Η Ορεινή Εύβοια χάθηκε στις χιονοκουρτινες ,αύριο θα την ξαναδούμε .Συνεχιζει η βροχή απο χθες εδω .Ο Ελικώνας βάζει καλο χιονακι .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015
Collapse
X
-
Όπως πάντα ,μετα τα διόδια της Τραγανας αρχίζουν τα καλα .Originally posted by giannis.mar View PostΙσχυρη μπουκα (ΒΑ απο οτι βλεπω) ανεμου απο τον βορειο Ευβοϊκο στο υψος των Λιβανατων.
Ωραια η αντιθεση μεταξυ των βροχοκουρτινων στην Ευβοια και των μικροανοιγματων πανω απο τη θαλασσα.Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment
-
Φυλακτή Λίμνη Πλαστήρα http://www.fylakti.com/index.php/kam...-fylaktis-live
"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν" John Steinbeck
Comment
-
Μετα το Μαρτινο,αριστερά (στην μαυρίλα ) θα δεις το χωριουδάκι μου στην πλαγιά ενός βουνού .εχει καμία 20ρια ανεμογεννήτριες στα βουνά δίπλα μας .Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment
-
Απο εκεί φαινεται .Στο 102 ειναι η διασταύρωση .Originally posted by giannis.mar View PostΤωρα ειμαι στο 112ο χλμ, δεν ξερω αν το περασα.
Παντως ναι ειχε πολλες ανεμογεννητριες.Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.
Comment

Comment