Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by asteris_ View Post
    Είμαστε στον 1 βαθμό στις 3 το μεσημέρι με την Έδεσσα στους 13.. φοβερή δυναμική η πόλη πραγματικά.
    Και καλά η Έδεσσα είναι και 300μ. χαμηλότερα απ τη Φλώρινα... Το Βαρικό - στον ίδιο νομό και 100 μέτρα ψηλότερα - κόντεψε τους 13.. 12 βαθμούς ψηλότερα απ τη Φλώρινα!!!! Και οι άλλες πόλεις της Δυτ. Μακεδονίας στους 10+

Απίστευτη πόλη.. Παίζει να είναι η μοναδική περίπτωση πρωτεύουσας πανελλαδικά που χτίστηκε στο σημείο εκείνο του νομού με το βαρύτερο κλίμα!!

Φοβερή κ η Ορεστιάδα με 7 βαθμούς μέγιστη σήμερα.. Ότι καλύτερο (καιρικά) υπάρχει στην Ελλάδα σ' αυτό το υψόμετρο...
    "Σ' όλο τον κόσμο ξαστεριά , σ' όλο τον κόσμο ήλιος και στα καημένα Γιάννενα μαύρη βροχή και αντάρα" Χριστόφορος Μηλιώνης

Comment

• 6,7 τωρα..να δουμε που θα φτασει αποψε...
      ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• -4,6 ειχε ελαχιστη η Βωβουσα η οποια ειναι ηδη στο -1..

3,3 στα προαστια μας τωρα..
        Γιαννης,Γιαννενα και τα μυαλα στα...χιονια!

Comment

• 8.2 εδώ τωρα
          0.9 Καλάβρυτα
          -0.8 Παος

Comment

• 7 βαθμοι εδω.Τα τζακια εχουν παρει μπροστα.

Comment

• Μέγιστες Θεσσαλίας

1. Καλαμπάκα 14,8
              2. Βόλος 14,7
              3. Λάρισα 14,6
              4. Τρίκαλα 13,9

Στο Βόλο τώρα 8,1 στο λιμάνι (Πανεπιστήμιο). Ξαστεριά και άπνοια.

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
              John Steinbeck

Comment

• Αλόχαααα!!!
                Ιωάννινα σήμερα από την ΕΜΥ: Μέγιστη θερμοκρασία: 13,1 C Ελάχιστη θρμοκρασία: -1,1 C Μέση θερμοκρασία ημέρας: 3,7 C Μέση υγρασία: 85,7%.
                Λιακάδα και σήμερα μετά από πυκνή ομίχλη. Γιάννηδες το δαγκώσαμε χθες τη νύχτα ε; Ειδικά με τον Μαρ. μετά το Τεατρίζ που περιμέναμε το αστικό μου στις 6 το χάραμα γίναμε κόκαλα. Εμένα μετά μάτωσε και η μύτη μου.
                Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
                  Αλόχαααα!!!
                  Ιωάννινα σήμερα από την ΕΜΥ: Μέγιστη θερμοκρασία: 13,1 C Ελάχιστη θρμοκρασία: -1,1 C Μέση θερμοκρασία ημέρας: 3,7 C Μέση υγρασία: 85,7%.
                  Λιακάδα και σήμερα μετά από πυκνή ομίχλη. Γιάννηδες το δαγκώσαμε χθες τη νύχτα ε; Ειδικά με τον Μαρ. μετά το Τεατρίζ που περιμέναμε το αστικό μου στις 6 το χάραμα γίναμε κόκαλα. Εμένα μετά μάτωσε και η μύτη μου.
                  Το κάψατε εε??
                  Ρε συ αλόχα?? Αλόχα?? και μετά περιμένεις χιόνι??
                  Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                  Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Originally posted by [weathermaniac] View Post
                    Το κάψατε εε??
                    Ρε συ αλόχα?? Αλόχα?? και μετά περιμένεις χιόνι??
                    Α ναι πήγαμε μετά σε ένα σωρό μαγαζιά. Χορέψαμε ζεσταθήκαμε και μετά παγώσαμε. Αλόχα εγώ λέω σαν χαιρετισμό τι το κακό έχει;
                    Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

• Originally posted by Alkis Serres View Post
                      Α ναι πήγαμε μετά σε ένα σωρό μαγαζιά. Χορέψαμε ζεσταθήκαμε και μετά παγώσαμε. Αλόχα εγώ λέω σαν χαιρετισμό τι το κακό έχει;
                      Δεν χιονίζει στην Χαβάη.
                      Ακόμα. Με το καλό όταν εκραγεί το υπερηφαίστειο της χαβάης, μπούμε σε πυρηνικό χειμώνα, και η Χαβάη να γίνει ένα ποτάμι λάβας, και μετά παρά τα κακά του πυρηνικού χειμώνα, [ξέρετε ποια είναι αυτά καταστροφή καλλιεργειών, υποσιτισμός πανδημίες και άλλα] τουλάχιστον θα χιονίζει και εκεί χαχαχαχαχα.
                      Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
                      Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

• Υπέροχη βραδιά έξω, αρκούντως ψυχρή...Μελίσσια με όσφρηση χειμώνα έξω...
                        7,8οc τώρα με 79% υγρασία...ξαστεριά...

http://weatherparty.blogspot.gr/
                        Η καλύτερη εποχή μετά το χειμώνα, είναι απλά ο επόμενος χειμώνας!!!

Comment

• Φλώρινα παγωμένη σήμερα το πρωί...ακόμη και η ομίχλη!!!

Comment

• 4,7 τωρα..στα ιδια με χθες θα φτασει πανω κατω...
                            ΧΙΟΝΙΑ Ε?????

Comment

• Ισοφάριση της ελάχιστης εδώ στα Μελίσσια, ακριβώς στα μεσάνυχτα....7,5οc και 80% υγρασία...

Comment

• 10.2c η ελαχιστη εδω.Χαλασε ο σταθμος στη Παρνηθα?
                                Φανατικός θαυμαστής ακραίων καιρικών φαινομένων.
                                http://gr-news-365.blogspot.gr/
                                http://penteli.meteo.gr/stations/perama/

Comment

Working...
                                X