Announcement

Collapse
No announcement yet.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Η Ορεινή Εύβοια χάθηκε στις χιονοκουρτινες ,αύριο θα την ξαναδούμε .Συνεχιζει η βροχή απο χθες εδω .Ο Ελικώνας βάζει καλο χιονακι .
    Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Καλημέρα . Εδω στη Ζαρουχλιτσα μετά τις 3:00 ο καιρός " έκοψε " και έριχνε ποτέ ποτέ νύφαδούλες τύπου " ψειρας " . Απο τις 8:30 απότομο μπούκωμα με πολύ πυκνη αλλά ψιλή χιονόπτωση .... Μεχρι τώρα έτσι το πάει και η πρώτη πασπαλα είναι γεγονός..... Τέλειο το σκηνικό ... Θερμοκραςια 0,5c

Comment

• Originally posted by swter View Post
        γλυκος ψοφος κεντρο

χαχαχα... μου άρεσε αυτό.
        Kαλημέρα γιατρέ. Kαλημέρα σε όλους
        ’γιοι Ανάργυροι 10,5c, 58% υγρασία, αρκετά σύννεφα αλλά όχι πυκνά. Αυτή τη στιγμή έχει ήλιο

Comment

• Βροχοκουρτινες απεναντι στη Β. Ευβοια

Comment

• Καλημέρα από Καρδίτσα τα φαινόμενα εδώ έχουν σταματήσει κιόλας μόνο συννεφιά και κρύο πάνω στην λίμνη ρίχνει ακόμα λίγο χιονάκι το καλό είναι ότι πάνω από τα 1000μ είναι όλα άσπρα

Comment

• Ισχυρη μπουκα (ΒΑ απο οτι βλεπω) ανεμου απο τον βορειο Ευβοϊκο στο υψος των Λιβανατων.
              Ωραια η αντιθεση μεταξυ των βροχοκουρτινων στην Ευβοια και των μικροανοιγματων πανω απο τη θαλασσα.

Comment

• Ψιλοφουρτουνιασμενος ο Ευβοϊκος.

Comment

• Originally posted by giannis.mar View Post
                  Ισχυρη μπουκα (ΒΑ απο οτι βλεπω) ανεμου απο τον βορειο Ευβοϊκο στο υψος των Λιβανατων.
                  Ωραια η αντιθεση μεταξυ των βροχοκουρτινων στην Ευβοια και των μικροανοιγματων πανω απο τη θαλασσα.
                  Όπως πάντα ,μετα τα διόδια της Τραγανας αρχίζουν τα καλα .
                  Αέρα να `σαι τιμωρός, να `σαι και παιχνιδιάρης κι αν βαρεθεί η ψυχούλα μου, να `ρθεις να μου την πάρεις, για να κοιτάει από ψηλά,του κόσμου τη ραστώνη, να ξεχαστεί σαν των βουνών το περσινό το χιόνι.

Comment

• Originally posted by oldboy332 View Post
                    Όπως πάντα ,μετα τα διόδια της Τραγανας αρχίζουν τα καλα .
                    Οντως ξαναεκλεισε για τα καλα ο καιρος μετα τα διοδια. Αλλα με παροδικο ψιλοβροχο ποτε-ποτε.

Comment

• Οσο ομως υπαρχουν ανοιγματα προς Ευβοια-Φθιωτιδα, ειναι δυσκολο να κλεισει ο καιρος προς Αττικη μερια..

Comment

• Φυλακτή Λίμνη Πλαστήρα http://www.fylakti.com/index.php/kam...-fylaktis-live

"Πάντα στα χρόνια της ξηρασίας οι άνθρωποι ξεχνούσαν τα πλούσια χρόνια, και στα χρόνια της βροχής ξεχνούσαν τα χρόνια της ξηρασίας. Πάντα έτσι γινόταν"
                        John Steinbeck

Comment

• Μετα το Μαρτινο,αριστερά (στην μαυρίλα ) θα δεις το χωριουδάκι μου στην πλαγιά ενός βουνού .εχει καμία 20ρια ανεμογεννήτριες στα βουνά δίπλα μας .

Comment

• Originally posted by oldboy332 View Post
                            Μετα το Μαρτινο,αριστερά (στην μαυρίλα ) θα δεις το χωριουδάκι μου στην πλαγιά ενός βουνού .εχει καμία 20ρια ανεμογεννήτριες στα βουνά δίπλα μας .
                            Τωρα ειμαι στο 112ο χλμ, δεν ξερω αν το περασα.
                            Παντως ναι ειχε πολλες ανεμογεννητριες.

Comment

• Ελαφρά χιονόπτωση στο Καρπενήσι και θερμοκρασία στον 1c τώρα (ώρα 10.00). Φωτογραφία νωρίτερα...

Comment

• Originally posted by giannis.mar View Post
                                Τωρα ειμαι στο 112ο χλμ, δεν ξερω αν το περασα.
                                Παντως ναι ειχε πολλες ανεμογεννητριες.
                                Απο εκεί φαινεται .Στο 102 ειναι η διασταύρωση .

Comment

Working...
                                X