιπα mm χαμενα σε βροχη και χιονονερο. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ.
Comment
-
Καλά μιλάμε ακριβώς το αντίθετο έγινε από αυτό που φαινόταν χαχαχαχα.Originally posted by antipathitikos View PostIσως η τελευταια ασθενη χιονοπτωση για τη πολη των Τρικαλων Θεσσαλιας λιγο πριν τελειωσει και για εδω η πρωτη χειμερινη λαιτ εισβολη. Η θερμοκρασια στους 0 βαθμους, υψηλη υγρασια με αισθηση ψυχους ακομα πιο χαμηλη. Συνολικα ειχαμε 7.6mm υετου απο τα οποια 1,6mm χιονουετος απο τη σημερινη ευχαριστη χιονοπτωση. Τα υπολοιπα mm χαμενα σε βροχη και χιονονερο. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ.Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:
Comment
-
Εδω εχουμε χιονακι στη Χιο απο χθες και σημερα τοεσημερι και απο οτι βλεπω δορυφορικη δειχνει να ξαναπαιρνει μπρος. Εδω προσωπικα περιμενα ξεροκρυο και ηλιο με λιγα συννεφα, και ομως....Originally posted by civilathens View PostΓια να ειμαι ειλικρινής εγω δεν περίμενα να ρίξει τόσο! Η φάση ξεπέρασε κάθε όριο σε σχέση με τα προβλεπόμενα που εδιναν τα μοντέλαsigpic
Comment
-
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ που βρήκες καλό χιόνι !!! όχι τιποτε άλλο, εδώ οι Μαινάλιοι φιλοι έχουν ήδη αρχισει την γκρινια !!!Originally posted by swter View PostΑνέβασα πριν καμία φωτο από αμάξι με 1.5 παλάμη χιόνι άρα γύρω στα 15-17 εκατοστά αλλά βάζει συνέχεια τώρα.. Υπολογίζω 17-20 εκ το μέγιστο .."Στα κορφοβούνια είναι η πηγή κάθε φυλής καθάριας''
Comment
-
Μαιναλο θριλερ ...Originally posted by ORESIVIOS View PostΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΩΤΗΡΗ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ που βρήκες καλό χιόνι !!! όχι τιποτε άλλο, εδώ οι Μαινάλιοι φιλοι έχουν ήδη αρχισει την γκρινια !!!
Μαγουλιανα βαλτεσινικο αλωνισταινα και ιδιαιτερα βυτινα απολυτα 0 ...
Μου στελνουν μηνυματα πως τους πηρα στο λαιμο μου ...
Τους ειχα ταξει λευκη πρωτοχρονια στην βα ορεινη αρκαδια και με εχουν παρεο στο ψιλο τωρα ...
Χαρης Αιγαλεω
Comment

Comment