Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by xionoflorina View Post
    Στη παιδαγωγική σχολή και στο γήπεδο απέναντι είναι της ΕΜΥ στα περίχωρα. πιο ψηλά δείχνει μέγιστες στη μέρα, πιο χαμηλά δείχνει ελάχιστες τη νύχτα
    14/15 Δεκεμβρίους τον 21ο αιώναν πλέον με ολικό παγετό έστω 1 μέρα.(2009 όχι) 13/14(2007) έχει και ο Γενάρης ενώ μόνο 9/14 ο Φλεβάρης
    ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ = ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ = ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ # ΦΛΕΒΑΡΗΣ = ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ = ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ
    Περιμένω την θερμοκρασία που θα δώσει η Ε.Μ.Υ. Λογικά γύρω στο -0,5 πρέπει να είναι η μέγιστη.

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
    John Steinbeck

Comment

• Originally posted by weatherextreme View Post
      ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ = ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ = ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ # ΦΛΕΒΑΡΗΣ = ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ = ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ
      Περιμένω την θερμοκρασία που θα δώσει η Ε.Μ.Υ. Λογικά γύρω στο -0,5 πρέπει να είναι η μέγιστη.
      Αν τώρα είχε έστω 10εκ χιόνι κάτω θα βγαινε -4 με -5 μέρα και -11 με -12 νύχτα
      ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!!

Comment

• Originally posted by xionoflorina View Post
        Αν τώρα είχε έστω 10εκ χιόνι κάτω θα βγαινε -4 με -5 μέρα και -11 με -12 νύχτα
        Τα ξέρω Σωτήρη μου, για αυτό με καίει πολύ ο Δεκέμβρης. Τα πιο δυνατά κρύα!

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
        John Steinbeck

Comment

• Για λιγο βγηκε ο ηλιος σημερα μεγιστη απο 7,4 εως 8,5 στους σταθμους της πολης εδω κ δυο ωρες εκ νεου πυκνη ομιχλη και θερμ στους 5 βαθμους απο τον ηλιο καλυτερα η ομιχλη

Comment

• Στις 11/12 στις αρχές του Δεκέμβρη με τα χίλια ζόρια έπαιρνε μπρος το πράγμα και έσπασε στο κατάλληλο σημείο. Όχι οτι το ένστικτό μου ή μια συσχέτιση τέτοιου τύπου αποτελεί πρόβλεψη αλλά άκλαφτος όλος ο Δεκέμβρης σαν πολύ δύσκολο για τέτοιες περιοχές ή τη Βόρεια Ελλάδα γενικά, έχει ψωμί ακόμα και καλύτερα στο τέλος. Θα σε βρω Σωτήρη στις φωτιές να σύρουμε κανα Ζάραμο στο χιόνι :d

Comment

• Με φώτα ομίχλης αυτήν την ωρα στο κέντρο της Δράμας μου αναφέρει τώρα ο κουμπάρος μου

Comment

• Ομίχλη και πάλι στα Γιάννενα , με 1 βαθμοί στα προάστια και 5 στην πόλη.
                Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Σχετικά κρύα μέρα η σημερινή στα Γιάννενα με τη μέγιστη για σήμερα στην πόλη να είναι στους 8+ βαθμούς... Μετά το μεσημέρι και πάλι ραγδαία πτώση και έτσι τώρα έχουμε κοντά στους 0 βαθμούς στην περιοχή μου...

Πολλές ώρες θέρμανση και σα να μην έφτανε η ομίχλη ακτινοβολίας έχουμε και την αιθαλομίχλη, την κάπνα και την τζακίλα που έχουν κάνει το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων τεκέ... Κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την κατάσταση...

Τουλάχιστον είναι ωραίο το σκηνικό και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν βλέπουμε πολύ ήλιο... Κάπως έτσι ήταν σήμερα νωρίς το μεσημέρι στη λίμνη των Ιωαννίνων..

"Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• Στις ''κλειστες'' γειτονιες με πολυκατοικιες διπλα διπλα δεν παιρνεις ανασα..Σαν να αναπνεεις απο μπουχαρι ειναι..Τραγικη κατασταση..

3,5 στο μπαλκονι μου τωρα

-0,1 στα προαστια στον σταθμο Ιωαννινα
                    Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• Ακόμα χειρότερα εδώ στο μεγαλύτερο λεκανοπέδιο που καίνε ταυτόχρονα εκατομμύρια τζάκια... Απίστευτη τζακίλα έξω, πήγα για τρεξιματάκι στο γήπεδο και στους προβολείς φαινόταν λες και είχε πυκνή ομίχλη..Ανοίγεις το παράθυρο και μετατρέπεται σε καπνοστάσιο το σπίτι σε 1 λεπτό... Τραγική κατάσταση άλλη μια χρονιά...

11.3c ’νω Ηλιούπολη
                      www.weatherlink.com/user/morelo/

Comment

• Μια απ τα ιδια με τα Γιαννενα εδω ...ολη μερα ομιχλη ελαχιστη στους -1 και μεγιστη στους 4 ....αυτη τη στιγμη στους 2

Comment

• Πωπωπωπω τρομερές φωτό Δημήτρη....ατμοσφαιρικά δυνατές...
                          Και ποδηλατόδρομοι βλέπω στο νησάκι...μια χαρά...
                          Μελίσσια τώρα 8,4οc με 79% υγρασία...υπέροχο το κρυάκι έξω...αρωματάκι υπέροχο!!!

http://weatherparty.blogspot.gr/
                          Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Απνοια και 6 βαθμοι αυτη την ωρα.

Comment

• Κρύο και στο Βόλο με τη θερμοκρασία στους 6,1 βαθμούς και την υγρασία στο 90% χωρίς όμως να έχει σχηματιστεί ομίχλη μέσα στην πόλη, λίγο πιο έξω και κυρίως προς τα Βορειοδυτικά έχει σχηματιστεί.

Μερικές Χριστουγεννιάτικες εικόνες από Βόλο πριν από λίγο μιας και έκανα μια βόλτα με κάτι φιλαράκια μου.

Το Δημαρχείο Βόλου

Και το χωριό του ’γιου Βασίλη

John Steinbeck

Comment

• Ρε παίδες μηπως υπερβάλετε με τα τζάκια; Δεν το αμφισβητώ, μην παρεξηγηθώ, αλλά τα τζάκια ειναι νέα μόδα σχετικά τέλος πάντων κ υπάρχουν προάστια ( Πειραιάς και πέριξ ) που ειναι είδος πολυτελείας.
                                Επίσης ο Ξυλάς που παίρνω ξύλα μου ειπε ότι φέτος άργησαν παρά πολυ οι παραγγελίας κ εινσι πολυ πεσμένες σε σχέση με πέρυσι ,έχει κ σχετικά χαμηλή τιμή το πετρέλαιο ( 0.79 plus) , (νομίζω φαίνεται κ στις τιμές, στον Πειραιά το κυβικό Ελια 115-120 ευρω!! Τόσο έκανε ο τόνος παλαιότερα κ το κυβικό εινσι πολυ λιγότερο..)..
                                Τώρα σίγουρα αν ανάψουν μερικές χιλιάδες ταυτόχρονα κ ευννοουν οι καιρικές συνθήκες γίνεται κοκτέιλ σίγουρα. Εγω ως τώρα που εχω κ θέμα με το αναπνευστικό δεν εχω ζήσει ζόρικη μερα αλλά να πω κ αλήθεια σήμερα ειδικα δεν βγήκα βράδυ έξω.

Πρώτη μερα καλοριφέρ σήμερα που δούλεψε για κανένα 20 λεπτό.
                                Σαλόνι 22.3
                                Υπνοδωμάτιο 20.5
                                Εξωτερική 12.2 στο βορινό μπαλκόνι
                                carpe diem - αδραξε την ημερα

If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants

Comment

Working...
                                X