Announcement

Collapse
No announcement yet.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

https://youtu.be/kPIMHYGuUFc

ΑΠΛ’ ΈΧΩ ΜΕΊΝΕΙ ’ΦΩΝΟΣ
    ΝΌΜΙΖΑ ΠΏΣ ΤΑ ΈΧΩ ΔΕΙ ΌΛΑ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΚΩΛ@ΧΏΡΑ. .....ΈΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Κ’ΘΕ ΦΟΡ’ ΜΕ ΕΚΠΛΉΣΣΕΙ ΔΥΣ’ΡΕΣΤΑ. .....

ΈΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Originally posted by ΧΕΛΜΟΣ
    https://youtu.be/kPIMHYGuUFc

ΑΠΛ’ ΈΧΩ ΜΕΊΝΕΙ ’ΦΩΝΟΣ
    ΝΌΜΙΖΑ ΠΏΣ ΤΑ ΈΧΩ ΔΕΙ ΌΛΑ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΚΩΛ@ΧΏΡΑ. .....ΈΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Κ’ΘΕ ΦΟΡ’ ΜΕ ΕΚΠΛΉΣΣΕΙ ΔΥΣ’ΡΕΣΤΑ. .....

ΈΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    δεν κατάλαβα. Μιά χαρά είναι. παρέλαση γεμάτη αισθητική και συμβολισμούς. Γιατί έμεινες άφωνος? Κανονικά έπρεπε να παρελάσουν μπροστά απ τα απορριμματοφόρα ως ειδικές δυνάμεις και οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ

Comment

Τωρα το ειδες; εχει μερες που έγινε.

Comment

Η μια προσβολή στους προγόνους και στις αξίες του έθνους μετά την άλλη. Διαδοχικές...
        Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Ξεφτιλισμενα ανθρωπακια!!!μασωνοι του κερατα μας κυβερνανε δυστυχως.Μιλαμε για ανθρωπους που εχουν πουλησει την ψυχη τους στο χρημα και μονο.

Comment

Originally posted by Spartan View Post
            Ξεφτιλισμενα ανθρωπακια!!!μασωνοι του κερατα μας κυβερνανε δυστυχως.Μιλαμε για ανθρωπους που εχουν πουλησει την ψυχη τους στο χρημα και μονο.
            Δυστυχώς φίλε μου τέτοιοι πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Το θέμα είναι να κάνουν και κανά καλό και στη χώρα.
            Κάθε βράδυ η ίδια δουλειά... Πες καληνύχτα στις υπηρέτριες, κλείδωσε το χρηματοκιβώτιο, φόρα μάσκα ύπνου... Βαρέθηκε η ψυχή μου!

Comment

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που είναι και τι είναι τόσο κακό πάντως.
              Επειδή στην παρέλαση έβαλε τα καινούργια μηχανήματα είναι κάτι κακό?
              Το φθινόπωρο τελείωσε πριν καν αρχίσει. Οπότε ο στόχος για τον χειμώνα είναι ένας φυσιολογικός χειμώνας. [χαιρέτα μας τον πλάτανο δηλαδή:croc:]
              Έσπασε η 6ετία χωρίς 30ποντο. Να ξαναμηδενίσουμε?:cool:

Comment

Μιχαήλ η παρέλαση γίνεται για φόρο τιμής στους προγόνους μας, για φόρο τιμής σε ήρωες που πολέμησαν και έπεσαν για την ελευθερία της χώρας δεν είναι δυνατόν να κάνουν επίδειξη σκουπιδιάρικα σε ένα τέτοιο γεγονός. Υποβαθμίζει την μέρα έτσι.

Comment

Ένα μεγάλο πανό με σύνθημα «Ξεσηκωθείτε», κάλυψε το πρωί την πρόσοψη του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης, στην Πάτρα. Το πανό ωστόσο δεν το ανήρτησαν μόνοι τους οι δημοτικοί υπάλληλοι αλλά μαζί με τον ίδιο τον Δήμαρχο ΠατρέωνΚώστα Πελετίδη, ο οποίος συμμετείχε και στη συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου.
                  http://www.enikos.gr/politics/350348,Aytos-einai-o-dhmarxos-poy-ekane-katalhyh-sto-dhmarxeio-toy-FWTO.html

Ο Δήμαρχος έκανε συμβολική κατάληψη του δημαρχείου του....

μένεις πραγματικά άφωνος...

Comment

Η κοινή λογική απουσιάζει σε αυτή την χώρα.

Έχει επικρατήσει η κοινή ...βλακεία. Τόσο απλά.

Comment

Δεν ειναι παραλογο.Ο δημαρχος της Πατρας ειναι ΚΚΕ.Το ΚΚΕ αυτο που ζηταει ειναι καταλυση της δημοκρατιας και εγκαθιδρυση του ιδου στην εξουσια.

Αρα δεν ειναι ενας παραξενο ενας δημαρχος του να στρεφεται εναντιον του ιδιου του του δημου .

Comment

Originally posted by Κωστας. View Post
                        Δεν ειναι παραλογο.Ο δημαρχος της Πατρας ειναι ΚΚΕ.Το ΚΚΕ αυτο που ζηταει ειναι καταλυση της δημοκρατιας και εγκαθιδρυση του ιδου στην εξουσια.

Αρα δεν ειναι ενας παραξενο ενας δημαρχος του να στρεφεται εναντιον του ιδιου του του δημου .
                        που εκπροσωπείται απ το Δήμαρχο!

Comment

''ενταξει μωρε, σε οτι αφορα τις σκουπιδιαρες θα επρεπε απλα να δωσουν πολεμικο αρωμα βαζοντας διπλα κανεναν αναπηρο πολεμου η κανα αξιωματικο του πεζικου.''

κλαιω τρελα λεμε.τι καραγκιοζιλικη ηταν αυτο.χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ.

τι να πεις........

Comment

Originally posted by yakutia View Post
                            που εκπροσωπείται απ το Δήμαρχο!
                            η πατρα απο μλκες αλλο τιποτα,και ειναι και το χωριο μου φαντασου.γι αυτο πηρα τα ματια μου και εφυγα στα 17 μου απο εκει.

Comment

Working...
                            X